Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

RTV 365 Programi Oddaje Podkasti Moj 365 Menu
Domov
Raziskujte
Programi
Dokumentarci
Filmi in serije
Oddaje
Podkasti
Filmoteka
Zgodovina
Shranjeno
Naročnine
Več
Domov Raziskujte Programi Dokumentarci Filmi in serije Oddaje Podkasti
Plačljivo
Filmoteka
Moj 365
Zgodovina
Naročnine
Shranjeno
Poglobljeno
Poglobljeno

Laboratorijska pridelava mesa ima potencial in prednosti, spremljajo pa jo tudi pomisleki

Radio Maribor

43 min 14.05.2024

Laboratorijska pridelava mesa ima potencial in prednosti, spremljajo pa jo tudi pomisleki

Radio Maribor

43 min 14.05.2024

Področje alternativnih beljakovin, celičnega kmetijstva oziroma gojenega mesa je mlado in z veliko potenciala. Prvo pleskavico za burger iz izvornih celic, ki je zrasla v evropskih laboratorijih, smo spoznali že pred enajstimi leti, a evropska zakonodaja za zdaj še ne dovoljuje umestitve teh izdelkov na trg. Raziskovalci in ponekod tudi že pridelovalci takih izdelkov pa želijo optimizirati stroške in omogočiti lokalno pridelavo s čim manj prevoza.

Kodrič Cizerl Irena

Prikaži več
Prikaži manj

Poglobljeno

Opis epizode

Področje alternativnih beljakovin, celičnega kmetijstva oziroma gojenega mesa je mlado in z veliko potenciala. Prvo pleskavico za burger iz izvornih celic, ki je zrasla v evropskih laboratorijih, smo spoznali že pred enajstimi leti, a evropska zakonodaja za zdaj še ne dovoljuje umestitve teh izdelkov na trg. Raziskovalci in ponekod tudi že pridelovalci takih izdelkov pa želijo optimizirati stroške in omogočiti lokalno pridelavo s čim manj prevoza.

Kodrič Cizerl Irena

Vse epizode

226. epizod

RTV 365
Mobilna aplikacija
Prenesite iz Trgovine