Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

RTV 365 Programi Oddaje Podkasti Moj 365 Menu
Domov
Raziskujte
Programi
Dokumentarci
Filmi in serije
Oddaje
Podkasti
Filmoteka
Zgodovina
Shranjeno
Naročnine
Več
Domov Raziskujte Programi Dokumentarci Filmi in serije Oddaje Podkasti
Plačljivo
Filmoteka
Moj 365
Zgodovina
Naročnine
Shranjeno

SOS odmev

164 epizod

Informativna oddaja o športu, ki je podkrepljena s statistiko.

163 Unikatna sezona za Pogačarja, ki že išče nove cilje

Z Dirko po Lombardiji so se končale najbolj odmevne kolesarske dirke v tej sezoni, spet pa je slavil Tadej Pogačar, ki je izenačil kar nekaj rekordov. Sezono analizirata Slavko Jerič in Toni Gruden, vabljeni k poslušanju.

54 min 14. 10. 2024


162 Pogačar z mavrično majico izpolnil otroške sanje

Tadej Pogačar je v sanjski sezoni zmagi na Dirki po Italiji in Franciji zdaj dodal še naslov svetovnega prvaka, kar je bila tema tokratnega podkasta SOS-odmev. Voditelja Slavko Jerič in Toni Gruden sta analizirala dirko in poudarila velik pomen slovenske reprezentance.

54 min 30. 9. 2024


161 Andrej Hauptman pred cestno dirko: Slovenija ima izvrstno reprezentanco

Primož Roglič je na svetovnem prvenstvu v Švici kronometer končal na 12. mestu. Več si obeta na cestni dirki, ki bo v nedeljo. Dogajanje je komentiral in pričakovanja predstavil Andrej Hauptman, nekdanji slovenski selektor in športni direktor pri ekipi UAE.

42 min 23. 9. 2024


160 Fink po Vuelti: Roglič bo imel še vsaj dve leti čas, da se bori za zmago na Touru

Primož Roglič je še četrtič osvojil Dirko po Španiji, s čimer je izenačil rekord Roberta Herasa. Njegov prvi osvojeni grand tour v moštvu Red Bulla je komentiral direktor Dirke po Sloveniji Bogdan Fink, ki meni, da se Zasavec še vedno lahko bori za zmago na Dirki po Franciji.

51 min 9. 9. 2024


159 Roglič sistematično briše zaostanek in je zelo blizu četrti Vuelti

Primož Roglič je po šesti etapi Vuelte za vodilnim Benom O'Connorjem zaostajal skoraj pet minut, zdaj pa je pred zadnjimi petimi etapami zaostanek zmanjšal na vsega pet sekund. Slavko Jerič in Toni Gruden razmišljata o njegovi možnosti za končno zmago.

51 min 3. 9. 2024


158 Na Vuelti teden premikov, a Roglič ostaja drugi

Primož Roglič je ta teden na Dirki po Španiji zablestel z dvema etapnima zmagama. Druga nedelja je pokazala, da ima še vedno težave s hrbtom, vseeno pa se še vedno bori za skupno zmago.

43 min 25. 8. 2024


157 Roglič na Vuelti spet piše rekorde

Nova sezona podkasta SOS-odmev se običajno začenja z Dirko po Španiji in to velja tudi za 7. sezono. Primož Roglič na tej dirki nastopa že šestič in prav vsako leto je dobil vsaj eno etapo, s čimer se je že vpisal med legende te dirke. Voditelja oddaje Slavko Jerič in Toni Gruden analizirata prve štiri etape. Vabljeni k poslušanju.

47 min 21. 8. 2024


156 Pariški odmev: Slovenci, junaki, nesrečneži in drugi vrhunci OI 2024

Voditelja Slavko Jerič in Toni Gruden sta po koncu olimpijskih iger potegnila dogajanje v Parizu, izpostavila slovenske nastope in se dotaknila nekaterih drugih dogodkov. Šesta sezona je s tem končana, nova sezona se začenja že naslednji teden z Dirko po Španiji.

62 min 13. 8. 2024


155 Pariški odmev: Biologija, boks in Tim Prezelj

Za eno bolj odmevnih zgodb olimpijskih iger je poskrbel boksarski turnir, kjer je bilo veliko polemih o alžirski in tajvanski boksarski. Nekateri trdijo, da sta v resnici moški in ne bi smeli tekmovati med ženskami. Biolog Tim Prezelj predstavlja osnovne lastnosti spola, kromosomske prednosti in vlogo družbe ter kulture. Vabljeni k poslušanju.

56 min 6. 8. 2024


154 Pariški odmev: Otvoritev, trojček Evenepoela in iskanje slovenske barve

Nekaj naslednjih epizod podkasta SOS-odmev bo posnetih v Parizu, od koder se javlja Toni Gruden. Novinar je izpostavil nekaj odmevnih zgodb iz začetka iger: od otvortive, kolesarskega kronometra in iskanja 'prave' barve slovenskih reprezentanc.

55 min 28. 7. 2024



Čakalna vrsta

Prispevki SOS odmev

RTV 365
Mobilna aplikacija
Prenesite iz Trgovine