Programi

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

RTV 365 Programi Oddaje Podkasti Moj 365 Menu
Domov
Raziskujte
Programi
Dokumentarci
Filmi in serije
Oddaje
Podkasti
Filmoteka
Zgodovina
Shranjeno
Naročnine
Več
Domov Raziskujte Programi Dokumentarci Filmi in serije Oddaje Podkasti
Plačljivo
Filmoteka
Moj 365
Zgodovina
Naročnine
Shranjeno
07:00
P

Boris že zna voziti kolo brez pomožnih kolesc. To zna tudi Rija. A ne brez Krokodila. Potiskati jo mora. Kar naprej potiskati. Ne sme odnehati. A Krokodilu spodrsne in Rija pade. Rija je besna. Krokodilu prepove, da bi se še kdaj dotaknil njenega kolesa. Sama pa težko vozi kolo. Le kje je Krokodil?

07:05
P

Žarko in Živa poskušata naučiti podgano Bojanco plesnih korakov za letni ples v skednju. Učne ure so bolj zahtevne, kot sta mislila, saj ugotovita, da ima Bojanca zanimiv smisel za ples.

07:15
P

Njambo prijateljem tako zavzeto pripoveduje zgodbe, da pozabi narediti barvitega zmaja. Mu bodo sošolci pomagali, da ga bo dokončal še pred tekmovanjem v spuščanju zmajev?

07:20
P

Na prelep poletni dan sovice za zajčke pripravljajo piknik presenečenja. Vse je pripravljeno, ko se nenadoma ulije dež. Zavetje poiščejo v drevesnem duplu in zagledajo tukana, ki si je privoščil deževno prho. Tukan povabi sovice, da se mu pridružijo, in jim razloži, kako dež napolni z vodo reke, jezera in oceane ter vse o vodnem krogu. Bubi, Bibi, Boni in tukan se odločijo, da bodo piknik presenečenja prestavili v zajčji brlog. Očka zažvižga in čas je, da se sovice vrnejo domov. Staršema navdušeno pripovedujejo o vseh doživetjih, tukanu, vodnem krogu, pikniku presenečenja. Očka in mami sta ponosna na svoje prijazne otročke in vesela, da imajo veliko prijateljev.

07:30
P

Igrivi bodikavi Mrazek iz nosa napiha cele kocke ledu. Z njimi ovije Botija v ledeno kocko, dela drsalnice in celo palmov drevored. Se bo Botiju uspelo obdržati na treh kolescih in otresti ledu, da bo lahko zbral podatke o Mrazku in opravil svojo nalogo?

07:35

Mali Timotej išče lep kamen, da bi ga pritrdil na kronico, ki jo je naredil za svojega prijatelja kuščarja. Skupaj srečata majhne, lepo obarvane kristale - cirkone. Skoraj tako stari so kot Zemlja, zato poznajo vse njene zgodbe. Na Zemljini površini so v nekaterih skalah kristali, mnogi izmed njih stari toliko kot Zemlja. To so najstarejše priče razvoja Zemlje.

07:40
P

Lara jeseni na ulici sreča cirkuško kobilo in njenega lastnika. Izkaže se, da žival nima zavetja, kjer bi lahko prebila zimo. Lara napne vse sile in se trudi toliko časa, da najde pravi prostor zanjo. Le kje bi to bilo? Pri babici in dedku vendar!

07:55
P

Cofek je naveličan, da je majhen. Nikoli ne sme ničesar narediti! »Ko boš velik,« mu vedno reče očka. Da bi že končno odrasel in bi ga jemali resno, si medvedek natakne hodulje in goste brke.

08:00
P

Pred Tjašo je prvi izpit pri baletu, zato je zelo vznemirjena. Maša predlaga, naj si zamisli kaj sproščujočega, da bo lahko zaspala. Skupaj ugotovita, da bo bolje, če se osredotoči na to, kako zabaven je balet in njegova vadba. Zjutraj se Tjaša zbudi spočita in odlično pripravljena.

08:05
P

Cofek in Rina najdeta nenavaden rjav predmet. Sporečeta se o njegovem izvoru in začneta iskati njegovega lastnika. Se rešitev uganke skriva v vreči, ki jo je štorklja Neža prinesla iz toplih krajev?

