Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Radio Maribor
V zimskem času zelo radi posegamo po joti. Zakaj je jota tako priljubljena in kako jo lahko pripravimo tudi malo drugače, smo vam zauprali v tokratni radijski kuhinji. Naša kuharica Mojca pa je dodala še podroben recept za pripravo jote z ostanki salame in krvavic.
Darinka Čobec
V zimskem času zelo radi posegamo po joti. Zakaj je jota tako priljubljena in kako jo lahko pripravimo tudi malo drugače, smo vam zauprali v tokratni radijski kuhinji. Naša kuharica Mojca pa je dodala še podroben recept za pripravo jote z ostanki salame in krvavic.
Darinka Čobec
Vse epizode