Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Filmoteka V živo RTV 365 Raziskujte Več
Domov
Raziskujte
V živo
Oddaje
Podkasti
Glasba
Za otroke
Filmoteka
Zgodovina
Seznami
Naročnine
Več
Domov Raziskujte V živo Oddaje Podkasti Glasba Za otroke Filmoteka Zgodovina
Seznami
Zaključi urejanje
Moje
Moj 365
Zaključi urejanje
Vse naročnine

Naval na šport

Zadnji posnetki

Naval na šport ob 17:45

18. 8. 2022

V popoldanskih športnih minutah se preselimo v Muenchen na evropska prvenstva, ki znova ponujajo izzive slovenskim športnikom in napovemo pester nogometni večer.

Naval na šport ob 09:15

18. 8. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo pestri sredi na evropskih prvenstvih v Muenchnu in Rimu, kjer so znova blesteli slovenski športniki. Ponudimo tudi odzive po tekmi slovenske košarkarske reprezentance proti Srbiji v razprodanih Stožicah.

Naval na šport ob 17:45

17. 8. 2022

Supersreda na superevropskem prvenstvu v Münchnu s slovenskimi nastopi v športnem plezanju, namiznem tenisu, odbojki na mivki in atletiki. Vrhunce ujamete v popoldanskih športnih minutah.

Naval na šport ob 09:15

17. 8. 2022

Eden izmed vrhuncev letošnjega športnega poletja so evropska prvenstva olimpijskih športov v Münchnu, sreda prinaša zgoščen program in odzive po zadnjem finalnem nastopu slovenskih plavalcev v Rimu. Ujamete tudi zanimivosti pred pripravljalno tekmo slovenske košarkarske reprezentance s Srbijo.

Naval na šport ob 17:45

15. 8. 2022

Na združenem evropskem prvenstvu v Münchnu se začenjajo tudi atletska tekmovanja. V areno bo stopil tudi najboljši slovenski namiznoteniški igralec Darko Jorgić. Plavalcem pa se evropsko prvenstvo v Rimu počasi izteka.

Naval na šport ob 09:15

15. 8. 2022

Tim Gajser je znova na vrhu razpredelnice svetovnega prvenstva v elitnem razredu. Za Štajercem je vrhunska sezona, v kateri je prevladoval od uvodnega nastopa. Združeno evropsko prvenstvo v Münchnu je tudi že ponudilo prve slovenske medalje, v ospredju pa je olimpijska prvakinja Janja Garnbret.

Naval na šport ob 09:15

14. 8. 2022

Osrednje športno tekmovanje sredi avgusta je nedvomno združeno evropsko prvenstvo, ki poteka v Münchnu, kjer na najvišja mesta merijo tudi slovenski športniki. Janja Garnbret je celo med uradnimi zvezdnicami tekmovanja. Bo pa to nedelja, ko bo Tim Gajser znova postal svetovni prvak v motokrosu, nov uspeh mu lahko prepreči le kakšna nepredvidljivost na progi. Dodali bomo še košarkarski odmev iz Carigrada.

Naval na šport ob 09:15

13. 8. 2022

Na združenem evropskem prvenstvu devetih športnih panog v Münchnu bo Janja Garnbret lovila medaljo, ki je edine še nima v svoji zbirki. Želi si postati evropska prvakinja v težavnosti. V finalu pa ne bo osamljena Slovenka. Po moškem se začenja tudi žensko državno prvenstvo v nogometu in takoj za uvod bomo spremljali derbi med Olimpijo in Pomurjem v Ljubljani. Dodali bomo še nekaj odmevov iz košarkarske reprezentance, ki je na turnirju v Carigradu.

Naval na šport ob 17:45

10. 8. 2022

Dočakali smo obdobje v letu, ki nam bo na športnem področju ponudilo kar deset evropskih prvenstev hkrati. Devet jih bo gostil Muenchen, plavalci bodo zbrani v Rimu. Tui slovenske odprave bodo v svojih vrstah imele nekaj favoritov za visoka mesta in tudi odličja.

Naval na šport ob 09:15

10. 8. 2022

Avgust je že vrsto let čas, ko se tudi evropski smučarji odpravijo na južno poloblo, da bi opravili nekaj treninga na snežni podlagi. Po dveh letih suše zaradi kovida se bodo odpravili na jug tudi slovenski smučarji. Dodali bomo še prve odmeve po šahovski olimpijadi, ki je bila prvič v Indiji. Najbolj nas bo zanimal slovenski pogled na to največje šahovsko tekmovanje na svetu, na katerem je nastopilo kar 188 držav.

Naval na šport ob 17:45

9. 8. 2022

S slovenskega zornega kota bosta na športnem področju ob koncu poletja brez dvoma v ospredju evropsko prvenstvo v košarki in svetovno v odbojki.

Naval na šport ob 09:15

9. 8. 2022

Za nami so štirje krogi 32. državnega prvenstva v nogometu. Ob vseh težavah pri Olimpiji je največje presenečenje, da so prav zeleno-beli iz prestolnice ta čas na vrhu razpredelnice, in to brez oddane točke. Očitno je bil izbor novega trenerja, Španca Alberta Riere, zadetek v polno. Dodali bomo še nekaj juda, saj je minilo deset let od zlate olimpijske medalje Urške Žolnir v Londonu. Bila je prva slovenska športnica, ki je na največjem tekmovanju slišala Zdravljico.

Naval na šport ob 09:15

7. 8. 2022

Slovenski košarkarji so v Celju odigrali drugo pripravljalno tekmo pred evropskim prvenstvom. Po uspehu z Nizozemci so bili tokrat nasproti Črnogorci, ki na evropski lestvici merijo višje od »tulipanov«. Slovenija je tudi to tekmo odigrala brez svojih najboljših igralcev. Poletna velika nagrada v smučarskih skokih se je z juga Poljske preselila pod Alpe, slovenske skakalke pa so še naprej vrh v ženskih skokih. Ta nedelja že lahko prinese nov naslov svetovnega prvaka v motokrosu za Tima Gajserja.

