Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Prvi
Sadje, cvetje, doma oblikovane figurice, napis iz čokolade, s katerim zaželimo vse najboljše. To so nekatere od naših možnosti, ko se lotimo krašenja doma izdelane torte. Na kaj biti pozoren pri posamezni izbiri, boste izvedeli v oddaji Pod pokrovko. Andreja Gradišar je v ta namen pred mikrofon povabila učiteljico slaščičarstva na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana, nosilko traka kakovosti, avtorico mnogih slaščičarskih knjig ter prejemnico vrste priznanj in nagrad s slaščičarskih tekmovanj ter 8 let tudi članico slovenske kuharske reprezentance Alenko Kodele.
Andreja Gradišar
Sadje, cvetje, doma oblikovane figurice, napis iz čokolade, s katerim zaželimo vse najboljše. To so nekatere od naših možnosti, ko se lotimo krašenja doma izdelane torte. Na kaj biti pozoren pri posamezni izbiri, boste izvedeli v oddaji Pod pokrovko. Andreja Gradišar je v ta namen pred mikrofon povabila učiteljico slaščičarstva na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana, nosilko traka kakovosti, avtorico mnogih slaščičarskih knjig ter prejemnico vrste priznanj in nagrad s slaščičarskih tekmovanj ter 8 let tudi članico slovenske kuharske reprezentance Alenko Kodele.
Andreja Gradišar
Vse epizode