Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

RTV 365 Programi Oddaje Podkasti Moj 365 Menu
Domov
Raziskujte
Programi
Dokumentarci
Filmi in serije
Oddaje
Podkasti
Filmoteka
Zgodovina
Shranjeno
Naročnine
Več
Domov Raziskujte Programi Dokumentarci Filmi in serije Oddaje Podkasti
Plačljivo
Filmoteka
Moj 365
Zgodovina
Naročnine
Shranjeno

Izluščeno

Vsak delavnik ob 9.20 na Radiu Si izluščimo temo/dogodek, ki si to po aktualnosti tudi zasluži.

846 epizod

Izluščeno

846 epizod

Vsak delavnik ob 9.20 na Radiu Si izluščimo temo/dogodek, ki si to po aktualnosti tudi zasluži.

Cene hrane v Sloveniji nižje kot v Avstriji, Italiji in na Hrvaškem

Tudi v današnjem Izluščeno bomo ob začetku počitnic preverili, kako bo naša denarnica obremenjena na dopustu. Tokrat podrobneje o kupni moči pri nas in v sosednjih državah. Cene gostinskih in nastanitvenih storitev, pa tudi hrane in brezalkoholnih pijač, so bile v Sloveniji nižje kot v Avstriji, Italiji in na Hrvaškem. Več pa v Izluščeno v ponedeljek 1.julija med 9. in 10. uro.

2 min 1. 7. 2024


Slovenska zdravilišča si obetajo še nekoliko boljšo poletno turistično sezono od lanske

Glavni del turistične sezone je v slovenskih zdraviliščih že v polnem teku, pričakujejo nekoliko boljšo poletno sezono od lanske. Kdo so najzvestejši gostje ter kako v zdraviliščih preverjajo kopalno vodo in skrbijo za čistočo?

4 min 28. 6. 2024


Povprečne plače aprila višje tako v javnem kot zasebnem sektorju

Pravočasno pred poletnimi dopusti nam je statistični urad postregel s podatki o tem, kako težka je po novem naša denarnica. Povprečna plača za april se je v primerjavi z marcem zvišala tako v javnem kot zasebnem sektorju. Je pa Surs ob dnevu državnosti izpostavil tudi, da je BDP skoraj šestkrat tolikšen kot ob osamosvojitvi. Več v Izluščeno v sredo 26.6. med 9. in 10. uro.

3 min 26. 6. 2024


Izbrana je Naj planinska pot 2024

Z izborom Naj planinska pot akcija Očistimo naše gore Planinska zveza Slovenije v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav, že sedmo leto zapored spodbuja ljubitelje gora in planin h glasovanju za planinske poti, ki so potrebne obnove. Simbolično so izide glasovanja razglasili v sklopu dogodka Dan slovenskih planincev. Podrobneje o akciji in poteh, ki so potrebne obnove, v pogovoru z generalnim sekretarjem PZS Damjanom Omerzu v Izluščeno v četrtek 20.6. med 9.in 10.uro

4 min 20. 6. 2024


Mednarodni dan očetov

Včeraj smo v Sloveniji, tako kot v večini držav, obeležili mednarodni dan očetov. Kakšna je vloga očetov in kaj o slovenskih očetih pravi statistika, preverimo v Izluščeno. Pogovarjali se bomo s Simono Vrbanič, profesorico specialne in rehabilitacijske pedagogike.

9 min 7. 6. 2024


SOF 2024

Minuli vikend je na obali potekal 33. Slovenski oglaševalski festival - SOF. V Avditoriju Portorož se je družilo 1300 ljudi in tudi letos so nagradili najboljše. Več je v tokratnem Izluščeno preveril Borut Kampuš!

3 min 11. 6. 2024


Alkopops - uvertura v pitje alkohola

Prihaja poletje in z njim žeja, ki si jo marsikdo pogasi kar s pijačami, imenovanimi alkopops. Ker jih je na trgu vse več in po njih posegajo predvsem mladi, je prav, da alkopopsom namenimo nekaj besed tudi v našem Izluščenem.

4 min 8. 6. 2024


20. mednarodni filmski festival Kino Otok – Isola Cinema že vabi!

Že včeraj je svoja vrata odprl mednarodni filmski festival Kino Otok – Isola Cinema.. festival letos obeležuje 20to obletnico, kaj ponuja do nedelje, pa lahko slišite v našem Big Screenu. Prisluhnite pogovoru z direktorico filmskega festivala, Tanjo Hladnik.

4 min 5. 6. 2024


Zakulisje 77. filmskega festivala v Cennesu

Filmski festival v Cannesu se je zaključil, nagrade so podeljene in čas je, da pogledamo še v zakulisje dogajanja. To zelo dobro pozna kolegica Veronika K. Žajdela, ki že vrsto let spremlja filmske festivale. Prisluhnite pogovoru! (Foto: Veronika K. Žajdela in francoski režiser Arnaud Desplechin)

5 min 30. 5. 2024


ŠOUROCK 2024

Radio Si je že dolga leta podpornik projekta Šourock in tudi letos bo tako. Prijave na razpis so že odprte, več o vsem skupaj pa v pogovoru z vodjo projekta Anejem Pevcem s katerim se je pogovarjal Borut Kampuš.

4 min 27. 5. 2024


RTV 365
Mobilna aplikacija
Prenesite iz Trgovine