Naval na šport ob 17:45

6. 8. 2022

Med športi, ki bodo prisotni na bližnjem t. i. super evropskem prvenstvu v Muenchnu, bo tudi gimnastika. Nekdaj je slovenskemu športu prinašala številna odličja, trenutno pa smo Slovenci precej oddaljeni od najboljših. Morda bo na Bavarskem nov mejnik.

Naval na šport ob 09:15

6. 8. 2022

Vse bliže so tekme slovenske košarkarske reprezentance na evropskem prvenstvu, kjer bo Slovenija po petih letih branila evropski naslov. Slovenci v teh dneh v Celju še igrajo pripravljalne tekme. Tokrat s Črno Goro. Košarki dodajamo še golf, saj so slovenske igralke našle pot tudi med najboljše v tej panogi, ki smo jo običajno šteli le za prestižno. O zadnjem major turnirju sezone.

Naval na šport ob 17:45

5. 8. 2022

Naslednji teden se bo v Münchnu začelo veliko evropsko prvenstvo, ki bo na enem kraju, v Olimpijskem parku, predstavilo kar devet športnih panog. V našem petkovem popoldanskem Navalu predstavljamo priprave telovadcev in športnih plezalcev na izzive na Bavarskem.

Naval na šport ob 09:15

5. 8. 2022

Nogometaši Maribora bodo v tem poletju odigrali najmanj še tri evropske tekme. So v igri za napredovanje v evropsko jesen v Ligi Evropa, kot uteha je mogoč tudi preboj v Konferenčno ligo. Slovenski košarkarji bodo s prvim septembrskim dnem v Nemčiji začeli branjenje naslova evropskih prvakov. Zdaj so še pri pripravljalnih tekmah. Za uvod so se v Celju merili z Nizozemci.

Naval na šport ob 09:15

4. 8. 2022

Slovenski nogometni prvaki so ob porazu z moldavskim Šerifom izgubili možnost, da bi še četrtič zaigrali v Ligi prvakov, so pa ohranili možnost za preboj v jesenski del Lige Evropa. Eden od športnih viškov poznega poletja pa bo letos evropsko prvenstvo v košarki. Slovenci bodo odigrali tudi nekaj pripravljalnih tekem, za uvod z Nizozemsko.

Naval na šport ob 17:45

3. 8. 2022

Ob pestri športni ponudbi letošnjega poletja, nekaj je tudi prestavljenih dogodkov iz prejšnjih let, te dni v Indiji poteka tudi šahovska olimpijada. Obe slovenski vrsti sta turnir v Čenaju v Indiji začeli precej spodbudno. Najzahtevnejši dvoboji pa ju še čakajo.

Naval na šport ob 09:15

3. 8. 2022

V veslaškem centru na Bledu so zaznamovali 30. obletnico od prvih olimpijskih medalj za Slovenijo, ki so jih v Barceloni leta 1992 osvojili blejski veslači. Sredi poletja dodajamo še nekaj smučarskih skokov, saj se ta konec tedna nadaljuje poletna velika nagrada, kjer imajo visoke cilje predvsem slovenske skakalke.

Naval na šport ob 17:45

1. 8. 2022

Prvič po trinajstih letih so kolesarke na francoskih cestah opravile več kot dve etapi dirke. V karavani sta dirko končali tudi dve Slovenki, ena je morala žal zaradi padca Tour predčasno zapustiti. Prireditelji so obljubili, da bo ženska dirka zdaj stalnica.

Naval na šport ob 09:15

1. 8. 2022

Zaustavili se bomo pri največjem športnem dogodku zadnjega julijskega konca tedna, ko je Ljubljana gostila turnir svetovne serije v odbojki na mivki. Ta je tudi nekakšna napoved bližnjega svetovnega prvenstva v dvoranski odbojki, ki bo tudi v Ljubljani. Prečesali bomo 3. krog 32. državnega prvenstva v nogometu, ki je osrednjo tekmo ponudil v nedeljskem večeru v Kopru. Slišali bomo tudi zmagovalko ženske različice kolesarske dirke po Franciji.

Naval na šport ob 09:15

31. 7. 2022

Na tujem nas najbolj zanimajo nastopi slovenskih kajakašev in kanuistov na svetovnem prvenstvu v slalomu v Augsburgu. Ob turnirju odbojkarjev na mivki v Ljubljani pa je velikanska želja domačih prirediteljev, da bi tudi zadnji dan na Kongresnem trgu lahko spremljali slovenske igralce.

Naval na šport ob 09:15

30. 7. 2022

Na tujem bo s slovenskega vidika konec tedna največ pozornosti namenjene kajakašem in kanuistom v slalomu na divjih vodah, ki so na Bavarskem. V Augsburgu, v najbolj znanem umetnem kanalu na svetu, bodo poskušali obogatiti zbirko slovenskih medalj v panogi, ki je med najuspešnejšimi pri nas. Brez odbojkarskega turnirja svetovne serije na Kongresnem trgu tudi pri nas ne bo šlo. Pred kolesarkami na dirki po Franciji pa sta tudi zadnji etapi.

Naval na šport ob 17:45

29. 7. 2022

Preleteli bomo dogajanje na svetovnem prvenstvu kajakašev in kanuistov na Bavarskem, kjer bodo konec tedna tudi zaključni boji za odličja. Ljubljana pa bo vse do nedelje gostila odbojkarje na mivki, ki se bodo v soboto iz Črnuč preselili na Kongresni trg.

