Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Radio Maribor
Kuharica Urška Šobak bo v tokratni radijski kuhinji predstavila zanimiv recept - v polento bo dodala grozdje in tako bo nastala sladica, ki jo lahko zaužijemo toplo ali pa hladno, kot puding. Obe glavni sestavini sta pri nas zelo priljubljeni - polenta kot nasitna in vsestranska jed, grozdje pa je znano tudi kot hrana bogov in je zdravo za srce in kosti.
Darinka Čobec
Kuharica Urška Šobak bo v tokratni radijski kuhinji predstavila zanimiv recept - v polento bo dodala grozdje in tako bo nastala sladica, ki jo lahko zaužijemo toplo ali pa hladno, kot puding. Obe glavni sestavini sta pri nas zelo priljubljeni - polenta kot nasitna in vsestranska jed, grozdje pa je znano tudi kot hrana bogov in je zdravo za srce in kosti.
Darinka Čobec
Vse epizode