Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Radio Maribor
Kisla juha je tradicionalna slovenska jed na žlico; je zelo krepčilna, in se prileže po prekrokani noči, kot je denimo silvestrovanje. V svetovalni oddaji smo se med drugim vprašali, kakšen je postopek priprave te juhe, na kaj moramo biti pri tem še posebej pozorni, katere so obvezne in katere priporočljive sestavine, pa tudi koliko vrst kisle juhe poznamo pri nas. Z nami je bila učiteljica praktičnega pouka na Srednji šoli za gostinstvo in turizem Maribor Marjana Pogorevc.
Theodor Bostič
Kisla juha je tradicionalna slovenska jed na žlico; je zelo krepčilna, in se prileže po prekrokani noči, kot je denimo silvestrovanje. V svetovalni oddaji smo se med drugim vprašali, kakšen je postopek priprave te juhe, na kaj moramo biti pri tem še posebej pozorni, katere so obvezne in katere priporočljive sestavine, pa tudi koliko vrst kisle juhe poznamo pri nas. Z nami je bila učiteljica praktičnega pouka na Srednji šoli za gostinstvo in turizem Maribor Marjana Pogorevc.
Theodor Bostič
Vse epizode