Pojdite na predvajalnik Pojdite v osnovni meni

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

RTV 365 Kratki Programi Oddaje Podkasti Moj 365
Šef doma
Šef doma

Šef doma, z Mašo: Fižolovi rjavčki

TV Slovenija 1

26.11.2025 13 min

Šef doma, z Mašo: Fižolovi rjavčki

TV Slovenija 1

26.11.2025 13 min

Maša Trubačev in Petra Trofenik, mladi ljubiteljski kuharici, sta nova obraza druge sezone popoldanske kuharske oddaje Šef doma. Širši javnosti sta poznani kot finalistki priljubljenega kuharskega šova, sodelovali pa sta tudipri drugih odmevnejših kulinaričnih dogodkih v Sloveniji.
Maša in Petra si bosta med tednom predajali kuharsko štafeto, ob petkih pa bosta v prenovljenem kuharskem studiu združili moči, druga drugo učili novih kuharskih trikov in skupaj opogumljali kuharske navdušence ter tiste, ki radi dobro jedo, da tudi sami postanejo kuharski šefi v svojih domačih kuhinjah.

Ste prave volje, da bi kaj dobrega spekli? Pripravite fižol! In ne, na meniju ne bo pasulj! Spekli bomo fižolove rjavčke ali priljubljene »brownije«. Ti pa ne bodo vsebovali moke in bodo brezglutenski. Slovenci smo veliki ljubitelji fižola, pojemo ga kar 4000 ton na leto oz. 2 kg na osebo. Je skromno živilo, ki pa je postalo tudi modno: obnese se v številnih receptih, vegani ga obožujejo, zdravniki ga priporočajo pa še trajnostno je. Fižol je v prehranskem smislu eno od najpopolnejših živil, uravnava holesterol in sladkor v krvi.

Prikaži več
Prikaži manj

Šef doma

Opis epizode

Maša Trubačev in Petra Trofenik, mladi ljubiteljski kuharici, sta nova obraza druge sezone popoldanske kuharske oddaje Šef doma. Širši javnosti sta poznani kot finalistki priljubljenega kuharskega šova, sodelovali pa sta tudipri drugih odmevnejših kulinaričnih dogodkih v Sloveniji.
Maša in Petra si bosta med tednom predajali kuharsko štafeto, ob petkih pa bosta v prenovljenem kuharskem studiu združili moči, druga drugo učili novih kuharskih trikov in skupaj opogumljali kuharske navdušence ter tiste, ki radi dobro jedo, da tudi sami postanejo kuharski šefi v svojih domačih kuhinjah.

Ste prave volje, da bi kaj dobrega spekli? Pripravite fižol! In ne, na meniju ne bo pasulj! Spekli bomo fižolove rjavčke ali priljubljene »brownije«. Ti pa ne bodo vsebovali moke in bodo brezglutenski. Slovenci smo veliki ljubitelji fižola, pojemo ga kar 4000 ton na leto oz. 2 kg na osebo. Je skromno živilo, ki pa je postalo tudi modno: obnese se v številnih receptih, vegani ga obožujejo, zdravniki ga priporočajo pa še trajnostno je. Fižol je v prehranskem smislu eno od najpopolnejših živil, uravnava holesterol in sladkor v krvi.

Vse epizode

180. epizod

RTV 365
Mobilna aplikacija
Prenesite iz Trgovine