08:15
08:15
Trajanje 5 min

Med bitko s snežnimi kepami Rdečka in grahozavri iz zimskega spanja po nesreči prebudijo malega kivimamuta. Najprej ga morajo pošteno utruditi, da bo lahko spet zaspal.

08:20

Tabaki lovi svoje kosilo, ko naleti na človeški tabor, ki so ga ljudje že zdavnaj zapustili. V njem skuje načrt. S Šir kanom prepričata živali, da je v džunglo spet prišel človek.

08:30

Velikan Gregor neustavljivo kiha, zato je ves Zakajzato poln njegovih bacilov. Le kaj bi bilo treba storiti, da se znebi prehlada? Najprej si mora pošteno umiti roke.

08:40
P

Resni in učeni Rafael, nagajiva in domiselna Mona in najmlajši Nabi nam v prikupni seriji risanih filmov Minuta v muzeju brez dlake na jeziku predstavljajo velika umetniška dela. Slike, kipi, starodavne vaze in druge umetnine jih navdihujejo, da zastavljajo vprašanja, se veselo, včasih kar norčavo zabavajo in vabijo tudi druge otroke, da se naučijo umetnost gledati in ceniti s svojimi, iskrenimi otroškimi očmi.

08:45
P

Poka v pižami riše zemljevid za lov na zaklad. Na vrata potrka Pip, ki je prišel ponjo, da bosta s prijatelji igrala žogobrcek. Poka vztraja, da so zmenjeni za naslednji dan, danes pa je njen dan za pižame. In to ves dan! Pip jo poskuša na vse načine pretentati, da bi si premislila. Nehote z vodo polije zemljevid za lov na zaklad in ga uniči. Poka je vsa iz sebe, Pipu pa je žal. Predlaga drugačno igro lova na zaklad, Poka naj išče svoja oblačila. Poka se strinja, se počasi obleče in skupaj stečeta k prijateljem na igrišče. A tam ni nikogar. Žogobrc bodo res igrali šele jutri.

08:50
08:50
Trajanje 10 min

Brina in Binka se lahko pred spanjem še pet minut igrata z mamico in očijem. Povzpeli se bosta na goro Maminoči. Binka je previdnejša in vzame plezalno opremo, neučakana Brina pa kar začne plezati. Premagati bosta morali smrdljive kotičke, plazove in se skriti pred besnenjem nevihte. Binkina oprema jima pride še kako prav. Zmogli bosta le s skupnimi močmi, v gorah ne gre drugače.

09:00

Egon in Ajda slišita, kako se nona in očka pogovarjata o Starem bodiču. Drevo je mrtvo in treba bi ga bilo posekati, toda Ajda se noče ločiti od svojega ljubega prijatelja. Na vse načine mu hoče vdihniti novo življenje, a odmrlo drevo lahko znova zaživi šele tako, da posekano strohni in postane hrana drugim prebivalcem gozda.

09:05
P

Zdravnica Mica in Tinko pokažeta, kaj se zgodi, če preveč raztegnemo vez v sklepu. Blag zvin odpravi že počitek, če pa se vez v sklepu pretrga, je pametno iti k zdravniku.

09:10
P

Celstinca želi Marjanki za rojstni dan narisati pravljico, a ji zmanjka barv. Ernest je lačen, a brez prebite pare. Potem pa srečata deklico, od katere se veliko naučita.

09:20
P

Vas zanima, zakaj suha koža včasih zelo srbi? Zdravnica Mica in Tinko pojasnita, kako motnja pri obnavljanju kože povzroči, da se na njej naberejo luske.

09:25
P

Resni in učeni Rafael, nagajiva in domiselna Mona in najmlajši Nabi nam v prikupni seriji risanih filmov Minuta v muzeju brez dlake na jeziku predstavljajo velika umetniška dela. Slike, kipi, starodavne vaze in druge umetnine jih navdihujejo, da zastavljajo vprašanja, se veselo, včasih kar norčavo zabavajo in vabijo tudi druge otroke, da se naučijo umetnost gledati in ceniti s svojimi, iskrenimi otroškimi očmi.

