Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Radio Koper
"Kruh potrebuje svoj čas priprave" je v svoji pekarni v Padni, kjer ne diši le po toplem kruhu, temveč tudi piškotih, grisinih in pincah, povedal Martin Hreščak. S kruhom, ki nastaja v ranih jutranjih urah, potuje tudi v okoliške kraje istrskega podeželja. Med dostavo kruha smo ga tako sprva srečali v Novi vasi.
Lotrič Tjaša
"Kruh potrebuje svoj čas priprave" je v svoji pekarni v Padni, kjer ne diši le po toplem kruhu, temveč tudi piškotih, grisinih in pincah, povedal Martin Hreščak. S kruhom, ki nastaja v ranih jutranjih urah, potuje tudi v okoliške kraje istrskega podeželja. Med dostavo kruha smo ga tako sprva srečali v Novi vasi.
Lotrič Tjaša
Vse epizode