Programi

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

RTV 365 Programi Oddaje Podkasti Moj 365 Menu
Domov
Raziskujte
Programi
Dokumentarci
Filmi in serije
Oddaje
Podkasti
Filmoteka
Zgodovina
Shranjeno
Naročnine
Več
Domov Raziskujte Programi Dokumentarci Filmi in serije Oddaje Podkasti
Plačljivo
Filmoteka
Moj 365
Zgodovina
Naročnine
Shranjeno
09:40
09:40
Trajanje 60 min

Videotrak je video-glasbeni časovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama', ki sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative.

10:40
10:40
Trajanje 200 min
P
P

Oddaja Dobro jutro je oddaja gledalcev. S svojimi svetovalnimi, izobraževalnimi, razvedrilnimi in informativnimi vsebinami sledimo željam gledalcev vseh starostnih skupin. V večurnem živem in dinamičnem jutranjem programu, ki je na sporedu vsak delovni dan, se prepleta studijski del z aktualnimi vklopi v živo z različnih koncev Slovenije. Raziskujemo teme, ki se dotikajo vsakdanjega življenja ljudi, in ponujamo najrazličnejše vsebine: od zdravstvenih, pravnih in kuharskih nasvetov, svetovanj o medosebnih odnosih, receptov iz domače lekarne do predstavljanj osupljivih življenjskih usod, vrtičkarskih in prehranskih nasvetov in atraktivnih nagradnih iger. Oddaja poteka tudi v sodelovanju z RTV centrom Koper in RTV centrom Maribor, s čimer v živi program vnašamo še več lokalnih vsebin. Oddaja Dobro jutro uvaja sodobne televizijske formate s poudarkom na kakovostnih vsebinah in je upoštevajoč delež televizijskih gledalcev med najbolje gledanimi oddajami nacionalne televizije. V letu 2014 so ustvarjalci oddaje prejeli eno najprestižnejših slovenskih medijskih priznanj: strokovnega viktorja za najboljšo zabavno TV-oddajo.

14:00
P

Oddaja »Rojaki« je most med domovino in Slovenci, ki živijo zunaj njenih meja. Pesem, literatura, folklora in številne druge oblike izražanja ohranjajo živo slovensko besedo in tradicijo. Slovenstvo živi naprej tudi po zaslugi novih gospodarskih povezovanj, raziskovalnih in turističnih pobud ter izjemnih posameznikov, ki bogatijo naš skupen prostor. Vse to so Rojaki, spoznajte jih skupaj z nami.

14:40
P

V dnevno sobo je Bernarda Žarn povabila igralca in televizijskega voditelja Nika Škrleca. Razložil bo nekaj trikov za boljši spomin in koncentracijo. Kako se lažje na pamet naučiti pesnitev Povodni mož in kako si v spomin priklicati pozabljena imena. In še nekaj praktičnih nasvetov za boljše pomnjenje.

15:20
P

Izbor narodno-zabavnih skladb iz oddaje V petek zvečer

17:05
17:05
Trajanje 70 min
P
P

Kviz Joker predstavlja enega tekmovalca v bitki z 12 vprašanji in zagotavlja napeto igro vzponov in padcev. Voditelj kviza je Mario Galunič.

18:15
P

Serija Novi sosedje pripoveduje zgodbe o ljudeh, ki so iz različnih vzrokov zapustili svoje domove in se skušajo vključiti v novo okolje. V Ponti Delgadi, glavnem mestu otoka Sao Miguel in Azorskega otočja, so odprli prvo mošejo. Na teh oddaljenih evropskih otokih, kjer je polno ognjenikov in kjer divjajo tropska neurja, je velika večina prebivalstva kristjanov, zato odprtje mošeje ne ostane neopaženo. Sosedje in domačini hodijo s pospešenim korakom mimo vrat, ki so med molitvijo vedno odprta. Očitno jim je ob kulturi, ki tudi na splošno straši Evropejce, neprijetno. Toda ta muslimanska skupnost je majhna in ne šteje niti 30 članov. Bissauec Califa Sila, nekdanji pripadnik portugalske vojske v kolonialni vojni, ki živi na otoku že deset let, je do nedavnega molil v svoji mali spalnici. Zdaj je postal desna roka imama Mamadouja Djala, ki je prišel iz Gvineje. Postala sta neločljiva prijatelja. Califa je razdvojen med Azore in Gvinejo Bissau, kjer ima dve ženi in štiri otroke. Zaradi svoje bolezni se ne more vrniti k njim, primanjkuje pa mu tudi denarja. Navezal se je na Azore in tudi na novega prijatelja, od katerega se je naučil marsikaj novega o veri. V sosednji ulici živi Samuel de Resendes, romantik, ki rad posluša vinilne plošče in piše pesmi. Samuel je protestant in edini sosed, ki se je upal pozanimati o muslimanski skupnosti. Po obisku mošeje je celo povabil Califo in Djala v svojo adventistično cerkev Sedmi dan. Kljub številnim razlikam so se o nečem vendarle strinjali ...

18:45
18:45
Trajanje 40 min

Videotrak je video-glasbeni časovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama', ki sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative.

