Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Prvi
Tradicionalni slovenski zajtrk je tema tokratne sobotne oddaje Radijski ringaraja, kjer smo od celjskih tretješolcev izvedeli, kako nastaneta maslo in med, kako se peče kruh, kako jim je slovenski zajtrk v šolah všeč in kaj sicer radi zaužijejo za najpomembnejši obrok v dnevu. Prvič ste lahko slišali tudi naši dve novi rubriki: Zakajček, v katerem smo ugotavljali, zakaj imajo živali rep, in Kaj pa ti bereš?
Špela Šebenik
Tradicionalni slovenski zajtrk je tema tokratne sobotne oddaje Radijski ringaraja, kjer smo od celjskih tretješolcev izvedeli, kako nastaneta maslo in med, kako se peče kruh, kako jim je slovenski zajtrk v šolah všeč in kaj sicer radi zaužijejo za najpomembnejši obrok v dnevu. Prvič ste lahko slišali tudi naši dve novi rubriki: Zakajček, v katerem smo ugotavljali, zakaj imajo živali rep, in Kaj pa ti bereš?
Špela Šebenik
Vse epizode