Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Filmoteka V živo RTV 365 Raziskujte Več
Domov
Raziskujte
Podkasti
Glasba
Za otroke
V živo
Filmoteka
Zgodovina
Seznam
Naročnine
Več
Domov Raziskujte Podkasti Glasba Za otroke V živo Filmoteka Zgodovina
Seznami
Zaključi urejanje
Moje
Naročnine
Zaključi urejanje
Vse naročnine
Oddaje
Televizija Radio Podkasti

Raziskujte

Ismerd meg a Lendvai Egyetemisták Klubját!

21. 5. 2022

A Lendvai Egyetemisták Klubja évek óta a fiatalok meghatározó szervezete. Milyen programokat valósítanak meg milyen pénzforrásokból? Miképp működik a klub, melyek a prioritásai? Mindez kiderül vendégünk, Krajačič Aaron, a Lendvai Egyetemisták Klubjának elnöke jóvoltából.

Bralski utrip šolskih knjižnic

21. 5. 2022

V tokratnem Hudo!ju gostimo bralsko razpoložene devetošolce s kranjske OŠ Matije Čopa, z debato o najljubših knjigah, bogastvu šolskih knjižnic in pomenu branja za življenje,pa tudi vtisih ob zaključku devetletke in vstopu v novo obdobje srednješolskega življenja. Oddajo pripravlja in vodi Liana Buršič

Kapucar, belgijska mladinska nadaljevanka, 45/52

21. 5. 2022

Dorien ima Basima v precepu, ekipa pa poskuša odvrniti njeno pozornost od njega. Flo in Kenza povesta, da je bil Basim v času, ko je posnetek nastal, z njima, Pietru pa je pomembno nekaj povsem drugega. Za vsako ceno hoče zbrati denar za Soufa.

Eneja Golob Džananović – Eneja a Marok

21. 5. 2022

Eneja Golob Džananović se z glasbo srečuje že od prvega razreda osnovne šole. Njeno spoznavanje z instrumenti in glasbo pa se je resneje začelo z vstopom v srednjo šolo, skupaj s prijateljem pa je pod umetniškim imenom Eneja a Marok izdala virtualni album alternativne glasbe z naslovom Liquida. Poleg glasbe je njeno ustvarjanje močno povezano tudi s filmom. Ustvarila je videospot, s katerim se je uvrstila v finale festivala Tresk. Svoje ustvarjanje pa še nadgrajuje in v svojo glasbo vpeljuje tudi avtorska besedila. Njeno ustvarjanje pa v svojem bistvu prepleta čisto vse vrste umetniškega izražanja.

Skoraj nikoli II.: Tiskovka, angleška mladinska nadaljevanka, 11/13

21. 5. 2022

Nate je ves iz sebe. V predstavitvenem videu za tekmovanje Novi obrazi je dejal, da je samski. In Chloe je to videla. Ve, da je naredil napako, ne ve pa, kako jo bo popravil. Skupini GHF in Wonderland bosta imeli pred turnejo tiskovno konferenco. Novost je, da ima skupina GHF novega menedžerja.

Pri dviganju uteži niso pomembne le močne roke

21. 5. 2022

V rubriki Hudo športni se bomo še zadnjič odpravili v telovadnico in spoznavali tekmovalno dviganje uteži. Izvedeli boste tudi nekaj stvari o tem, kako se s tem športom lahko ukvarjate sami – v fitnes centru ali doma.

Mladi naravoslovni raziskovalci

18. 5. 2022

Na mednarodnem srečanju mladih znanstvenikov s področja naravoslovnih znanosti so slovenski dijaki dosegli 2 zlati in 2 bronasti medalji.

Športanje z dobro frizuro?

18. 5. 2022

V tokratni oddaji smo gostili mlado frizerko Niko Kohne. Povedala nam je, kako ob visokih poletnih temperaturah poskrbimo za lase. Besedo smo predali tudi direktorju Zveze mariborskih športnih društev Klemnu Bedeniku – predstavil nam je športni dogodek, poimenovan Gimnazijada. Govorili smo o celodnevnem dogodku Zvok mladosti, v rubriki Delaš? Delam! pa smo predstavili vse, kar morate vedeti o podpisu pogodbe za zaposlitev.

