Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

RTV 365 Programi Oddaje Podkasti Moj 365 Menu
Domov
Raziskujte
Programi
Dokumentarci
Filmi in serije
Oddaje
Podkasti
Filmoteka
Zgodovina
Shranjeno
Naročnine
Več
Domov Raziskujte Programi Dokumentarci Filmi in serije Oddaje Podkasti
Plačljivo
Filmoteka
Moj 365
Zgodovina
Naročnine
Shranjeno
Moji, tvoji, najini

Slovenska družinsko-humoristična TV nanizanka. Arhitektka Polona (Barbara Cerar) in menedžer Blaž (Sebastian Cavazza) sta koruznika. Ona ima hčerki iz prvega zakona, on pa sinova. Njun skupni otrok je dojenček Miško (igra ga Bruno Šparovec Klofutar, glas pa mu posoja Lotos Šparovec). Par se je pred kratkim preselil v novo hišo. Tam začasno stanujejo vsi skupaj, ker je Blaževa bivša žena Valerija (Karin Komljanec) na začasnem delu v tujini. Skupno življenje v novem okolju ni preprosto, še zlasti ne za otroke iz različnih zakonov, ki se poprej niso pogosto družili. Srednješolec Gorazd (Max Čelar) je športnik in osvajalec ženskih src, gimnazijka Dana (Kaja Vidmar) plesalka, osnovnošolec Leon (Anže Lajevec) pianist, najmlajša Zarja (Neža Lajevec) pa je velika poznavalka znanstvene fantastike. Radi tekmujejo med seboj, si občasno zavidajo in nagajajo.

0 min

Blisk

Humoristična serija, ki prikazuje pestro dogajanje v uredništvu tabloida Blisk. Življenje ustvarjalcev revije se spremeni, ko dobijo novo vodjo Marto de Villeneuve, polno novih sodobnih tržnih prijemov, s katero se nikakor ne morejo sprijazniti. Francoska Slovenka Marta svoje podrejene preseneča z vedno novimi sodobnimi tržnimi prijemi in posebej z inventivno francosko slovenščino. Vse to pa gre najbolj v nos Veroniki, ki postane deklica za vse – tajnica, lektorica, novinarka. Z Villeneuvovo pa se ne moreta sprijazniti niti stara novinarska mačka Mitja in Rudi, navudšenja pa ne kaže niti tehnični urednik Vili. Za pestrost v moškem delu redakcije skrbi privlačni priučeni fotograf in vodjin varovanec Nejc, ki se mu ženske nikakor ne morejo upreti. Druščina na uredništvu se ob delu in kovanju spletk proti novi vodji posveča še sproščanju in vadbi v fitnesu, kjer za posebno vzdušje skrbil očarljiva osebna trenerka Lili.

0 min

Mame

Serija Mame se na humoren način ukvarja s problematiko žensk, predvsem zaposlenih sodobnih mam, saj se zdi, da je materinstvo vloga, do katere se vsi, partnerji, prijatelji, sorodniki ter sodelavci in šefi, politiki, mediji in literatura, bolj ali manj neposredno opredeljujejo.

0 min

Hotel poldruga zvezdica

Nadaljevanka o zabavnem dogajanju v Hotelu Rubin. Zagnana direktorica Nataša (Lara P. Jankovič) se odloči prenoviti samski dom v hotel, a ji kljub veliki količini vloženega denarja uspe prenoviti samo recepcijo. Poleg objekta podeduje tudi veliko starih stanovalcev in zaposlenih iz časa samskega doma z vsemi njihovimi razvadami, praznimi žepi, zvijačami in ljubezenskimi težavami. Glavni junaki nanizanke so stalni stanovalci hotela: upokojenec Polde (Polde Bibič), nekdanji direktor in ločenec Martin (Aleš Valič), brezposelni igralec Frenk (Uroš Fürst), taksistka Danica (Barbara Kranjc) in Natašini zaposleni delavci - neugnani ženskar, receptor Štefan (Janko Petrovec), samoljubna sobarica Ava (Nina Valič) in najemnica restavracije Beba (Sabina Kogovšek).

0 min

Življenja Tomaža Kajzerja

Slovenska nanizanka Življenja Tomaža Kajzerja je pravzaprav nanizanka z napako. Glavni lik je kot v vseh drugih nanizankah človek z istim imenom, igra ga isti igralec, vendar živi vsakič popolnoma novo življenje. Tomaž Kajzer je klasičen junak nanizanke, vendar z napako. Vedno je pač nekdo drug.

0 min

V imenu ljudstva

V tretji sezoni se zgodba že znanih likov in odnosov zaplete v tematiko spolnih deliktov v politiki, medijih in na sodiščih. Tako imenovane »Me too« afere v zadnjih letih dobivajo nove razsežnosti, nove interpretacije. Hkrati pa kombinacija mamil in spolnosti, izkoriščanje nadrejenih položajev in opitost z močjo predstavljajo stalnico tako v političnih in medijskih krogih kot pri njihovih akterjev. Konec tretje sezone postreže gledalcu z vrsto možnih interpretacij dogodkov in posledic, ki prepletajo družbo, politiko, družino in življenja posameznih oseb. Na koncu kljub vsem dramatičnim zapletom in obratom David premaga Goljata. Nika in njena ekipa skozi reševanje osebnih zagat pridejo v položaj, da lahko na novo vzpostavijo podobo družbe, politike, medijev in medsebojnih odnosov. Sezona postreže s premisleki, ki posegajo v območje sive cone, v kateri se skrivajo globlji vzvodi sodobne družbe.

0 min

Naš vsakdanji kruhek

Slovenska nanizanka. Cene se sredi 40. let sooči z ločitvijo in izgubo službe, zato se preseli na podeželje. Njegovo življenje se začne obračati na bolje, ko začne razvažati kruh, spoznava nove prijatelje, ob pogledu na ženo šefa pekarne pa mu začne tudi vse hitreje utripati srce.

0 min

Na brazdah ljubezni

Na brazdah ljubezni je zgodba z začetka prejšnjega stoletja, ko se na Dravskem in Ptujskem polju ob enem od številnih običajev, značilnih za to območje, spoznata Nežka in Tonček. Čeprav živita v različnih okoljih, ju poveže nerazdružljiva ljubezen. Nadaljevanka prikaže skoraj vse stare običaje, šege in navade iz teh krajev, skupaj z narečnimi in etnološkimi značilnostmi ter posebnostmi.

0 min

RTV 365
Mobilna aplikacija
Prenesite iz Trgovine