Naval na šport ob 09:15

29. 7. 2022

Za nami bo še četrti teden v evropskih nogometnih klubskih tekmovanjih. Četrtkov večer je ponudil kar tri slovenske nastope, koliko naših moštev je napredovalo v 3. krog Konferenčne lige, pa sporočimo tudi v dopoldanskem Navalu na šport. Na Bavarskem so svoje svetovno prvenstvo vrhunsko začeli kajakaši in kanuisti na divjih vodah v slalomu. Tudi petek bo kvalifikacijski dan.

Nogomet in košarka

26. 7. 2022

Nogometaši Maribora bodo zvečer igrali tekmo za preboj v 3. izločilni krog kvalifikacij za Ligo prvakov, kar bi jim v primeru uspeha že zagotavljalo mesto v evropski jeseni. Najmanj v Konferenčni ligi. V Kišinjevu jih čaka domači Šerif, ki je lani igral v skupinskem delu elitnega evropskega klubskega tekmovanja in uspel celo premagati Real v Madridu. Obiskali smo tudi zbor slovenske moške košarkarske vrste, ki bo v Kranjski Gori začela priprave za letošnje evropsko prvenstvo, kjer bo Slovenija po petih letih branila zlato odličje.

Naval na šport ob 17:45

25. 7. 2022

V popoldanskem Navalu na šport se posvetimo zboru košarkarske reprezentance, odzivom slovenskih atletov po svetovnem prvenstvu in začetku ženske izvedbe kolesarske drike po Franciji.

Naval na šport ob 09:15

25. 7. 2022

Konec tedna je postregel tudi z zaključkom kolesarske dirke po Franciji in svetovnega prvenstva v atletiki. V dopoldanskem Navalu na šport se pomudimo še pri dirki svetovnega prvenstva v motokrosu.

Naval na šport ob 09:15

24. 7. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport se ogrejemo za nedeljsko športno druženje na Valu 202. Preselili se bomo na francoske ceste v pričakovanju zaključka kolesarske dirke, zbrali odzive po tekmi svetovnega pokala v športnem plezanju z Janjo Garnbret in zaokrožili predzadnji tekmovalni dan svetovnega prvenstva v atletiki.

Naval na šport ob 09:15

23. 7. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo kolesarski dirki po Franciji, pred kolesarji je vožnja na čas, predzadnja etapa, pred parado šampionov v Parizu. Na svetovnem prvenstvu v atletiki pa se končujejo slovenski nastopi.

Naval na šport ob 09:15

22. 7. 2022

Kolesarji so na dirki po Franciji opravili še zadnji ciljni vzpon, kakšna so razmerja moči in možnosti za razplet dirke, izveste v dopoldanskem Navalu na šport, kjer ujamete tudi odzive po tekmah nogometnih kvalifikacij za konferenčno ligo.

Naval na šport ob 17:45

19. 7. 2022

Pred svetovnim prvenstvom v odbojki, ki ga bo gostila Ljubljana so organizatorji predstavili novosti in sporočili, da so v prodaji vstopnice za enega največjih športnih dogodkov v Sloveniji. Preselimo se tudi na francoske ceste kjer so se začele etape v Pirenejih, kjer Tadej Pogačar lovi še tretjo zmago na največji dirki.

Naval na šport ob 09:15

19. 7. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se bomo posvetili zanimivostim s svetovnega prvenstva v Atletiki, na katerem smo v pričakovanju osrednjega slovenskega nastopa, in kolesarski dirki po Franciji, ki je zavila v Pireneje, v pričakovanju odločilnih etap letošnje drike.

Naval na šport ob 17:45

18. 7. 2022

V popoldanskem Navalu na šport v središče postavljamo kolesarje na dirki po Franciji, ki se pripravljajo na odločilni teden dirkanja.

Naval na šport ob 09:15

18. 7. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport bosta v ospredju svetovno prvenstvo v Atletiki in prvi slovenski finalni nastop med elito. Ponudimo odzive po novi dirki svetovnega prvenstva v motokrosu in zanimivosti z osrednje tekme uvodnega kroga domačega nogometnega prvenstva.

Naval na šport ob 09:15

17. 7. 2022

V dopoldanskih športnih minutah bodo v ospredju kolesarji na dirki po Franciji in atleti, ki nadaljujejo svetovno prvenstvo v Združenih državah Amerike. Ponudimo odzive, zanimivosti in zgodbe iz zakulisja.

Naval na šport ob 09:15

16. 7. 2022

V dopoldanskih športnih minutah povzamemo vrhunce kolesarske dirke po Franciji in ponudimo uvod v svetovno atletsko prvenstvo v Združenih državah Amerike.

Naval na šport ob 17:45

15. 7. 2022

V teh dneh je med športnimi privrženci v ospredju kolesarska dirka po Franciji, najboljšim kolesarjem pa se bodo na tekmovanju leta pridružili še atleti s svetovnim prvenstvom v Eugenu, uvod ponudimo v popoldanskih športnih minutah.

Naval na šport ob 09:15

15. 7. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se preselimo v Francijo, kjer so kolesarji zaokrožili najtežje alpske etape in ponudimo odzive po kvalifikacijskih tekmah slovenskih nogometnih klubov v konferenčni ligi.

Naval na šport ob 09:15

14. 7. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se preselimo na kolesarsko dirko po Franciji, zberemo odzive po tekmi mariborskih nogometašev v kvalifikacijah za ligo prvakov in napovemo preostali tekmi slovenskih klubov v evropskih kvalifikacijah.

Naval na šport ob 09:15

13. 7. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se bomo posvetili kolesarski dirki po Franciji in nadaljevanju kvalifikacij za nogometne evropske pokale. Mariborčani bodo povratno tekmo s Šahtarjem iz Soligorska odigrali na nevtralnem igrišču v Turčiji.

Naval na šport ob 17:45

12. 7. 2022

Aktualno dogajanje na Dirki po Franciji in načrti pred vrhuncem za slalomiste na divjih vodah.