Kapucar, belgijska mladinska nadaljevanka, 44/52

17. 5. 2022

Flo in Kenza sta prodali večino hidžabov, toda po Flojini nerodnosti sta ob ves zaslužek. Basim je prepričan, da ima stik s Silo, in da vse, česar se domisli, uspe. Kapucarja posname v akciji in posnetek postani pravi hit. Toda posnetek Kapucarjevega podviga vidi tudi Dorien.

Skoraj nikoli II.: Potem pa gramčiji, angleška mladinska nadaljevanka, 10/13

17. 5. 2022

Harry razglablja o življenju. Ima sploh čas za dekle? Razmišlja o tem, da najbrž noče biti več prizadet. Skupini Wonderland se obeta zlati met. Producent iz Amerike fantom ponudi nastop na mednarodnem tekmovanju Novi obrazi, v katerem se bo pomerilo pet skupin. Fantje se pripravljajo na turnejo z GHF, zato morajo zelo pohiteti.

Ismerd meg a Dobronaki Ifjak Szervezetét!

14. 5. 2022

Kvízek, kincsvadászat, focitornák, történelmi és irodalmi estek… Csak néhány program azok közül, amelyeket a Dobronaki Ifjak Szervezete rendez. A Hétvégi randevú újabb mini sorozatában az egyesület elnöke, Bogdan Attila jóvoltából e szervezet tevékenységébe nyerhettek betekintést.

Misli zeleno: Trajnostni turizem

14. 5. 2022

Z učenkami in učenci Osnovne šole Hinka Smrekarja smo predstavili, kako v projektu Erasmus+ Misli zeleno: Trajnostni turizem raziskujejo, kaj za današnje in vse naslednje generacije pomeni ohranjanje nespremenjene naravne in kulturne dediščine. Kakšne projekte so pripravili v povezavi s trajnostnim turizmom, kaj to sploh je, in kako se povezujejo z mladimi iz še petih evropskih držav, boste izvedeli ob poslušanju oddaje Hudo.

Lucija Laura Schwartzbartl – kiparka, pesnica, vsestranska ustvarjalka

14. 5. 2022

Področja umetniškega ustvarjanja Lucije Laure Schwarzbartl so široka. Znajde se čisto povsod, pa naj gre za kiparstvo, pisanje ali oblikovanje. Vse, kar je povezano z umetnostjo, je Lucijin svet. Pri pisanju poezije najraje uporablja prosti verz, z njim na papir prelije vsa vprašanja in težave svojega vsakdanjika. Lucija pravi, da piše za vse in da so njene pesmi odprta knjiga v njen ustvarjalni svet. »Umetnost je zame način, kako razložiti svet, njegove resnice in ljudi. Umetniki vse to vidijo in poskušajo okolici dati pomen ter poiskati resnico. To s svojim ustvarjanjem poskušam doseči tudi sama in to me pomirja.«

Dviganje uteži je lahko šport za vse

14. 5. 2022

V rubriki Hudo športni tudi to soboto ostajamo pri dviganju uteži. Prejšnji teden ste izvedeli, kako je 13-letna Neli Češek postala državna prvakinja v dviganju uteži, z njenim trenerjem Martinom Janžekovičem, bosta tokrat povedala več o tem športu in tem, za koga je primeren.

Sthenge v Gymnasiumu

11. 5. 2022

Mlad, energičen bend je nastal leta 2019 z namenom, da nastopijo na informativnih dnevih Prve gimnazije Maribor. Čeprav so se sprva pripravili le na en nastop, ta še zdaleč ni bil zadnji. Začeli so nastopati na šolskih prireditvah, nadaljevali s celovečernim akustičnim koncertom v mariborski kavarni Čajek, med epidemijo pa so se odločili, da bodo še ustvarjalnejši, in nastale so prve avtorske skladbe. Začeli so snemati videospote, pisati besedila in nastopati po vsej Sloveniji. Leta 2020 so zmagali na natečaju CityBand2020, letos pa so se udeležili tekmovanja Špil liga, kjer so za zdaj v polfinalu. Na svoji poti so se tako ustavili tudi v studiu 13 oziroma v oddaji Gymnasium. Skupaj smo spregovorili o tem, kako se lotijo pisanja skladb, ustvarjanja videospotov, kako se pripravljajo na nastop in od kod pravzaprav izvira ime Sthenge. V oddaji pa so tudi v živo zaigrali. Poslušalci ste lahko prisluhnili štirim skladbam, avtorskima Grozne sanje in Libido ter priredbama Zbudi me za prvi maj in Dobra vila. Z nami so torej bili glasbena skupina Sthenge: Anja Zimet – vokal in bas kitara Alja Klemenčič – kitara Čarna Lampret – bobni in tolkala Luka Golob – spremljevalni vokal, bas in ritem kitara, klaviature Mai Štiglic – vokal in kitara

