Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Prvi
1. oktober je mednarodni dan kave. Lani je bila povprečna cena espressa v lokalu 1,74 eur. Prav espresso je eden od načinov priprave, kjer sta aroma in okus kave najbolj izrazita. Kakšno kavo pijemo Slovenci in ali poznamo tudi t. i. specialty kave? Gost Radiosfere je Peter Ševič, trener in vodja Stow Akademije ter direktor mednarodnega Ljubljana coffee festivala.
Ana Skrt
1. oktober je mednarodni dan kave. Lani je bila povprečna cena espressa v lokalu 1,74 eur. Prav espresso je eden od načinov priprave, kjer sta aroma in okus kave najbolj izrazita. Kakšno kavo pijemo Slovenci in ali poznamo tudi t. i. specialty kave? Gost Radiosfere je Peter Ševič, trener in vodja Stow Akademije ter direktor mednarodnega Ljubljana coffee festivala.
Ana Skrt
Vse epizode