Programi

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

RTV 365 Programi Oddaje Podkasti Moj 365 Menu
Domov
Raziskujte
Programi
Dokumentarci
Filmi in serije
Oddaje
Podkasti
Filmoteka
Zgodovina
Shranjeno
Naročnine
Več
Domov Raziskujte Programi Dokumentarci Filmi in serije Oddaje Podkasti
Plačljivo
Filmoteka
Moj 365
Zgodovina
Naročnine
Shranjeno
09:20
09:20
Trajanje 90 min

Videotrak je video-glasbeni časovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama', ki sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative.

10:50
10:50
Trajanje 145 min
P
P

Oddaja Dobro jutro je oddaja gledalcev. S svojimi svetovalnimi, izobraževalnimi, razvedrilnimi in informativnimi vsebinami sledimo željam gledalcev vseh starostnih skupin. V večurnem živem in dinamičnem jutranjem programu, ki je na sporedu vsak delovni dan, se prepleta studijski del z aktualnimi vklopi v živo z različnih koncev Slovenije. Raziskujemo teme, ki se dotikajo vsakdanjega življenja ljudi, in ponujamo najrazličnejše vsebine: od zdravstvenih, pravnih in kuharskih nasvetov, svetovanj o medosebnih odnosih, receptov iz domače lekarne do predstavljanj osupljivih življenjskih usod, vrtičkarskih in prehranskih nasvetov in atraktivnih nagradnih iger. Oddaja poteka tudi v sodelovanju z RTV centrom Koper in RTV centrom Maribor, s čimer v živi program vnašamo še več lokalnih vsebin. Oddaja Dobro jutro uvaja sodobne televizijske formate s poudarkom na kakovostnih vsebinah in je upoštevajoč delež televizijskih gledalcev med najbolje gledanimi oddajami nacionalne televizije. V letu 2014 so ustvarjalci oddaje prejeli eno najprestižnejših slovenskih medijskih priznanj: strokovnega viktorja za najboljšo zabavno TV-oddajo.

13:15
13:15
Trajanje 15 min
P
P

Informativno-izobraževalna oddaja Prisluhnimo tišini, ki smo jo začeli predvajati leta 1979 in je druga najstarejša neprekinjeno predvajana oddaja, gledalcem prinaša ozaveščevalne vsebine s področja okvar sluha in izvirne avtorske vsebine iz življenja, dela, zakonodaje, kulturnega in športnega udejstvovanja gluhih, naglušnih in gluho-slepih. Upoštevajoč manjšinsko jezikovno kulturo gluhih, je oddaja opremljena s tolmačem in s podnapisi, da lahko njene vsebine nemoteno spremljajo osebe z okvaro sluha. Oddaja, ki nastaja v sodelovanju TV Slovenija in Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije, uresničuje pravico do obveščenosti oseb z okvaro sluha in enakovredne vključenosti v polnočutno okolje, obenem pa širšo slišečo javnost informira in ozavešča o posebnostih ranljive skupine invalidov sluha.

13:30
13:30
Trajanje 55 min
P
P

Tednik je oddaja, ki vam prinaša zgodbe tedna. Voditeljica Tednika je Jelena Aščić, urednik pa Dejan Ladika.

14:25
P

Oddaja »Rojaki« je most med domovino in Slovenci, ki živijo zunaj njenih meja. Pesem, literatura, folklora in številne druge oblike izražanja ohranjajo živo slovensko besedo in tradicijo. Slovenstvo živi naprej tudi po zaslugi novih gospodarskih povezovanj, raziskovalnih in turističnih pobud ter izjemnih posameznikov, ki bogatijo naš skupen prostor. Vse to so Rojaki, spoznajte jih skupaj z nami.

14:55
P

Tokrat Gaber in Primož sestavine za današnje kosilo nakupujeta na glavni ljubljanski tržnici. Dogovorita se namreč, da bosta skuhala ljubljansko kosilo malo po svoje; goveje ličnice s pirejem iz pastinaka ter vodnikovo solato: motovilec s cvetačo in rdečo peso. V kuhinji se takoj lotita dela; nasekljata zelenjavo, nabereta začimbe, v ponev vlijeta ekstra deviško oljčno olje ter na zelenjavni posteljici opečeta meso. Takoj omamno zadiši. Dolijeta še vino in ko alkohol izhlapi, zalijeta z vodo ter postavita v pečico, kjer se na nizki temperaturi počasi peče oz. kuha cca. 3 ure. Medtem pripravita še prilogo: pire iz pastinaka in krompirja ter sladico: pito iz krhkega testa nadevano z jabolki in naribano bučo. Nebeško. Prepričani smo, da takšnega ljubljanskega kosila ne bi branil niti g. Vodnik. Pa en velik dober tek vam želimo!