Iskreno o odnosih in spolnosti

11. 5. 2022

V oddaji Mladi mladim smo razbijali mite in rušili tabuje ter odpravljali predsodke. Z ustanoviteljico bloga Those Creamy Peaches smo govorili o erotiki in spolnih igračkah, s seksologinjo Vesno Jarc pa o spolnosti. V rubriki delaš? Delam! pa smo predstavili nekaj nasvetov o tem, kako najti prvo zaposlitev ob končanem študiju, če še nimamo delovnih izkušenj.

Kapucar, belgijska mladinska nadaljevanka, 43/52

10. 5. 2022

Basim in Kenza sta proti Pietrovemu predlogu. Flo pa vidi priložnost, da se Pietru prikupi, zato navdušeno podpre njegov načrt. Ko se izkaže, da je Basim že precej zapravil, se morajo domisliti, kako denar zaslužiti v enem dnevu.

Skoraj nikoli II.: Fant v gozdu, angleška mladinska nadaljevanka, 9/13

10. 5. 2022

Jordan predlaga fantom iz skupine Wonderland, naj začnejo pisati nove pesmi. Če bodo ves čas igrali stare, bo moral žal dobiti nove pisce. Harry in Oakley mu ugovarjata. Njihove pesmi vedno piše Nate. Harry zato predlaga izlet za sprostitev. Fanta navdušeno odpelje v gozd, kjer pa jih čakajo številna presenečenja.

Mechatronikai fórum – 12. Forum mehatronike

10. 5. 2022

A Lendvai Kétnyelvű Középiskolában szervezték meg a 12. Mechatronikai fórumot, amelyen a középiskolás mechatronikai műszerészek és mechatronikai technikusok versenyeztek egymással. Az automatizálási rendszerek terjedésével a mechatronika napjaink egyik legfontosabb és leggyorsabban fejlődő tudományává vált. Na Dvojezični srednji šoli Lendava je potekal 12. Forum mehatronike, na katerem so se pomerili dijaki izobraževalnih programov mehatronik operater in tehnik mehatronike. S širjenjem sistemov avtomatizacije je mehatronika ena od najpomembnejših in najhitreje razvijajočih se znanosti sodobnega časa.

Malomfesztivál – Festival Vetrnjača

10. 5. 2022

A szerbiai Orom település közelében 2014 óta szervezik meg a Malomfesztivált. Az esemény egyik fő célja, hogy eltörölje a határokat: mind a belsőket, mind az egymás közöttieket, sőt az országok közöttieket is. A régi szélmalom tövében zajló vajdasági zenei és művészeti fesztivált idén augusztus 11-e és 13-a között szervezik meg. V bližini srbskega kraja Orom poteka od leta 2014 tradicionalni Festival Vetrnjača. Eden izmed glavnih ciljev tega glasbenega dogodka je izbrisati vse meje: tako meje, ki so v nas, kot tudi meje med nami ter celo meje med državami. Letos bodo glasbeni festival v okolici starega mlina na veter v Vojvodini organizirali med 11. in 13. avgustom.

A tengerész csíkos póló – Črtasta mornarska majica

10. 5. 2022

Egykor a matrózok viselete volt, majd a bohém művészeké, aztán pedig a filmcsillagok viselték előszeretettel. Következzen a tengerész csíkos póló története! Nekoč so jo nosili mornarji, nato boemski umetniki, kasneje pa je bila priljubljena tudi med filmskimi zvezdami. Sledi zgodovina črtaste mornarske majice.

Kanape - Kanapé, oddaja za mlade

10. 5. 2022

Oddaja Kanape/Kanapé je namenjena mladim. V njej objavljamo prispevke o življenu mladih v Prekmurju, pogovori s predstavniki estrade. V drugi polovici oddaje, v rubriki Svet glasbe predvajamo videoposnetke madžarskih, svetovnih, pa tudi slovenskih glasbenih skupin in pevcev oz. pevk, v rubriki Modni kotiček pa predstavljamo mlade modne oblikovalce iz Slovenije in Madžarske. A Kanapé című műsor elsősorban a fiataloknak szól és az őket érintő témákkal foglalkozik. Benne magyar, külföldi és szlovén együttesekkel, énekesekkel készítünk riportokat, a Zenevilág című rovatban pedig zenés videoklipeket vetítünk. A Divatsarokban fiatal szlovén és magyar divattervezőket mutatunk be.

