Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Radio Maribor
Brez krofa ni pusta in na Ptuju so znani tudi po slastnih krofih. V karnevalskem času jih v Ptujskih pekarnah dnevno pripravijo okoli 60 tisoč, glede na trajanje pusta pa jih prodajo od pol pa vse do milijona krofov in še čez. Se domači krofi razlikujejo od teh, ki jih pripravljajo v pekarni? Krofe cvremo ali jih pečemo? In kako novi trendi silijo v krofe, na primer krema iz pistacije …?
Nataša Kuhar
Brez krofa ni pusta in na Ptuju so znani tudi po slastnih krofih. V karnevalskem času jih v Ptujskih pekarnah dnevno pripravijo okoli 60 tisoč, glede na trajanje pusta pa jih prodajo od pol pa vse do milijona krofov in še čez. Se domači krofi razlikujejo od teh, ki jih pripravljajo v pekarni? Krofe cvremo ali jih pečemo? In kako novi trendi silijo v krofe, na primer krema iz pistacije …?
Nataša Kuhar
Vse epizode