Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Prvi
V oddaji Od setve do žetve opozarjamo na začetek letošnje subvencijske kampanje – začela se je prejšnjo sredo in bo trajala do 6. junija –, preverjamo, ali je v prodajnih avtomatih, ki so dostopni dijakom in študentom, dovolj zdrave izbire in ali so tu sploh na voljo tudi ekološki izdelki. Obiščemo kmetijo Slapšak v Laškem, ki se ukvarja med drugim s pridelavo gob, bukovega ostrigarja, in to na zelo zanimivem kraju, v nekdanjem starem rudniku.
Nataša Kuhar
V oddaji Od setve do žetve opozarjamo na začetek letošnje subvencijske kampanje – začela se je prejšnjo sredo in bo trajala do 6. junija –, preverjamo, ali je v prodajnih avtomatih, ki so dostopni dijakom in študentom, dovolj zdrave izbire in ali so tu sploh na voljo tudi ekološki izdelki. Obiščemo kmetijo Slapšak v Laškem, ki se ukvarja med drugim s pridelavo gob, bukovega ostrigarja, in to na zelo zanimivem kraju, v nekdanjem starem rudniku.
Nataša Kuhar
Vse epizode