Ismerd meg a MMISZ-t!

7. 5. 2022

A muravidéki fiatalokat több szervezet, egyesület és klub karolja fel, segíti őket az élet különböző területein, támogatást nyújt nekik, programokat, rendezvényeket biztosít a részükre. A Hétvégi randevú újabb mini sorozatában e szervezetek munkájába nyújtunk betekintést. A sort a Muravidéki Magyar Ifjúsági Szervezettel kezdjük, amelynek elnökét, Ftičar Inest látjuk vendégül.

Kako smo se imele na Danskem?

7. 5. 2022

Z Erasmus+ projektom YEAH, ki spodbuja zdrav življenjski slog in dobro počutje mladih, so bile učenke OŠ Valentina Vodnika na Danskem.

Na izmenjavi na Danskem

7. 5. 2022

Naše gostje so bile učenke OŠ Valentina Vodnika iz Ljubljane in njihova mentorica Marjeta Raztresen – za sabo imajo lepo izkušnjo izmenjave na Danskem, pred seboj pa gostiteljski teden, ko na obisk dobijo vrstnike iz tujine. Izmenjave se odvijajo v okviru mednarodnega projekta YEAH! You(th) Enjoy to be Active and Healthy, s katerim želijo poudariti pomen zdravja in dobrega počutja v življenju mladih.

Violinistka Meta Hrobat

7. 5. 2022

Na OŠ Notranjski odred Cerknica smo spoznali Meto Hrobat, ki že 7 let igra violino - v glasbeni šoli, kvartetu, duetu s harmoniko in v šolskem orkestru.

Neli Češek - najmočnejša 13-letnica v Sloveniji

7. 5. 2022

V rubriki Hudo športni predstavljamo 13 letno Neli Češek, ki je na nedavnem državnem prvenstvu v dvigovanju uteži v Kranju postala državna prvakinja. Z njo in trenerjem Martinom Janžekovičem se je pogovarjal Aleš Ogrin.

Sodobna plesna ustvarjalnost mladih

4. 5. 2022

Tekmovanje mladih plesnih ustvarjalcev Opus 1 – Plesna miniatura je prvič potekalo v Celju pred tridesetimi leti in v tem času se je razvilo iz enournega dogodka v plesni festival izjemnega obsega in mednarodnega dometa, ki pušča vidne sledi v plesni umetnosti. Promocija sodobnega plesa, odkrivanje svežih talentov in spodbujanje ustvarjalnosti mladih plesnih avtoric in avtorjev, ki bodo tokrat tudi z nami v Gymnasiumu. Oddajo pripravlja in vodi Liana Buršič

Podcast ProgressReport, Center eksperimentov Maribor in javni zavod Mladi Zmaji

4. 5. 2022

V oddaji Mladi mladim je Marko Taljan povedal smernice o kakovostnem preživljanju prostega časa mladih. Domen Žugelj, ki ustvarja audio vsebine pod imenom ProgressReport nam je približal vidike kako začeti svoj podcast. Predstavili pa smo tudi Evropski kulturni in tehnološki center Maribor, v sklopu katerega deluje Center eksperimentov Maribor. V rubriki Delaš?delam! smo podali še nekaj koristnih nasvetov, kaj storiti da boste lažje in hitreje prišli do želene zaposlitve.

Kapucar, belgijska mladinska nadaljevanka, 42/52

3. 5. 2022

Pieter se boji, da se bo Soufian po pomoč obrnil k pravim kriminalcem, zato se odloči, da mu bo pomagal. Flo v pismu Pietru razkrije svojo dušo. Pieter ekipo obvesti, da ima nov načrt. Soufianu bi rad pomagal z denarjem, ki so ga na spletu zaslužili s Kapucarjevimi posnetki.