15:40
P

Osrednji gostje oddaje so člani Kvinteta Dori iz Brodnic pri Rimskih toplicah, na pogovorni kavč pride župnik Izidor Pečovnik Dori iz Nemčije, družbo mu bo delal kitarist pri Gadih David Novak. V studiu nastopajo še Gadi z novo polko Je ni in je ne bo, družinski ansambel Petan ter Klateži iz Nove Cerkve pri Vojniku. Žan Videc, zmagovalec Melodij morja in sonca 2024, bo interpretiral ljudsko Kaj ti je deklica? Voditelj: Andrej Hofer

17:05
17:05
Trajanje 65 min
P
P

V kvizu Joker se bo preizkusila Nastja Novak Sukič. Ekologinja in naravovarstvenica ter turistična vodnica ima tudi svoj lončarski studio. V času študija je prepotovala 60 držav, v mladosti je trenirala hitrostno rolanje in si prislužila 50 medalj in 20 pokalov. Ko je spoznala moža, se je njena strast do kuhanja še povečala. Rada se pohvali z dvema specialitetama: gobovo rižoto in karijem s piščancem in mangom. Vlogo super Jokerja je zaupala prijatelju iz otroštva Egonu Titanu. Prijetno druženje pa bo zakrožil igralec in komedijant Matjaž Javšnik.

18:10
P

Serija Novi sosedje pripoveduje zgodbe o ljudeh, ki so iz različnih vzrokov zapustili svoje domove in se skušajo vključiti v novo okolje. Dokumentarni film prikazuje zgodbo dveh ljudi, ki sama nikakor ne bi zmogla živeti, kot živita v bloku v Rijswijku. Evert je priklenjen na invalidski voziček in je odvisen od pomoči drugih. Sosedje mu z veseljem pomagajo, on pa jim usluge vrača, kakor lahko. Rabiji iz Sirije, ki že leta živi na Nizozemskem, pa še vedno ne govori dobro nizozemsko, na primer pomaga pri izpopolnjevanju nizozemščine. Ilknur se je z otroki ravno vselila v blok, kjer čaka, da se ji bo pridružil mož, ki je na zdravljenju v tujini. Mu bo uspelo premagati raka in se ji pridružiti v novem stanovanju? Ilknur čaka, medtem pa stanovalkam bloka pomaga pri preobrazbi. V bloku živijo ljudje različnih narodnosti, zato so težave neizogibne. So vsi enako odprti? Bodo dovolili, da se drugi vmešavajo v njihovo življenje?

18:45
18:45
Trajanje 40 min

Videotrak je video-glasbeni časovni pas urbanega slovenskega 'mainstreama', ki sega od popa in rocka, rapa, r'n'b-ja ter elektronike in vse tja do metala in alternative.

19:25
P

V tokratni Avtomobilnosti smo poklepetali s starejšimi vozniki na temo asistenčnih sistemov, še posebej o tistih elektronskih pripomočkih, ki lahko omejijo vpliv starostnih telesnih omejitev. Primerjali smo dva enaka električna volva; prvi je imel zgolj en elektromotor, drugi pa dva in štirikolesni pogon. Ugotovili smo, kje se čutijo razlike pri vožnji in dosegu. Poseben izziv pa smo našli pri prečni vožnji po tako veliki strmini, po kateri je celo hoditi nemogoče. Vozili smo namreč po Terramarju, slovitem ovalnem španskem dirkališču, z avtomobilom cupra terramar!