09:30
09:30
Trajanje 5 min

Na polju je privezan nadležen kozel in vse kaže, da bo ovcam pojedel vso travo. Ko pobegne, Jona odpelje na smučarski izlet po kmetiji.

09:35

Gromski blisk z učenci vadi velespopad in za vlogo zlobca vselej izbere šibkega Vidka, vendar se Videk premeteno nečesa domisli. Hišnik, ki je bil nekdaj superzlobec, ga bo naučil trikov, s katerimi bo Gromskega bliska spravil na kolena. Medtem se Enka prepira z Oblo, ker je zase izbrala superime, ki si ga želi tudi on, in se nauči pomembne lekcije: če ne gre zlepa, si smemo včasih pomagati z zvijačo.

10:00

Televizija Slovenija bo prenašala bogoslužje iz župnije Kranj - Zlato polje. Maševal bo župnik Erik Švigelj.

11:15
11:15
Trajanje 15 min
11:30
P

V dokumentarni oddaji predstavljamo izjemen glasbeni in duhovni projekt, v okviru katerega so v Vipavski dolini ob pritrkovanju zapeli zvonovi v vseh cerkvah. Njihova melodija je potovala od zvonika v Vipavskem križu čez vasi na severnem obrobju Vipavske doline do Goč, kjer se je pesem zvonov prepletla z zahvalnim bogoslužjem.

12:00

Izobraževalno-svetovalna oddaja Ljudje in zemlja spada med najstarejše na TV Slovenija, namenjena je vsem, ki jih zanimajo kmetijske vsebine. Ob aktualni sezonski tematiki s kmetijskega področja poskušamo pripraviti čim več uporabnih strokovnih nasvetov, seznanjamo z ukrepi kmetijske politike in novostmi na področju zakonodaje. Pri pripravi prispevkov nam pomagajo številni strokovnjaki MKGP, KGZS, fakultet, šol in inštitutov, ki delujejo na kmetijskem, živilskopredelovalnem, okoljevarstvenem in gozdarskem področju. Oddaja, v kateri predstavljamo številne kmetije, je izobraževalno-svetovalna, namenjena vsem, ki jih zanimajo kmetijske teme. Oddaja je izjemno cenjena tako v strokovni kot laični javnosti, kar dokazuje tudi dejstvo, da je v časovnem pasu, ko je premierno predvajana, najbolj gledana redna oddaja na vseh slovenskih televizijah. Ogledate si jo lahko vsako nedeljo ob 12. uri na prvem programu TV Slovenija in v torek ob 20. uri na TV Maribor.

12:55
12:55
Trajanje 5 min

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

13:00
13:00
Trajanje 15 min

V Prvem dnevniku ob 13.00 se lahko vsak dan v letu hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta. V tej krajšI informativni oddaji dajemo prednost hitrosti, ažurnosti in jedrnatosti.

13:15
13:15
Trajanje 10 min

V prvih dnevnih športnih poročilih vas bomo seznanili z najpomembnejšimi rezultati tekmovanj, ki so se odvijali prejšnji večer ter napovedali dogodke v tekočem dnevu.

13:25
P

Izbor narodno-zabavnih skladb iz oddaje V petek zvečer

14:50
14:50
Trajanje 25 min
15:15

Tretja epizoda v seriji filmov o zdravnici in veterinarju Zdravnica Emma Colin se je po začetnem obdobju opravljanja prakse v majhni zdravstveni kliniki na francoskem podeželju že prilagodila ruralnemu načinu življenja. Hišo in ordinacijo si deli z veterinarjem in prijateljem Pierrom Jossetom. Skupaj pomagata ljudem in živalim v stiski, tudi v času koronavirusne epidemije. Domačini in njihove živali trpijo za nepojasnjenimi obolenji, ki se najpogostejše v bližini jezera Crucignac. Emma in Pierre skupaj raziskujeta vzrok obolenj. Istočasno Emma brska po družinski preteklosti, ki jo pripelje do nepričakovanih odkritij. Izvirni naslov: LA DOC ET LE VÉTO 3 / Režija: Thierry Binisti / Scenarij: Sylviane Corgiat, Alysse Hallali & Bruno Lecigne Igrajo: Michel Cymes, Dounia Coesens / Igrajo: Margherita Mazzucco, Luigi Lo Cascio, Andrea Bruschi, Andrea Carpenzano, Paolo Briguglia, Carlotta Natoli, Mattia Napoli, Paola Tiziana Cruciani, Valentino Campitelli, Giulia Testa, Flaminia Mancin, Luigi Vestuto