Skoraj nikoli II.: Vrnitev, 1. del, angleška mladinska nadaljevanka, 7/13

3. 5. 2022

Predbožični čas je. V Palači je veselo. Dan pripravlja božično zabavo. Jordan fantom iz Wonderlanda pove, da bi lahko po novem letu spremljali skupino GHF na turneji. Fantje so navdušeni. Sasha se ne more se več zadrževati, zato se spre s šefinjo in pusti službo. Natovo družino pa čaka veliko presenečenje.

Skoraj nikoli II.: Vrnitev, 2. del, angleška mladinska nadaljevanka, 8/13

2. 5. 2022

Dan pripravlja božično zabavo. Elena, A. J. in Tyra bodo stregli gostom, Miri, Lilly in Lola jih bodo pri vratih pozdravljale, Jordan pa bo vodil restavracijo. K zabavi seveda spadajo tudi darila. Oakley si najbolj od vsega želi opico. Nate se težko privaja na očeta, Sasha pa se je znašla v veliki krizi.

Kiégés és a kapcsolatok. Hogyan olvasunk híreket?

30. 4. 2022

Szinte minden bosszant? Hamar felhergeled magadat? Semmi sem okoz már örömöt? A párodra már akkor ráförmedsz, ha csak rád néz? Lehet, hogy te is a kiégés határán vagy… Részben a témához kapcsolódik az is, hogy milyen híreket olvastunk az elmúlt időszakban, és azokat miképpen dolgoztuk fel.

Mladi v Hudoju o svoji poklicni prihodnosti

30. 4. 2022

Z mladimi, ki sodelujejo v otroških parlamentih Zveze prijateljev mladine Slovenije, smo se pogovarjali o nadaljevanju šolanja, poklicih prihodnosti, delu in počitnicah!

V družbi mladih parlamentarcev

30. 4. 2022

Med počitnicami smo se družili z mladimi parlamentarci – ne, nismo govorili o politiki in volitvah, temveč o otroškem parlamentu. V njem imajo osnovnošolci možnost, da povejo svoje misli, izpostavijo težave, za katere mislijo, da bi jih bilo treba nasloviti, in predlagajo svoje rešitve. Zadnja tri leta so največ razmišljali o svoji poklicni prihodnosti, za temo prihodnjega otroškega parlamenta pa so izbrali duševno zdravje otroke.

Pio Šuto – modni oblikovalec

30. 4. 2022

Šivanje in oblikovanje oblačil sta glavni strasti nadobudnega mladega modnega kreatorja Pia Šuta. Z modo in šivanjem se je seznanil predvsem ob pomoči svoje babice šivilje. Skupaj sta ustvarila prve kroje in skice ter nekaj oblačil, Pievo krearianje pa je postajalo vse resnejše in zahtevnejše. Tako je ustvaril že vrsto modnih kreacij in se uspešno vpisal v program modnega oblikovanja na akademiji NABA – Nuova Accademia di Belli Arti v Milanu. »Modno oblikovanje je vizualna umetnost in uporabna stvar. Obleka kot umetnina ob svojem videzu lahko poskrbi za to, da nas ne zebe. Zaradi te dvojnosti modnega kreiranja si želim to ustvarjati še naprej. Ustvarim lahko nekaj za v muzej ali pa za na cesto. To je čar modnega oblikovanja, ki mi omogoča, da se izražam.«

Skoraj nikoli II.: Zvok tišine, angleška mladinska nadaljevanka, 6/13

29. 4. 2022

Dan v Palači priredi tihi disko večer. To pomeni, da bodo imeli vsi udeleženci na glavi slušalke, glasbo pa jim bosta predvajala didžeja, ki bosta med seboj tekmovala za glasove. Dekleta iz skupine Girls Here First se sprašujejo, zakaj Nate in Chloe še ne hodita. Skupaj z Oakleyjem gredo v akcijo.

Skoraj nikoli II.: Nakupovalno središče, angleška mladinska nadaljevanka, 5/13

28. 4. 2022

Fantje iz skupine Wonderland napredujejo. Tokrat bodo igrali v nakupovalnem središču. Toda pri dogovarjanju z Jordanom pride do nesporazuma. A. J. pelje vse tri fante na prizorišče koncerta, na žalost pa obtičijo v slepi ulici. Fantje se morajo na koncert prebiti čez blatno polje in mimo bika.

Vse o eseju 2022

27. 4. 2022

Kako se napiše dober esej, kakšne so novosti pri ocenjevanju eseja, poglavitne ideje in primerjave maturitetnih romanov – vse o letošnjem eseju v oddaji Gymnasium!

