Pojdite na vsebino Pojdite v osnovni meni Iščite po vsebini

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

RTV 365 Programi Oddaje Podkasti Moj 365 Menu
Aktualno na Radiu Maribor
Aktualno na Radiu Maribor

Stelios Fanourakis: »Ne bom iskal večjih profesionalnih kuhinj, ampak lističe z maminimi zapiski«

Radio Maribor

21.01.2025 7 min

Stelios Fanourakis: »Ne bom iskal večjih profesionalnih kuhinj, ampak lističe z maminimi zapiski«

Radio Maribor

21.01.2025 7 min

»Profesionalni kuharji lahko pripravljajo hrano za veliko ljudi, vendar jim pogosto manjka nekaj najpomembnejšega – ljubezen, manjkata pa tudi skrbnost in osebni pristop. In v tem je velika razlika,« pravi priznani grški chef Stelios Fanourakis. O grški kulinariki in oljčnem olju, tudi slovenskem, ki je po njegovem mnenju odlične kakovosti, smo se pogovarjali med njegovim obiskom mariborske Srednje gostinske in turistične šole.

Sara Zmrzlak

Prikaži več
Prikaži manj

Aktualno na Radiu Maribor

Opis epizode

»Profesionalni kuharji lahko pripravljajo hrano za veliko ljudi, vendar jim pogosto manjka nekaj najpomembnejšega – ljubezen, manjkata pa tudi skrbnost in osebni pristop. In v tem je velika razlika,« pravi priznani grški chef Stelios Fanourakis. O grški kulinariki in oljčnem olju, tudi slovenskem, ki je po njegovem mnenju odlične kakovosti, smo se pogovarjali med njegovim obiskom mariborske Srednje gostinske in turistične šole.

Sara Zmrzlak

Vse epizode

1337. epizod

RTV 365
Mobilna aplikacija
Prenesite iz Trgovine