20:00
P

Komična in fantazijska drama. Alain in Marie se preselita v sanjsko hišo v predmestju. Toda nepremičninski agent ju posvari: v kleti se skriva nekaj, kar jima lahko za vedno spremeni življenje … Tam se namreč nepojasnjeno spreminja čas in predvsem Marie se kmalu lahko poigrava z njim, kar pravzaprav pomeni, da čas vrti naprej in nazaj. Skrivnost je tako neverjetna, da Alain in Marie povabita na obisk Gérarda in Jeanne, prijateljski par, in jima zaupata to izjemno skrivnost. Toda kaj, ko ima tudi Gerard v rokavu novico, ki spodnese Alaina in Marie, da ostaneta brez besed … INCROYABLE MAIS VRAI / FRANCIJA / 2022 Režija Quentin Dupieux / Scenarij Quentin Dupieux / Igrajo: Alain Chabat, Léa Drucker, Benoît Magimel, Anaïs Demoustier

21:15
P

Diplomirana kineziologinja Petra Parovel je kariero začela kot osebna trenerka, ljubezen do športa in zdravega načina življenja pa jo je spodbudila, da se je podala v podjetništvo. Leta 2020 je pri 28 letih začela zelo uspešno prodajati športne pajkice, danes njeno podjetje SWY, ki prodaja predvsem po spletu, ponuja 400 različnih izdelkov. Njen cilj je razvoj, odprtje podružnic tudi v drugih državah. Občasno v prestolnici odpre priložnostno trgovino, pred katero so kupci pripravljeni čakati več ur. Naša gostja bo tudi Nina Strajnar, ki vodi slovensko zagonsko podjetje leta 2024, Fliqa.

21:45
21:45
Trajanje 40 min
P
P

Zabavna analiza aktualnega dogajanja v Sloveniji in svetu. Vsako soboto zvečer v oddaji Kaj dogaja? ekipa ustvarjalcev skozi ostro prizmo politične satire brez milosti v provokativnih skečih, vrhunskih imitacijah slovenskih in tujih znanih osebnosti, legendarnih glasbenih priredbah, intervjujih z zanimivimi gosti in drugih rednih rubrikah v formatu novičarske oddaje komentira aktualne dogodke tekočega tedna. Skozi oddajo vas vodi voditeljski par, ki ga sestavljata imitator in pevec Tilen Artač in igralka Alenka Marinič, skupaj z občasnima rednima sodelavcema, stand up komikom Admirjem (magistrom) Baltićem, ki bo v Besedi tedna še vedno širil obzorja in meje slovenskega jezika, ter kantavtorjem Robertom Petanom, ki bo novi rubriki (s)HIT Tedna vsak teden postregel z novimi presenečenji iz domačih glasbenih lestvic. Skeče, besede in besedila pripravljata tekstopisec Jernej Celec in TV-multipraktik Igor Bračič, ki bo še vedno skrbel tudi za ažurne preobleke največjih slovenskih glasbenih uspešnic v rubriki Mala terasa. Nihče zares ne ve, kaj se dogaja, mi se vsaj sprašujemo.

22:25
P

V 30. letih prejšnjega stoletja je velika gospodarska kriza močno načela ZDA in Američane. Da bi zajezil uničujočo bedo in ljudem povrnil upanje, je ameriški predsednik Franklin Delano Roosevelt sprejel akcijski načrt. Dokumentarna oddaja razkriva ozadja, neusmiljene nasprotnike, neuspehe, a tudi zmage New Deala, znamenitega programa gospodarskega in družbenega okrevanja. THE NEW DEAL / Francija / 2021 / Režija: Julia Bracher

23:25
23:25
Trajanje 35 min
00:00
P

Med vojno v Bosni in Hercegovini v devetdesetih letih prejšnjega stoletja so Meliha, Nevenka in Milica preživele grozoto načrtnih posilstev, zapovedanih kot strateško orožje etničnega čiščenja. Lejla, Ajna in Alen so trije izmed številnih pozabljenih otrok vojne, spočetih s posilstvom. Dokumentarna oddaja prinaša njihove zgodbe in opominja, da žrtve nezaslišanega medvojnega nasilja ostajajo stigmatizirane in v veliki meri pozabljene, storilci pa pretežno nekaznovani. THERE IS STILL SOMEONE IN THE WOODS / ENCARA HI HA ALGÚ AL BOSC / Španija / 2020 / Režija: Teresa Turiera-Puigbò Bergadà, Erol Ileri Llordella

00:55
00:55
Trajanje 305 min
RTV 365
Mobilna aplikacija
Prenesite iz Trgovine