Na mladih svet stoji: Od znanosti do kolesarstva!

27. 4. 2022

V oddaji Mladi mladim smo se pogovarjali s profesorico Matejo Godec in dijaki z Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer. Šola je namreč nedavno prejela priznanje za NAJ raziskovalno šolo Pomurja, ki jo podeljuje Regionalni center ZOTKS Murska Sobota. V studiu se nam je pridružil še eden izmed največjih upov slovenskega cestnega kolesarstva, to je Nik Čemažar.V rubriki Delaš? Delam! pa smo govorili o dobrem in prepričljivem življenjepisu.

Skoraj nikoli II.: Plesalci, angleška mladinska nadaljevanka, 4/13

27. 4. 2022

Skupini Wonderland se obeta obisk zastopnikov založbe Amber Road, ki bi jim lahko pomagali do plošče. Zato se Jordan odloči, da bo pripravil koncert. Hkrati si zamisli tudi majice s podobo skupine. Mami fantov bosta poskrbeli za tiskanje majic, Harryjev in Oakleyjev oče pa bo prevzel skrb za njihovo prodajo.

A Föld napja – Dan Zemlje

26. 4. 2022

A világ minden országában, a környezetbarát és fenntartható társadalom közös vágyával, április 22-én ünneplik a Föld napját. A mozgalom 1970-ben indult, 1990-ben pedig világmozgalommá vált. A Dobronaki Kétnyelvű Általános Iskola tanulói kreatív környezetvédelmi jelzésekkel járultak hozzá a Föld napja megünnepléséhez. S skupno željo po okolju prijazni in trajnosti družbi praznujemo 22. aprila v vseh državah sveta svetovni dan Zemlje. Gibanje se je začelo leta 1970, leta 1990 pa je iz nacionalnega preraslo v globalno. Učenci Dvojezične osnovne šole Dobrovnik so k praznovanju svetovnega dneva Zemlje prispevali svoje kreativne okoljevarstvene table.

A farmerdzseki története – Zgodovina džins jakne

26. 4. 2022

Egy trendi kiskabát, amely egyszerűen mindenhez illik és mindig divatos. Ez a cowboyok kabátja, vagyis a farmerdzseki. Modna jakna, ki se enostavno prilega k vsemu in je vedno v trendu. To je jakna kavbojev oziroma džins jakna.

Kanape - Kanapé

26. 4. 2022

Az adás tartalma: - Divatsarok: a farmerdzseki története; - a Dobronaki KÁI tanulói által alkotott környezetvédelmi jelzések; - koncertajánló; - klipek: aZorka, Hundred Sins & Kolibri, Sahareya, Jazzbois. Vsebina oddaje: - Modni kotiček: zgodovina džins jakne; - okoljevarstvene označbe učencev DOŠ Dobrovnik; - koncertni napovednik; - videospoti: aZorka, Hundred Sins & Kolibri, Sahareya, Jazzbois.

Mindannyian álmodunk, de mit?

23. 4. 2022

Tudtátok, hogy mindenki, kivétel nélkül álmodik, még a vak emberek is? Az álmaink nagy részét az ébredés után hamar elfelejtjük. És azt tudtátok, hogy nem minden ember álmodik színeset? Ha nem, akkor tartsatok velünk, hiszen emellett még számos érdekességet mondunk nektek! Ráadásul ajánlunk figyelmetekbe némi olvasnivalót és egy filmet is.

Hudo na taborniškem Feštivalu: ideje za igre v naravi

23. 4. 2022

V našem terenskem studiu v parku Tivoli v Ljubljani, kjer se je odvijal 24. taborniški Feštival je radisjki Program za malde postavil terenski studio. Spoznajte name sogovornike in prisluhnite njihovim idejam za igre in dejavnosti na prostem!

Prepir I Kviki kviz

23. 4. 2022

JERNEJ VS. PETER na temo Prepira.

Prepir I Mesto zločina

23. 4. 2022

Z Roso, Ronjo in Vorancom o predstavi Svoje usode krojači v Slovenskem Mladinskem gledališču ter o tem, kako starši ne poslušajo.

Prepir I Luža ljubezni

23. 4. 2022

Kdo je ljubimec?

Prepir I Kvikiji

23. 4. 2022

Rokovi nasveti, kako rešiti prepir in se izmazati iz še tako prepirljive zagate.