Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Prvi
V oddaji Od setve do žetve smo najprej zaznamovali 25-letnico Kmetijsko-gozdarske zbornice Slovenije, ki je v razvoju kmetijstva v tem času odigrala pomembno vlogo kot branik slovenskega kmetijstva in gozdarstva. Potem smo se ustavili na Ptuju, kjer ta konec tedna diši po domačih dobrotah, kajti v Minoritskem samostanu so na ogled nagrajeni izdelki tradicionalnega, 36-ega Festivala dobrot slovenskih kmetij, – več pozornosti smo namenili mlečnim izdelkom. Zanimala pa nas je še ekološka pridelava hmelja pri nas, ki je lahko priložnost za pivovarne s ponudbo ekološkega piva.
Nataša Kuhar
V oddaji Od setve do žetve smo najprej zaznamovali 25-letnico Kmetijsko-gozdarske zbornice Slovenije, ki je v razvoju kmetijstva v tem času odigrala pomembno vlogo kot branik slovenskega kmetijstva in gozdarstva. Potem smo se ustavili na Ptuju, kjer ta konec tedna diši po domačih dobrotah, kajti v Minoritskem samostanu so na ogled nagrajeni izdelki tradicionalnega, 36-ega Festivala dobrot slovenskih kmetij, – več pozornosti smo namenili mlečnim izdelkom. Zanimala pa nas je še ekološka pridelava hmelja pri nas, ki je lahko priložnost za pivovarne s ponudbo ekološkega piva.
Nataša Kuhar
Vse epizode