Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Prvi
Verjetno bi se marsikdo strinjal, da ni bolj nostalgičnega in domačega vonja kot je vonj goveje juhe. To jed lahko brez zadržkov označimo za slovensko tradicijo, ki pa ni slovenskega izvora. Od kod in kdaj s(m)o jo začeli jesti? Zakaj se je tako dobro ukoreninila v naši kulinariki, da si nedeljskega kosila danes brez nje marsikdo ne predstavlja? In v kakšni obliki se je prikradla v sodobno podjetništvo? To je v oddaji Pod pokrovko raziskala Darja Pograjc, pred časom pa smo v Veste, kaj jeste iskali tudi recept za najboljšo.
Darja Pograjc
Verjetno bi se marsikdo strinjal, da ni bolj nostalgičnega in domačega vonja kot je vonj goveje juhe. To jed lahko brez zadržkov označimo za slovensko tradicijo, ki pa ni slovenskega izvora. Od kod in kdaj s(m)o jo začeli jesti? Zakaj se je tako dobro ukoreninila v naši kulinariki, da si nedeljskega kosila danes brez nje marsikdo ne predstavlja? In v kakšni obliki se je prikradla v sodobno podjetništvo? To je v oddaji Pod pokrovko raziskala Darja Pograjc, pred časom pa smo v Veste, kaj jeste iskali tudi recept za najboljšo.
Darja Pograjc
Vse epizode