Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

RTV 365 Programi Oddaje Podkasti Moj 365 Menu
Domov
Raziskujte
Programi
Dokumentarci
Filmi in serije
Oddaje
Podkasti
Filmoteka
Zgodovina
Shranjeno
Naročnine
Več
Domov Raziskujte Programi Dokumentarci Filmi in serije Oddaje Podkasti
Plačljivo
Filmoteka
Moj 365
Zgodovina
Naročnine
Shranjeno
Pod pokrovko

Hrana na letalu

7 min 24.04.2024

Kaj nam tekne na 10.000 m nad zemeljskim površjem

Z oddajo Pod pokrovko bomo poleteli visoko nad oblake. Spomnili se bomo tistih časov, ko so letalske družbe na letih po Evropi tudi potnike v ekonomskem razredu postregle s hladnim ali toplim obrokom. Čeprav se zdaj to zgodi le redko, vam na letu iz Ljubljane v Istanbul še vedno lahko ponudijo tudi jajčka z gobami in čokoladni mus. O tem sta govorila Iztok Konc in gospa Dada Jerovšek, ki s svojo kulinarično skupino Kaval group s hrano in pijačo oskrbuje na ljubljanskem letališču družbe za poslovne lete, vip salon in lokalček Lolita Sweet&Salty. Foto: Hey Paul Studios/ Flickr, cc

Iztok Konc

Prikaži več
Prikaži manj

Pod pokrovko

Opis epizode

Kaj nam tekne na 10.000 m nad zemeljskim površjem

Z oddajo Pod pokrovko bomo poleteli visoko nad oblake. Spomnili se bomo tistih časov, ko so letalske družbe na letih po Evropi tudi potnike v ekonomskem razredu postregle s hladnim ali toplim obrokom. Čeprav se zdaj to zgodi le redko, vam na letu iz Ljubljane v Istanbul še vedno lahko ponudijo tudi jajčka z gobami in čokoladni mus. O tem sta govorila Iztok Konc in gospa Dada Jerovšek, ki s svojo kulinarično skupino Kaval group s hrano in pijačo oskrbuje na ljubljanskem letališču družbe za poslovne lete, vip salon in lokalček Lolita Sweet&Salty. Foto: Hey Paul Studios/ Flickr, cc

Iztok Konc

Vse epizode

156. epizod

RTV 365
Mobilna aplikacija
Prenesite iz Trgovine