Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Radio Maribor
Krompir je četrta najpomembnejša kulturna rastlina po količini pridelane hrane na svetu in bistven del kuhinje številnih kultur. Tudi Slovenci ga obožujemo in iz njega pripravljamo številne jedi. Kuharica Urška vam je tokrat predstavlja recept za pripravo kvašenih krompirjevih rezancev, ki jih lahko ponudite kot prilogo mesnim jedem ali kot samostojno jed.
Darinka Čobec
Krompir je četrta najpomembnejša kulturna rastlina po količini pridelane hrane na svetu in bistven del kuhinje številnih kultur. Tudi Slovenci ga obožujemo in iz njega pripravljamo številne jedi. Kuharica Urška vam je tokrat predstavlja recept za pripravo kvašenih krompirjevih rezancev, ki jih lahko ponudite kot prilogo mesnim jedem ali kot samostojno jed.
Darinka Čobec
Vse epizode