Naval na šport ob 09:15

12. 7. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport preverjamo aktualno dogajanje na Dirki po Franciji, del pozornosti pa namenjamo tudi šahu.

Naval na šport ob 17:45

11. 7. 2022

V popoldanskih športnih minutah bo v ospredju kolesarska dirka po Franciji. Dan premora je priložnost za zanimivosti iz zakulisja, ki jih ujameje v Navalu na šport.

Naval na šport ob 09:15

11. 7. 2022

Dopoldanski Naval na šport bo v znamenju odzivov po tekmi odbojkarske reprezentance v ligi narodov in tekmi svetovnega pokala v športnem plezanju v Chamonixu.

Naval na šport ob 09:15

10. 7. 2022

V dopoldanskih športnih minutah ponudimo zanimivosti s kolesarske dirke po Franciji in se preselimo na Poljsko, kjer je znano, s kakšnimi tekmovalnimi apetiti pričakujejo zadnjo tekmo turnirja v Gdansku slovenski reprezentanti.

Naval na šport ob 09:15

9. 7. 2022

Dopoldanske športne minute ponujajo odzive po prvem ciljnem vzponu letošnje kolesarske dirke po Franciji in treh tekmah slovenske odbojkarske reprezentance na turnirju lige narodov na Poljskem.

Naval na šport ob 09:15

8. 7. 2022

Odbojkarji zaokrožujejo prve tri dni tekmovanj v Gdansku s tekmo proti Iranu, kolesarje na dirki po Franciji čaka prvi ciljni vzpon, v dopoldanskih športnih minutah pa ujamete tudi odzive po kvalifikacijskih tekmah za nogometno konferenčno ligo Olimpije in Mure.

Naval na šport ob 17:45

7. 7. 2022

Po Mariborčanih z evropskimi pokali začenjajo tudi nogometaši Olimpije in Mure. Preselili se bomo v Gdansk na tekmo slovenskih odbojkarjev z Bolgarijo in zaokrožili novo etapo kolesarske dirke po Franciji.

Naval na šport ob 09:15

7. 7. 2022

Kolesarji se bližajo prvim zahtevnejšim vzponom na kolesarski dirki po Franciji, odbojkarji pričakujejo drugo tekmo turnirja v Gdansku proti Bolgariji, v dopoldanskih športnih minutah pa ponudimo tudi odzive po kvalifikacijski tekmi za nastop v letošnji nogometni ligi prvakov. Mariborčani so v Ljudskem vrtu gostili Šahtar.

Naval na šport ob 17:45

6. 7. 2022

Popoldanske športne minute bodo ob kolesarjih, ki so na dirki po Franciji končali eno najbolj nepredvidljivih etap v znamenju nogometa in evropskih kvalifikacij za ligo prvakov.

Naval na šport ob 09:15

6. 7. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport se preselimo v Francijo na kolesarsko dirko pred zahtevno etapo s kockami in na Poljsko, kjer zadnji turnir lige narodov začenjajo slovenski odbojkarji.

Naval na šport ob 09:15

3. 7. 2022

V dopoldanskih športnih minutah bodo v ospredju kolesarska dirka po Franciji, druga tekma težavnosti v športnem plezanju in košarkarske kvalifikacije za svetovno prvenstvo.

Naval na šport ob 09:15

2. 7. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo kolesarski dirki po Franciji, svežim novicam s sredozemskih iger in nadaljevanju teniškega turnirja v Wimbledonu.

Naval na šport ob 09:15

1. 7. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo košarkarski tekmi med Slovenijo in Hrvaško v Stožicah in začetku kolesarske dirke po Franciji, kjer tritedensko tekmovanje z željo po rumeni majici začenjata Primož Roglič in Tadej Pogačar.

Naval na šport ob 17:45

30. 6. 2022

V popoldanskih športnih minutah se ogrejemo pred večerno košarkarsko tekmo v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo med Slovenijo in Hrvaško. Stožice so razprodane, Luka Dončić in Goran Dragić pa pripravljena, da se še zadnjič skupaj predstavita domačemu občinstvu. Na Hokejski zvezi Slovenije so potrdili novega starega predsednika zveze.

Naval na šport ob 09:15

30. 6. 2022

Kolesarji so pred dirko po Franciji predstavili svoje načrte za letošnji osrednji kolesarski dogodek. Dirko z željo po skupni zmagi začenjata tudi Primož Roglič in Tadej Pogačar. V športno pogovorni oddaji V sredo ste lahko včeraj prisluhnili dokumentarnemu portretu o Primožu Rogliču, v Navalu na šport pa predstavimo načrte obeh slovenskih favoritov pred startom v danski prestolnici.

Naval na šport ob 17:45

29. 6. 2022

V popoldanskih športnih minutah se posvetimo teniškem turnirju v Wimbledonu in sredozemskim igram v Alžiriji.

Naval na šport ob 09:15

29. 6. 2022

V dopoldanskih športnih minutah bosta v ospredju teniški turnir v Wimbledonu v pričakovanju dvoboja Kaje Juvan v drugem krogu turnirja in zanimivosti z novinarske konference najboljšega slovenskega hokejista Anžeta Kopitarja.

Naval na šport ob 17:45

28. 6. 2022

V popoldanskih športnih minutah se posvetimo pripravam na košarkarski dvoboj Slovenije in Hrvaške v kvalifikacijah za nastop na svetovnem prvenstvu.

Naval na šport ob 09:15

28. 6. 2022

V dopoldanskih športnih minutah zaokrožimo uvodni dan teniških dvobojev v Wimbledonu in ponudimo zanimivosti s sredozemskih iger v Alžiriji.

Naval na šport ob 17:45

27. 6. 2022

V popoldanskih športnih minutah se posvetimo domači tekmi svetovnega pokala slalomistov na divjih vodah in sredozemskim igram v Alžiriji.

