Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Radio Maribor
Tokratna radijska kuhinja je namenjena pehtranu. Izvedeli boste kje ga lahko uporabite, kako ga shranite za ozimnico in kako ga uporabite v sladicah. Slišali pa boste še podroben recept za pripravo sladoleda z jajčno kremo s pehtranom.
3 rumenjaki
Žlica vanili sladkorja
1 žlica sladkorja
Pest svežih listov pehtrana
Ščep soli
2 žlici vode
Vanilijev sladoled
Jagodičevje
Rumenjake, sladkor, vanili sladkor, sol in vodo stepamo v skledi nad paro, tako dolgo, da ima krema gostoto tekočega jogurta. Nato odstavimo in dodamo sesekljane lističe pehtrana. V servirne posodice nadevamo sladoled in tega prelijemo z jajčno kremo s pehtranom. Dodamo jagodičevje in postrežemo.
Darinka Čobec
Tokratna radijska kuhinja je namenjena pehtranu. Izvedeli boste kje ga lahko uporabite, kako ga shranite za ozimnico in kako ga uporabite v sladicah. Slišali pa boste še podroben recept za pripravo sladoleda z jajčno kremo s pehtranom.
3 rumenjaki
Žlica vanili sladkorja
1 žlica sladkorja
Pest svežih listov pehtrana
Ščep soli
2 žlici vode
Vanilijev sladoled
Jagodičevje
Rumenjake, sladkor, vanili sladkor, sol in vodo stepamo v skledi nad paro, tako dolgo, da ima krema gostoto tekočega jogurta. Nato odstavimo in dodamo sesekljane lističe pehtrana. V servirne posodice nadevamo sladoled in tega prelijemo z jajčno kremo s pehtranom. Dodamo jagodičevje in postrežemo.
Darinka Čobec
Vse epizode