16:45
P

Sara po naključju najde semena. Z Račkom jih gresta posejat na dvorišče. Komaj čakata, da vidita, kaj bo zraslo iz njih. Ko se naslednje jutro zbudita, iz zemlje gledajo rastlinice. Toda kakšne? Sara jih uči telovaditi, Raček pa leteti. Potem Sara prinese knjigo o zelenjavi. Kmalu je vsem jasno, kaj je zraslo.

16:55
16:55
Trajanje 5 min

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

17:00
17:00
Trajanje 10 min

V Poročilih ob petih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

17:10
17:10
Trajanje 5 min

Najkrajša športna dnevnoinformativna oddaja je namenjena kratkemu najzanimivejšemu pregledu novic prejšnjega dne in odmevom s tekmovanj doma in v tujini.

17:15
17:15
Trajanje 100 min
P
P

Akrobati svetovno znanega kanadskega cirkusa Cirque du Soleil se predstavljajo v spektaklu VOLTA. Gre za energično, urbano in sodobno predstavo z izjemnimi artisti in avtorsko glasbo. Volta je očarljiva avantura, ki prikazuje še nikoli videne akrobacije v vizualno osupljivi podobi. Waz je osrednji lik in igralec, ki je v iskanju slave izgubil stik s samim seboj, v 'ulični adrenalinski igri' želi najti ljubezen in sprejetost – vendar najde nekaj drugega ... Volta je zgodba o osebni preobrazbi, ki jo poganja razburljiva glasba in navdihuje pustolovski duh, a je tudi zgodba o ponovnem povezovanju s svojim resničnim jazom in zavzemanju za tisto, kar nas dela edinstvene. Volta je 41. produkcija svetovno znane kanadske franšize Cirque du Soleil, avtor in režiser predstave je Bastien Alexandre. CIRQUE DU SOLEIL – VOLTA / Kanada / 2020

18:55
18:55
Trajanje 2 min

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

18:57
18:57
Trajanje 13 min

Z ogledom DNEVNIKA si vsak dan v letu zagotovite učinkovit dnevni pregled dogodkov doma in po svetu oz. enourni odmerek informacij, ki so jih čez dan zbrali dopisniki in posebni poročevalci iz svetovnih prestolnic, dopisniki iz vse Slovenije ter novinarji uredništev notranjepolitičnih in gospodarskih, zunanjepolitičnih, športnih in kulturnih oddaj.

19:10
19:10
Trajanje 15 min

Politično na poglobljen in strnjen način z gosti odstira najpomembnejše politično dogajanje.

19:25
19:25
Trajanje 20 min

Redna tedenska oddaja Zunanjepolitične redakcije, ki gledalcu ponuja pregled dogajanj po svetu v politiki, gospodarstvu in kulturi, ustvarjajo pa jo novinarke in novinarji Zunanjepolitične redakcije. Zrcalo vedno zrcali podobo sveta: tragično, veselo, zabavno.

19:45
19:45
Trajanje 10 min

Osrednja dnevnoinformativna oddaja je namenjena med drugim tudi najaktualnejšim dogodkom dne, rezultatom, izjavam in ozadjem s posameznih tekmovanj doma in v tujini.

19:55
19:55
Trajanje 5 min

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

20:00

Po razočaranju v Bruslju se je Máxima vrnila v Argentino. Doma je očeta prosila, naj ji pove, če bi morala še kaj vedeti o njegovi preteklosti. Princ Willem Alexander se je nadvse potrudil, da bi ponovno pridobil Máximino srce, za njo je šel celo v Argentino, a njuno srečo je znova prekinila skrb zbujajoča novica … MÁXIMA / Nizozemska / 2023 Scenarij: Marnie Blok, Ilse Ott, Judith Goudsmit, Diede Zillinger, Sytske Kok, Marcela Guerty Režija: Saskia Diesing, Joosje Duk, Iván López Núñez V glavni vlogah: Delfina Chaves, Martijn Lakemeier, Valeria Alonso, Daniel Freire, Elsie de Brauw, Sebastian Koch, Annick Duran Kanzior, Agustina Palma, Ivan Lapadula, Jacob Derwig