Naval na šport ob 09:15

27. 6. 2022

V začetku tedna, ko se začenja kolesarska dirka po Franciji, v dopoldanskem Navalu na šport ponudimo odzive po državnem prvenstvu. Izveste tudi, kako se je na tekmi težavnosti svetovnega pokala v športnem plezanju predstavila Janja Garnbret.

Naval na šport ob 09:15

26. 6. 2022

V dopoldanskih športnih minutah ujamete zanimivosti z drugega turnirja odbojkarske lige narodov na Filipinih, preselimo se tudi ob brzice Save, kjer že poteka drugi dan svetovnega pokala v slalomu na divjih vodah.

Naval na šport ob 17:45

25. 6. 2022

V sobotnem popoldnevu prečešemo športne vrhunce konca tedna. Ujamete zanimivosti s slalomske tekme za svetovni pokal na brzicah Save, preselimo se na Pohorje na evropsko prvenstvo v gorskem kolesarstvu ter napovemo ponovno reprezentančno združitev Gorana Dragiča in Luke Dončiča na pripravljalni tekmi z Italijo.

Naval na šport ob 09:15

25. 6. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo domači tekmi svetovnega pokala slalomistov na divjih vodah, ki so zbrani na brzicah Save. Ujamete utrinke z državnega prvenstva v atletiki v Velenju in preplet ostalih športnih vrhuncev konca tedna.

Naval na šport ob 17:45

24. 6. 2022

V popoldanskem Navalu na šport ujamete novice s tekme svetovnega pokala v slalomu na divjih vodah, Pohorje gosti najboljše evropske gorske kolesarje, plavalci pa zaokrožujejo svetovno prvenstvo v Budimpešti.

Naval na šport ob 17:45

23. 6. 2022

V popoldanskih športnih minutah ponudimo odzive po tekmi slovenskih odbojkarjev proti Argentini in se preselimo v Novo mesto na državno prvenstvo kolesarjev v vožnji na čas.

Naval na šport ob 09:15

23. 6. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport se posvetimo temeljnima športoma: gimnastiki in plavanju. Z zanimivostmi o prihodnosti tekmovanj v športni gimnastiki in novicami iz bazena v Budimpešti, kjer gre počasi h koncu svetovno prvenstvo v plavanju.

Naval na šport ob 17:45

22. 6. 2022

Popoldanske športne minute ponujajo osvežitev v bazenu svetovnega prvenstva v plavanju v Budimpešti in napovedi domačega svetovnega prvenstva za rokometašice do 20 let.

Naval na šport ob 09:15

22. 6. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo svetovnemu prvenstvu v plavanju in predstavitvi kolesarske biografije o Mateju Mohoriču.

Naval na šport ob 17:45

21. 6. 2022

V popoldanskih športnih minutah bosta v ospredju odbojka in tekma slovenske reprezenetnce z Nizozemsko, ter slalom na divjih vodah ob prihodu karavane svetovnega pokala v Tacen.

Naval na šport ob 09:15

21. 6. 2022

V dopoldanskih športnih minutah ponudimo odzive po žrebu nove sezone domačega nogometnega prvenstva in izboru nogometaša minule sezone, se preselimo v bazen v Budimpešto na svetovno prvenstvo v plavanju in pospremimo začetek drugega turnirja slovenske reprezentance v odbojkarski ligi narodov.

Naval na šport ob 17:45

20. 6. 2022

V popoldanskih športnih minutah bodo v središču pozornosti odbojkarji, ki začenjajo drugi turnir lige narodov na Filipinih, in plavalci, ki se za kolajne svetovnega prvenstva merijo v Budimpešti.

Naval na šport ob 09:15

20. 6. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se bomo posvetili koncu kolesarske dirke po Sloveniji, sklepnemu turnirju rokometne lige prvakov in nadaljevanju svetovnega prvenstva v plavanju, znova s slovenskim pridihom.

Naval na šport ob 09:15

19. 6. 2022

V dopoldanskih športnih minutah bomo prepletli sobotne športne vrhunce s kolesarsko dirko po Sloveniji in domačim svetovnim pokalom v športni gimnastiki v Kopru.

Naval na šport ob 09:15

18. 6. 2022

V dopoldanskih športnih minutah bodo v središču pozornosti kolesarska dirka po Sloveniji, ki v kraljevski etapi danes ponuja vzpona na Veliko planino, domači svetovni pokal v športni gimnastiki in začetek svetovnega prvenstva v plavanju.

Naval na šport ob 17:45

17. 6. 2022

V popoldanskem Navalu na šport se posvetimo slovenski moški odbojkarski reprezentanci, ki se odpravlja na drugi turnir lige narodov na Filipine in telovadcem, ki že tekmujejo na domači tekmi za svetovni pokal v Kopru.

Naval na šport: Kolesarstvo in namizni tenis

17. 6. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo kolesarski dirki po Sloveniji po razgibaniu drugi etapi pred današnjim vzponom na celjski grad in namiznoteniškem turnirju v Zagrebu, kjer je drugo postavljeni igralec Darko Jorgič.

Naval na šport ob 17:45

15. 6. 2022

V popoldanskem Navalu na šport se posvetimo kolesarski dirki po Sloveniji z odzivi po koncu prve etape in nogometnemu žrebu za evropske pokale.

Naval na šport ob 09:15

15. 6. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se preselimo na slovenske ceste ob začetku kolesarske dirke po Sloveniji, napovemo domači svetovni pokal v športni gimnastiki in ponudimo zanimivosti z atletskega mitinga v Mariboru.

Naval na šport ob 17:45

14. 6. 2022

V popoldanskih športnih minutah bomo predstavili slovensko reprezentanco za sredozemske igre. Slovenija bo v Oranu lovila 200. kolajno sredozemskih iger in 50. zlato. Najštevilčnejša reprezentanca v zgodovini velikih tekmovanj združuje športnike iz 21 športnih panog.