19:25
19:25
Trajanje 35 min
P
P

Ustvarjalci oddaje Avtomobilnost so dolgoletni odlični poznavalci avtomobilskih tehnologij in sodobnega razvoja na področju prometne varnosti, varovanja okolja in novih mobilnostnih smernic. Želja avtorjev oddaje je pogledati globlje v zakulisje industrije ter spoznati tako razloge kot metode, s katerimi sodobni svet avtomobilizma naslavlja preoblikovanje družbe v bolj trajnostno mobilnost. Posebnost ekipe Avtomobilnosti je tudi močno razvit čut do aktivne vloge pri povečanju prometne varnosti. Člani ekipe so namreč avtorji številnih preventivnih dogodkov in pobud, skupno pa jim je tudi to, da k sodelovanju zelo radi povabijo gledalce, bralce in poslušalce.

20:00
20:00
Trajanje 85 min
P
P

Družinska drama.Sinji cvet Zrinka Ogreste je prejel nagrado za najboljši film, za režijo, za najboljšo žensko vlogo in zlato areno, govori pa o ločeni ženski Mirjani s problematično najstniško hčerko. Mirjana ljubimka s svojim šefom in bivšemu soprogu, ki je iz tujine prišel na obisk, neprestano laže in prikriva resnico. Nato jo obišče še mama, ki ji na fin način soli pamet. Mirjana je do svojega šefa precej popustljiva, medtem ko je do bivšega moža napadalna in maščevalna. Nikakor noče dopustiti, da bi se hči in oče srečala, kar ji očita tudi mama, vendar se Mirjana zanjo ne zmeni, kakor se tudi njena najstniška hči ne zmeni zanjo. V filmu so enakovredno zastopane tri generacije in zdi se, da se prezir hčera do mater deduje oziroma prenaša med generacijami. PLAVI CVIJET / HRVAŠKA, SRBIJA / 2021 Režija: Zrinko Ogresta / Scenarij: Ivor Martinić / Igrajo: Vanja Ćirić, Tea Harčević, Anja Šovagović-Despot, Arijana Čulina, Alen Liverić, Petra Dugandžić …

21:25
21:25
Trajanje 30 min
P
P

Petra Škarja je pisateljica, podjetnica in ustanoviteljica Založbe 5ka. Podjetnica je postala pri komaj 19 letih, pri 23 pa je izdala svojo prvo knjigo ter soustanovila in kasneje prodala podjetje 500 podjetnic d.o.o. Danes je avtorica več knjižnih uspešnic, njena dela so izšla tudi v Veliki Britaniji, na Hrvaškem in Kitajskem. V zlaganju besed v sanjave zgodbe vidi čarobnost življenja, podjetništvo pa jo ohranja prizemljeno, pravi. V stalnem iskanju ravnovesja med enim in drugim je napisala kar nekaj knjig o uspešnih slovenskih podjetnikih.

21:55
21:55
Trajanje 40 min
P
P

Zabavna analiza aktualnega dogajanja v Sloveniji in svetu. Vsako soboto zvečer v oddaji Kaj dogaja? ekipa ustvarjalcev skozi ostro prizmo politične satire brez milosti v provokativnih skečih, vrhunskih imitacijah slovenskih in tujih znanih osebnosti, legendarnih glasbenih priredbah, intervjujih z zanimivimi gosti in drugih rednih rubrikah v formatu novičarske oddaje komentira aktualne dogodke tekočega tedna. Skozi oddajo vas vodi voditeljski par, ki ga sestavljata imitator in pevec Tilen Artač in igralka Alenka Marinič, skupaj z občasnima rednima sodelavcema, stand up komikom Admirjem (magistrom) Baltićem, ki bo v Besedi tedna še vedno širil obzorja in meje slovenskega jezika, ter kantavtorjem Robertom Petanom, ki bo novi rubriki (s)HIT Tedna vsak teden postregel z novimi presenečenji iz domačih glasbenih lestvic. Skeče, besede in besedila pripravljata tekstopisec Jernej Celec in TV-multipraktik Igor Bračič, ki bo še vedno skrbel tudi za ažurne preobleke največjih slovenskih glasbenih uspešnic v rubriki Mala terasa. Nihče zares ne ve, kaj se dogaja, mi se vsaj sprašujemo.

22:35
P

Ameriška javna televizijska mreža PBS že več kot 30 let pred vsakimi predsedniškimi volitvami pripravi poglobljeno predstavitev obeh glavnih kandidatov za položaj predsednika ZDA. O demokratski kandidatki Kamali Harris in republikancu Donaldu Trumpu so spregovorili tisti, ki ju najbolje poznajo: prijatelji iz otroštva, kolegice iz študentskih let, pisci njunih biografij, novinarji in politični komentatorji. Njihova pričevanja se v oddaji prepletajo z bogatim slikovnim gradivom iz arhivov vseh največjih ameriških medijskih hiš. Ključni dogodki zgodovine ZDA zadnjih desetletij in stališča obeh kandidatov o najpomembnejših vprašanjih kažejo na to, da je ameriška družba pred tokratnimi volitvami globoko razklana, izid pa še bolj negotov kot pred štirimi leti. THE CHOICE: HARRIS VS. TRUMP / ZDA / 2024 / Režija: Michael Kirk

00:35
00:35
Trajanje 325 min
RTV 365
Mobilna aplikacija
Prenesite iz Trgovine