Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

RTV 365 Programi Oddaje Podkasti Moj 365 Menu
Domov
Raziskujte
Programi
Dokumentarci
Filmi in serije
Oddaje
Podkasti
Filmoteka
Zgodovina
Shranjeno
Naročnine
Več
Domov Raziskujte Programi Dokumentarci Filmi in serije Oddaje Podkasti
Plačljivo
Filmoteka
Moj 365
Zgodovina
Naročnine
Shranjeno
Ob osmih
Ob osmih

Uroš Mencinger: Pri hrani moramo biti radovedni in kritični

Prvi

17 min 11.10.2024

Uroš Mencinger: Pri hrani moramo biti radovedni in kritični

Prvi

17 min 11.10.2024

Danes se začne jesenski teden restavracij. S posebnimi meniji in cenami se bo predstavilo 107 restavracij iz vse Slovenije. Organizatorji pričakujejo med 50 in 60 tisoč gostov. Tokrat bodo izpostavili izvirnost. Letos se tednu restavracij pridružuje kmetijsko ministrstvo prek sheme izbrana kakovost Slovenije. O vsem tem se je z ustanoviteljem projekta in vsakokratnim selektorjem tedna restavracij Urošem Mencingerjem pogovarjala Metka Pirc.

Metka Pirc

Prikaži več
Prikaži manj

Ob osmih

Opis epizode

Danes se začne jesenski teden restavracij. S posebnimi meniji in cenami se bo predstavilo 107 restavracij iz vse Slovenije. Organizatorji pričakujejo med 50 in 60 tisoč gostov. Tokrat bodo izpostavili izvirnost. Letos se tednu restavracij pridružuje kmetijsko ministrstvo prek sheme izbrana kakovost Slovenije. O vsem tem se je z ustanoviteljem projekta in vsakokratnim selektorjem tedna restavracij Urošem Mencingerjem pogovarjala Metka Pirc.

Metka Pirc

Vse epizode

233. epizod

RTV 365
Mobilna aplikacija
Prenesite iz Trgovine