Naval na šport ob 09:15

14. 6. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se bomo posvetili slalomistom na divjih vodah, ki v novi sezoni začenjajo tekme nove olimpijske discipline, ekstremnega slaloma.

Naval na šport ob 17:45

13. 6. 2022

V popoldanskem Navalu na šport ujamete košček sveže epizode nogometnega podkasta Žoga je okrogla.

Naval na šport ob 09:15

13. 6. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport se posvetimo nogometni tekmi med Slovenijo in Srbijo. Ponudimo tudi odzive po dirki svetovnega prvenstva motokrosistov v Nemčiji.

Naval na šport ob 09:15

12. 6. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport prepletamo rdečo nit uvodnih športno obarvanih dni junija. Preselimo se v Francijo ob koncu dirke po Dauphineji, postrežemo z odzivi po zadnji tekmi slovenske odbojkarske reprezentance s turnirja v Braziliji in napovemo večerni nogometni dvoboj Slovenije in Srbije.

Naval na šport ob 09:15

11. 6. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo kolesarski dirki po Dauphineji, odbojkarski ligi narodov ter tekmi Slovenije in Avstralije. Preselimo se tudi na brzice v okolico Prage, kjer so zbrani najboljši slalomisti na divjih vodah.

Naval na šport ob 17:45

10. 6. 2022

Popoldanske športne minute bodo namenjene kolesarstvu in zaključku šeste etape dirke po Dauphineji ter tekmi svetovnega pokala v slalomu na divjih vodah v Paragi.

Naval na šport ob 09:15

10. 6. 2022

V dopoldanskih športnih minutah zberemo odzive po tekmi slovenske nogometne reprezentance v Oslu, tekmi slovenskih odbojkarjev z domačo reprezentanco v Brazliji in mitingu diamnatne lige v Rimu s Kristjanom Čehom in Tino Šutej.

Naval na šport ob 17:45

9. 6. 2022

V popoldanskih športnih minutah se preselimo na francoske ceste ob razpletu etape dirke po Dauphineji, ujamete odzive po domači tekmi svetovnega pokala spustašev na divjih vodah in zanimivosti z največje športnomarketinške konference v regiji.

Naval na šport ob 09:15

9. 6. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport bosta v ospredju gostovanje Slovenije na Norveškem v tretjem krogu lige narodov ter kolesarska dirka po Dauphineji. Primož Roglič v pripravah na dirko po Franciji po poškodbi lovi novo zmago.

Naval na šport ob 17:45

8. 6. 2022

V popoldanskem Navalu na šport se bomo posvetili nogometu in kolesarstvu. Nogometna reprezentanca je pripotovala v Oslo, na kolesarski dirki po Dauphineji so kolesarji opravili s četrto etapo.

Naval na šport ob 09:15

8. 6. 2022

V dopoldanskih športnih minutah bosta v ospredju moška odbojkarska reprezentanca po uvodni tekmi letošnje lige narodov z ZDA in ženska rokometna reprezentanca v pripravah na tekmo z Dansko.

Naval na šport ob 17:45

7. 6. 2022

V popoldanskem Navalu na šport ujamete utrinek s priprav slovenske biatlonske reprezentance in začetek nove sezone slovenskih državnih prvakov v nogometu.

Naval na šport ob 09:15

7. 6. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se bomo posvetili ekipnim športom. Končana je sezona jadranske lige, odbojkarji začenjajo letošnjo ligo narodov, v vodstvu kluba slovenskih rokometnih prvakinj pa so zaokrožili prešnjo sezono.

Naval na šport ob 17:45

6. 6. 2022

V popoldanskih športnih minutah postrežemo s svežo epizodo nogometnega podkasta Žoga je okrogla in zanimivostmi ob začetku kolesarske generalke za dirko po Franciji.

Naval na šport ob 09:15

6. 6. 2022

V dopoldanskih športnih minutah bosta v ospredju reprezentančni nogomet in golf. Slovenski nogometši so gostovali v Srbiji, v ZDA pa so najboljše golfistke sveta.

Naval na šport ob 09:15

5. 6. 2022

V dopoldanskih športnih minutah zaokrožimo ženski finale odprtega teniškega prvenstva Francije, se posvetimo nogometni tekmi srbske in slovenske reprezentance ter ponudimo zanimivosti po četrti tekmi slovenskih odbojkaric v evropski ligi.

Naval na šport ob 17:45

4. 6. 2022

V popoldanskih športnih minutah bodo v ospredju jadranje, tenis in nogomet. Jadralci so zaključili kvalifikacijski del novega tekmovanja na svetovni ravni, v Parizu se v finalu merita trenutno najboljši teniški igralki na pesku, slovenska nogometna reprezentanca pa je dopotovala na prizorišče druge tekme lige narodov v Beograd.

Naval na šport ob 09:15

4. 6. 2022

V dopoldanskih športnih minutah povzamemo polfinalna dvoboja na odprtem teniškem prvenstvu Francije in postrežemo z zanimivostmi z odprtega prvenstva ZDA v golfu.

Naval na šport ob 17:45

3. 6. 2022

V popoldanskem Navalu na šport se posvetimo nadaljevanju diamantne lige v atletiki in tenisu z aktualnimi novicami iz Pariza.

Naval na šport ob 09:15

3. 6. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport ujamete odzive po nogometni tekmi Slovenije in Švedske, zanimivosti po ženskih polfinalih odprtega prvenstva Francije v tenisu in uvod v enega njvečjih turnirjev golfa na svetu.

Naval na šport ob 17:45

2. 6. 2022

V popoldanskih športnih minutah se posvetimo odprtemu teniškemu prvenstvu Francije in zboru slovenske ženske košarkarske reprezentance.

