Pojdite na vsebino Pojdite v osnovni meni Iščite po vsebini

Programi

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

RTV 365 Programi Oddaje Podkasti Moj 365 Menu
00:00
00:00
Trajanje 60 min
01:00
01:00
Trajanje 60 min
02:00
02:00
Trajanje 60 min
03:00
03:00
Trajanje 60 min
04:00
04:00
Trajanje 60 min
05:00
05:00
Trajanje 60 min
06:00
06:00
Trajanje 20 min
06:20

Na kolesarski dirki po Franciji napetost ne popušča. Včeraj je karavana napadala bretanski zid.

07:00
08:00
08:00
Trajanje 30 min

Leta 2000 so Coldplay izdali svoj prvenec Parachutes, na katerem so uspešnice, kot so Yellow, Trouble in Don’t Panic.

08:30
08:30
Trajanje 15 min
08:45

Tokratni Radiovedni na srečo niso splavali po vodi, so se pa v njej namakali in ugotavljali, ali se pri tem segreje. Lahko ljudje segrejemo vodo samo z ležanjem v njej? In koliko bi je lahko segreli vsi ljudje na svetu? Kaj pa, če bi vodo s poganjanjem kolesa segreval Tadej Pogačar? V kolikšnem času bi zavrel liter vode?

09:15

V Wimbledonu danes dobimo še osmo zaporedno različno zmagovalko, slišali boste tudi odmeve po novi zahtevni etapi na dirki po Franciji.

09:30
09:30
Trajanje 7 min
09:37
09:37
Trajanje 53 min
10:30
10:30
Trajanje 60 min
11:30
11:30
Trajanje 8 min
11:38
11:38
Trajanje 22 min
12:00

'Z raco lahko narediš vse, kar narediš s prašičem - uporabna je od kljuna do repa. Meso rac skuhamo v lastni masti ter ga shranimo ali v konzerve ali v mast - to je račni konfit. Lahko naredimo ocvirke, račjo mast lahko uporabljamo kot svinjsko, meso lahko posušimo ali le prekadimo, naredimo paštete in nešteto drugih proizvodov,' pravi Benjamin Papaix, kmet, ki na kmetiji La Ferme du Roc nedaleč od Cambiaca na jugu Francije vsako leto zredi 10 tisoč rac. V prvi vrsti seveda za foie gras, ki je glavna francoska kulinarična specialiteta in delikatesa, poleg tartufov in kaviarja ter najbolj cenjena v visoki francoski gastronomiji. Foie gras ali po naše 'mastna jetra' so zaščitena kot kulturna in gastronomska dediščina, a način pridelave zbuja veliko etičnih pomislekov, kmetje v tej dejavnosti pa so deležni veliko zgražanja. Slikoviti jugozahod z idiličinimi vasicami med mehkim gričevjem je središče pridelave te delikatese v Franciji. A čeprav je kmetij, ki se ukvarjajo s to dobičkonosno dejavnostjo, veliko, jih je zelo malo pripravljenih o tem govoriti ali celo pokazati svoje jate rac in gosi.

12:30
12:30
Trajanje 30 min
13:00

Tri radijske skice ob 150-letnici rojstva nemškega pisatelja Thomasa Manna. -Arhitekt Andraž Keršič: zakaj ga je navdušila njegova novela ' Gospod in pes'? -Muzikolog Gregor Pompe: kakšen vtis je naredil nanj glasbeni roman Doktor Faustus? -Filmski kritik Andrej Gustinčič: ali je film Smrt v Benetkah razvpit zaradi Mannove novele ali Malerjeve glasbe?

13:30
13:30
Trajanje 30 min
14:00
14:00
Trajanje 20 min

Mon Laferte je ena najprepoznavnejših in najbolj čustveno izrazitih pevk Latinske Amerike. Rodila se je v Čilu, svojo kariero pa je razvila v Mehiki, kjer se je uveljavila s svojo edinstveno žanrsko mešanico.

14:20
14:20
Trajanje 10 min
14:30
14:30
Trajanje 33 min
15:03
15:03
Trajanje 27 min
15:30

Osrednja popoldanska informativna oddaja Radia Slovenija traja približno 35 minut. Vanjo uvrščamo najpomembnejše aktualne dogodke tekočega dne in odmeve na preteklo dogajanje. Vsebinsko je zelo raznovrstna, saj zajema politiko, gospodarstvo, afere, zdravstvo, šolstvo in kulturo, ob koncu pa še petminutni športni prispevek.

16:12
16:12
Trajanje 78 min
17:30
17:30
Trajanje 7 min
17:37
17:37
Trajanje 8 min
17:45
17:45
Trajanje 45 min
18:30
18:30
Trajanje 210 min
22:00
22:00
Trajanje 120 min

Glasba, ki jo le redkokdaj ali nikoli ne zasledite v rednih glasbenih opremah. Še manj verjetno pa je, da jo boste slišali na drugih radijskih postajah.

RTV 365
Mobilna aplikacija
Prenesite iz Trgovine