20:55
20:55
Trajanje 55 min

Mediji redno poročajo o različnih oblikah nasilja med mladimi, od fizičnega do verbalnega, objave na spletu pa vodijo celo do samomorov. Nasilneži so pogosto uspešni in priljubljeni posamezniki, ki jih žrtve niti ne upajo prijaviti, preostala večina pa praviloma molči, tudi v skrbi za svoj socialni status. Odrasli sicer obsojajo vsako obliko nasilja, v praksi pa nasilje izvajajo tudi v prisotnosti otrok, doma, v šolah in ob športnih igriščih. Vse to so izzivi, pred katerimi stojijo starši, učitelji in celotna družba. O odzivih in preprečevanju medvrstniškega nasilja bo govorila dr. Katja Košir, zaposlena na Oddelku za psihologijo Filozofske fakultete Univerze v Mariboru. Raziskovalno in strokovno se ukvarja predvsem s psihosocialnimi vidiki šolanja ter z medvrstniškim nasiljem. Je tudi svetovalka in mentorica v spletni svetovalnici za mlade To sem jaz. Pogovor je vodil Zvezdan Martić.

21:50
21:50
Trajanje 5 min

Spremljajte aktualno vremensko napoved z opozorili in zanimivimi informacijami vsak dan v sklopu informativnih oddaj.

21:55
21:55
Trajanje 10 min

V Poročilih se lahko hitro in učinkovito seznanite z vsemi najpomembnejšimi novicami iz domovine in sveta.

22:05
22:05
Trajanje 10 min

Pregled športnih dogodkov bodo sodelavci športnega programa strnili v zadnji dnevnoinformativni oddaji, seznanili bodo z najnovejšimi dnevnimi rezultati ter izjavami, ne bodo pa pozabili tudi na prispevke aktualnih dogodkov z izjavami tekmovalcev.

22:15

Ameriška javna televizijska mreža PBS že več kot 30 let pred vsakimi predsedniškimi volitvami pripravi poglobljeno predstavitev obeh glavnih kandidatov za položaj predsednika ZDA. O demokratski kandidatki Kamali Harris in republikancu Donaldu Trumpu so spregovorili tisti, ki ju najbolje poznajo: prijatelji iz otroštva, kolegice iz študentskih let, pisci njunih biografij, novinarji in politični komentatorji. Njihova pričevanja se v oddaji prepletajo z bogatim slikovnim gradivom iz arhivov vseh največjih ameriških medijskih hiš. Ključni dogodki zgodovine ZDA zadnjih desetletij in stališča obeh kandidatov o najpomembnejših vprašanjih kažejo na to, da je ameriška družba pred tokratnimi volitvami globoko razklana, izid pa še bolj negotov kot pred štirimi leti. THE CHOICE: HARRIS VS. TRUMP / ZDA / 2024 / Režija: Michael Kirk

00:25
P

Posnetek s koncerta Simfoničnega orkestra RTVS pod vodstvom dirigenta En Shaa. V zahtevni izvedbi Bernsteinove Serenade se je predstavil mladi kitajski violinist Dan Zhu. V petstavčni skladbi se je skladatelj oprl na eno najbolj znanih Platonovih razprav, zapisanih v knjigi Simpozij. Pestrost te filozofske razprave z različnimi govorci se odraža v glasbi, ki se nenehno spreminja, od tehnične virtuoznosti na eni strani do izjemne liričnosti na drugi.

01:10
01:10
Trajanje 25 min
P
P

Dnevnik Slovencev v Italiji je informativna oddaja, v kateri novinarji poročajo predvsem o dnevnih dogodkih med Slovenci v Italiji. Je pomembno ogledalo njihovega vsakdana, v njem opozarjajo na težave s katerimi se soočajo, predstavljajo pa tudi pestro kulturno, športno in družbeno življenje slovenske narodne skupnosti. V oddajo so vključene tudi novice iz matične domovine.

RTV 365
Mobilna aplikacija
Prenesite iz Trgovine