Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

RTV 365 Programi Oddaje Podkasti Moj 365 Menu
Domov
Raziskujte
Programi
Dokumentarci
Filmi in serije
Oddaje
Podkasti
Filmoteka
Zgodovina
Shranjeno
Naročnine
Več
Domov Raziskujte Programi Dokumentarci Filmi in serije Oddaje Podkasti
Plačljivo
Filmoteka
Moj 365
Zgodovina
Naročnine
Shranjeno
Pod pokrovko

Sarmuši

Prvi

8 min 01.01.2025

Danes bodo na jedilniku riž, mleto meso, čebula in začimbe, tesno zaviti v liste kislega zelja oziroma sarme. Ta turška jed je pripotovala po Balkanskem polotoku vse do Slovenije, v kateri je že precej tradicionalno, da se znajde na krožnikih ravno danes, 1. januarja. Tokrat bomo v oddaji Pod pokrovko običajno sarmo malce spremenili in okušali “sarmuši”. Kaj je sploh to in kako se pripravi to jed, je preverila Lana Furlan.

Lana Furlan

Prikaži več
Prikaži manj

Pod pokrovko

Opis epizode

Danes bodo na jedilniku riž, mleto meso, čebula in začimbe, tesno zaviti v liste kislega zelja oziroma sarme. Ta turška jed je pripotovala po Balkanskem polotoku vse do Slovenije, v kateri je že precej tradicionalno, da se znajde na krožnikih ravno danes, 1. januarja. Tokrat bomo v oddaji Pod pokrovko običajno sarmo malce spremenili in okušali “sarmuši”. Kaj je sploh to in kako se pripravi to jed, je preverila Lana Furlan.

Lana Furlan

Vse epizode

160. epizod

RTV 365
Mobilna aplikacija
Prenesite iz Trgovine