Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Radio Maribor
V radijski kuhinji tokrat o tradiciji konzerviranja rib v Sloveniji. Izvedeli boste kako je s konzerviranjem sladkovodnih rib, kako lahko uporabite marinirane sardele in še podroben recept za pripravo le-teh.
1 kilogram jadranskih sardel
Olje za cvrtje
6 strokov česna
1 žlica suhega rožmarina
Nekaj poprovih zrn
Oljčno olje
Sveže sardele očistimo drobovja in odstranimo glave. Sardele začinimo in jih na hitro ocvremo v olju. Na oljčnem olju na zmernem ognju ocvremo prepolovljene stroke česna. Ocvrte sardele vložimo v kozarec za vlaganje z ocvrtim česnom, suhim rožmarinom in poprovimi zrni ter zalijemo z oljčnim oljem ali sončničnim oljem in hranimo v hladilniku.
Darinka Čobec
V radijski kuhinji tokrat o tradiciji konzerviranja rib v Sloveniji. Izvedeli boste kako je s konzerviranjem sladkovodnih rib, kako lahko uporabite marinirane sardele in še podroben recept za pripravo le-teh.
1 kilogram jadranskih sardel
Olje za cvrtje
6 strokov česna
1 žlica suhega rožmarina
Nekaj poprovih zrn
Oljčno olje
Sveže sardele očistimo drobovja in odstranimo glave. Sardele začinimo in jih na hitro ocvremo v olju. Na oljčnem olju na zmernem ognju ocvremo prepolovljene stroke česna. Ocvrte sardele vložimo v kozarec za vlaganje z ocvrtim česnom, suhim rožmarinom in poprovimi zrni ter zalijemo z oljčnim oljem ali sončničnim oljem in hranimo v hladilniku.
Darinka Čobec
Vse epizode