Pojdite na predvajalnik Pojdite v osnovni meni

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

RTV 365 Kratki Programi Oddaje Podkasti Moj 365
Šef doma
Šef doma

Šef doma z Mašo: Piščanjčja obara, rižev narastek

TV Slovenija 1

12.12.2025 21 min

Šef doma z Mašo: Piščanjčja obara, rižev narastek

TV Slovenija 1

12.12.2025 21 min

Maša Trubačev in Petra Trofenik, mladi ljubiteljski kuharici, sta nova obraza druge sezone popoldanske kuharske oddaje Šef doma. Širši javnosti sta poznani kot finalistki priljubljenega kuharskega šova, sodelovali pa sta tudi pri drugih odmevnejših kulinaričnih dogodkih v Sloveniji.
Maša in Petra si bosta med tednom predajali kuharsko štafeto, ob petkih pa bosta v prenovljenem kuharskem studiu združili moči, druga drugo učili novih kuharskih trikov in skupaj opogumljali kuharske navdušence ter tiste, ki radi dobro jedo, da tudi sami postanejo kuharski šefi v svojih domačih kuhinjah.

Danes pa lepo počasi in po domače. Vrnili se bomo tako rekoč h kuharski abecedi. Začnemo s črko A ali O. O – obara, ki ji morda doma rečete kar A – ajmoht. Poznamo telečjo, kokošjo in piščančjo obaro. Danes bomo kuhali s povsod dostopnimi piščančjimi bedrci. Obaro bomo seveda začinili; vsaka družina ima svoj najljubši izbor začimb, Maša doda majaron, poper in šetraj. Šetraju pravimo tudi začimba sreče – z malce limonovega nadiha je v obari skoraj nepogrešljiv.

Prikaži več
Prikaži manj

Šef doma

Opis epizode

Maša Trubačev in Petra Trofenik, mladi ljubiteljski kuharici, sta nova obraza druge sezone popoldanske kuharske oddaje Šef doma. Širši javnosti sta poznani kot finalistki priljubljenega kuharskega šova, sodelovali pa sta tudi pri drugih odmevnejših kulinaričnih dogodkih v Sloveniji.
Maša in Petra si bosta med tednom predajali kuharsko štafeto, ob petkih pa bosta v prenovljenem kuharskem studiu združili moči, druga drugo učili novih kuharskih trikov in skupaj opogumljali kuharske navdušence ter tiste, ki radi dobro jedo, da tudi sami postanejo kuharski šefi v svojih domačih kuhinjah.

Danes pa lepo počasi in po domače. Vrnili se bomo tako rekoč h kuharski abecedi. Začnemo s črko A ali O. O – obara, ki ji morda doma rečete kar A – ajmoht. Poznamo telečjo, kokošjo in piščančjo obaro. Danes bomo kuhali s povsod dostopnimi piščančjimi bedrci. Obaro bomo seveda začinili; vsaka družina ima svoj najljubši izbor začimb, Maša doda majaron, poper in šetraj. Šetraju pravimo tudi začimba sreče – z malce limonovega nadiha je v obari skoraj nepogrešljiv.

Vse epizode

180. epizod

RTV 365
Mobilna aplikacija
Prenesite iz Trgovine