Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

RTV 365 Programi Oddaje Podkasti Moj 365 Menu
Domov
Raziskujte
Programi
Dokumentarci
Filmi in serije
Oddaje
Podkasti
Filmoteka
Zgodovina
Shranjeno
Naročnine
Več
Domov Raziskujte Programi Dokumentarci Filmi in serije Oddaje Podkasti
Plačljivo
Filmoteka
Moj 365
Zgodovina
Naročnine
Shranjeno
Dopoldan in pol
Dopoldan in pol

Žlikrofi in cjarsonsi na potovanju s kulinarično prikolico

Radio Koper

08.04.2025 4 min

Žlikrofi in cjarsonsi na potovanju s kulinarično prikolico

Radio Koper

08.04.2025 4 min

Evropska prestolnica kulture je tudi priložnost za obujanje in promoviranje tradicionalnih jedi, ki prihajajo s širšega obmejnega območja. Tako sta se idrijski zavod ID20 in Gorska skupnost Karnija, ki vsak na svojem območju skrbita za ohranjanje kulinaričnega bogastva, združila v projekt GO!Pasta. Z njim želita v letu Evropske prestolnice kulture čim širšemu krogu ljudi v pokušino ponuditi tradicionalne polnjene testenine: žlikrofe in cjarsonse. Karin Zorn Čebokli.

Karin Zorn Čebokli

Prikaži več
Prikaži manj

Dopoldan in pol

Opis epizode

Evropska prestolnica kulture je tudi priložnost za obujanje in promoviranje tradicionalnih jedi, ki prihajajo s širšega obmejnega območja. Tako sta se idrijski zavod ID20 in Gorska skupnost Karnija, ki vsak na svojem območju skrbita za ohranjanje kulinaričnega bogastva, združila v projekt GO!Pasta. Z njim želita v letu Evropske prestolnice kulture čim širšemu krogu ljudi v pokušino ponuditi tradicionalne polnjene testenine: žlikrofe in cjarsonse. Karin Zorn Čebokli.

Karin Zorn Čebokli

Vse epizode

1529. epizod

RTV 365
Mobilna aplikacija
Prenesite iz Trgovine