Naval na šport ob 09:15

2. 6. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo nogometni ligi narodov, ki jo Slovenija začenja z domačo tekmo proti Švedski, odbojkarski srebrni evropski ligi in tekmi med Portugalsko in Slovenijo ter začetku odprtega prvenstva ZDA v golfu.

Naval na šport ob 17:45

1. 6. 2022

Odmevi po seji IO OKS o spremembi pravil slovenske krovne športne organizacije in teniški turnir v Parizu.

Naval na šport ob 09:15

1. 6. 2022

Odmev po končani domači košarkarski sezoni in teniški turnir v Parizu, ki gre h koncu.

Naval na šport ob 17:45

30. 5. 2022

Nogometne kvalifikacije za popolnitev prve slovenske lige so se razpletle v Kranju, zanimivosti bomo prepletli v popoldanskem Navalu na šport, v katerem se bomo preselili tudi v Pariz na odprto teniško prvenstvo Francije.

Motokros in športno plezanje

30. 5. 2022

Dopoldanske športne minute bodo namenjene svetovnemu prvenstvu v motokrosu in nadaljevanju svetovnega pokala v športnem plezanju.

Naval na šport ob 09:15

29. 5. 2022

V doipoldanskih športnih minutah se bomo preselili v Pariz, v katerem je teniški turnir, večer pa je ponudil še finale nogometne lige prvakov. Na Slovaškem se za evropske naslove merijo slalomisti na divjih vodah, košarkarji pa nadaljujejo finalno serijo državnega prvenstva.

Naval na šport ob 09:15

28. 5. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo državnima prvenstvoma v rokometu in košarki. Rokometno je že končano, košarkarsko sredi finalne serije. Preselimo se tudi na Slovaško na evropsko prvenstvo slalomistov na divjih vodah.

Naval na šport ob 09:15

27. 5. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo finalu zahodne konference v košarkarski ligi NBA, kolesarski dirki po Italiji, ki bo danes obiskala Slovenijo in tenisu z novim slovenskim dvobojem v Parizu.

Naval na šport ob 17:45

26. 5. 2022

V popoldanskem Navalu na šport se preselimo na brzice ob evropskem prvenstvu v slalomu na divjih vodah. Ujamete tudi zanimivosti iz nogometne reprezentance in aktualne novice ob začetku kvalifikacij za popolnitev prve slovenske nogometne lige.

Naval na šport ob 09:15

26. 5. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport se posvetimo finalu konferenčne lige. V prvi izvedbi tega tekmovanja je igrala tudi Mura, v finale sta prišla Roma in Feyenoord. Ponudimo tudi odzive iz Domžal, kjer se je začel finale državnega prvenstva v košarki.

Naval na šport ob 17:45

25. 5. 2022

V popoldanskih športnih minutah napovemo finale državnega prvenstva v košarki in povzamemo zanimivosti po rednem delu hokejskega svetovnega prvenstva.

Naval na šport ob 09:15

25. 5. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo atletskemu mitingu na Ptuju, teniškem turnirju v Parizu in košarkarski ligi NBA, po četrti tekmi konferenčnefa finala.

Naval na šport ob 17:45

24. 5. 2022

Popoldanske športne minute bodo namenjene svežim novicam z odprtega teniškega prvenstva Francije v Parizu in reportaži z odbojkarskega superfinala v Stožicah.

Naval na šport ob 09:15

24. 5. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport ponudimo odzive po odločilni polfinalni tekmi jadranske košarkarske lige in delček sveže epizode Žoga je okrogla po koncu domačega prvenstva.

Naval na šport ob 09:15

22. 5. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport zaokrožimo sklepni turnir košarkarske Evrolige, ponudimo odzive po drugem atletskem mitingu diamantne lige in napovemo pester nogometni večer z odločitvijo o naslovu državnega prvaka v zadnjem krogu.

Naval na šport ob 09:15

21. 5. 2022

V dopoldanskih športnih minutah ujamete odzive po polfinalnem dvoboju Kaje Juvan na teniškem turnirju v Strasbourgu in košarkarjev po drugi tekmi konferenčnega finala v ligi NBA med Golden Stateom in Dallasom.

Naval na šport ob 17:45

20. 5. 2022

V popoldanskem Navalu na šport se bomo posvetili koncu elitnih evropskih klubskih tekmovanj v rokometu in košarki. Košarkarje v Evroligi čaka le še zadnji dan, medtem ko so v rokometni ligi prvakov znani udeleženci sklepnega turnirja.

Naval na šport ob 09:15

20. 5. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se bomo posvetili kolesarski dirki po Italiji. Preden kolesarji zagrizejo v klance predzadnjega konca tedna, boste ujeli zanimivosti prve izmed treh največjih dirk sezone. Na teniškem turnirju v Strasburgu, generalki pred odprtim prvenstvom Francije, nadaljuje odlične predstave Kaja Juvan, ki se je drugič v karieri uvrstila v polfinale turnirja serije WTA. V dopoldanskem Navalu na šport boste slišali odzive druge najviše uvrščene Slovenke na svetovni lestvici.

Naval na šport ob 17:45

19. 5. 2022

V popoldanskih športnih minutah bosta osrednji temi košarkarska Evroliga in biatlon. V Beogradu bodo za naslov igrala najboljša košarkarska moštva, na Pokljuki pa se ob slovenski na novo sezono pripravlja tudi Ukrajinska biatlonska reprezentanca.

Naval na šport ob 09:15

19. 5. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo razpletu evropske lige v nogometu in prvi tekmi konferenčnega finala lige NBA med Golden Stateom in Dallasom. Slišali boste tudi kako se je razpletel večer šampionov Smučarske zveze Slovenije, kjer so nagradili najboljše v lanski zimi in predtavili načrte za prihodnost.

Naval na šport ob 17:45

17. 5. 2022

V popoldnevu bo v ospredju nova epizoda nogometnega podkasta Žoga je okrogla, ki ponuja različne scenarije razpleta državnega prvenstva.

Naval na šport ob 09:15

17. 5. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo košarki in polfinalu jadranske košarkarske lige med Olimpijo in Crveno Zvezdo ter domačemu nogometnemu prvenstvu po tekmah predzadnjega kroga.

Naval na šport ob 17:45

16. 5. 2022

V popoldanskem Navalu na šport se preselimo v Koper na pomembno tekmo za naslov državnega prvaka v nogometu in napovemo drugo polfinalno tekmo jadranske košarkarske lige med Olimpijo in Crveno zvezdo.

Naval na šport ob 09:15

16. 5. 2022

V dopoldanskih športnih minutah bodo v ospredju rokometni pokal, razplet dvoboja Phoenixa in Dallasa v končnici lige NBA in odzivi po dirki svetovnega prvenstva v motokrosu, kjer letos navdušuje Tim Gajser.

Naval na šport ob 09:15

15. 5. 2022

V prepletu športnih vrhuncev tega konca tedna ponudimo odzive po predzadnji tekmi sezone mariborskih nogometašev, se posvetimo finalnemu turnirju slovenskega rokometnega pokala in napovemo novo dirko svetovnega prvenstva v motokrosu.

Naval na šport ob 17:45

14. 5. 2022

V sobotnem Navalu na šport se preselimo na sklepni turnir slovenskega rokometnega pokala in pospremimo slavje Goričanov ob povratku v prvo slovensko nogometno ligo.

Naval na šport ob 09:15

14. 5. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo sklepnemu turnirju slovenskega rokometnega pokala in atletski diamantni ligi v Dohi.

Naval na šport ob 17:45

13. 5. 2022

V popoldanskem navalu na šport ponudimo utrinke z namizniteniškega turnirja športnikov in invalidov v Laškem, ki bo največji v letošnji sezoni. Ponudimo tudi uvod v hokejsko svetovno prvenstvo elite na Finskem.

Naval na šport ob 09:15

13. 5. 2022

V dopoldanskih športnih minutah prepletemo pomemben večer onstran Atlanika, kjer sta bila na delu oba preostala slovenska zvezdnika v končnicah profesionalnih lig, Luka Dončič in Anže Kopitar. Ponudimo tudi odzive po prvi polfinalni tekmi jadranske košarkarske lige med Crveno Zvezdo in Olimpijo.

Naval na šport ob 17:45

12. 5. 2022

Popoldanske športne minute bodo v znamenju predstavitve sezone in novosti. Kajakaši in kanuisti začenjajo novo sezono svetovnega pokala, alpski smučarji sestavljajo mazaik pred novo sezono.

Naval na šport ob 09:15

12. 5. 2022

V dopoldanskih športnih minutah bomo ponudili odzive po finalu slovenskega nogometnega pokala in napovedali začetek polfinalne končnice jadranske košarkarske lige.

Naval na šport ob 17:45

11. 5. 2022

Popoldanski Naval na šport bo kolesarsko obarvan. Kako gradijo moštva najboljše ekipe in kakšno vlogo imajo v njih slovenski kolesarji? Odgovore najdete v popoldanskih športnih minutah.

Naval na šport ob 09:15

11. 5. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo finalu državnega prvenstva za košarkarice in finalni tekmi slovenskega nogometnega pokala.

Naval na šport ob 17:45

10. 5. 2022

V popoldanskih športnih minutah se posvetimo košarkarski ligi NBA ter konferenčnem polfinalu med Phoenixom in Dallasom. Kolesarji se merijo na dirki po Italiji, v tokratnem Navalu na šport pa bodo besedo dobili strategi najboljših moštev svetovne serije.

Naval na šport ob 09:15

10. 5. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo domačemu košarkarskemu prvenstvu in zboru slovenske odbojkarske reprezentance. V košarkarskem prvenstvu bodo znani polfinalisti, odbojkarska reprezentanca pa začenja priprave na ligo narodov in domače svetovno prvenstvo.

Naval na šport ob 17:45

9. 5. 2022

V popoldanskih športnih minutah zaokrožujemo domače svetovno prvenstvo v hokeju na ledu.

Naval na šport ob 09:15

9. 5. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo zadnji tekmi slovenske hokejske reprezentance na domačem svetovnem prvenstvu in dirki motokrosistov za svetovno prvenstvo v Italiji. Ujamete tudi komentar kroga v prvi slovenski nogometni ligi.

Naval na šport ob 09:15

8. 5. 2022

V dopoldanskih športnih minutah ob aktualnih temah prepletemo konec tekme svetovnega pokala v športnem plezanju in napovemo dirko svetovnega prvenstva v motokrosu.

Naval na šport ob 17:45

6. 5. 2022

V popoldanskih športnih minutah se bomo preselili v Tivolsko dvorano pred tekmo Slovenije in Madžarske na hokejskem svetovnem prvenstvu. Ujeli boste tudi novice o Primožu Rogliču, ki se pred višinskimi pripravami v Španiji na vrhunec sezone, dirko po Franciji, pripravlja v Sloveniji.

Naval na šport ob 09:15

6. 5. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport se bomo posvetili svetovnemu prvenstvu v hokeju na ledu. V Tivoliju bo zvečer morda že odločilna tekma za preboj v elitno skupino svetovnega hokeja med Slovenijo in Madžarsko. V Budimpešti pa se bo začela kolesarska dirka po Italiji, prva tritedenska preizkušnja v sezoni.

Naval na šport ob 17:45

5. 5. 2022

V popoldanskem Navalu na šport zaokrožimo polfinale v nogometni ligi prvakov in ponudimo uvod v kolesarsko dirko po Italiji.

Naval na šport ob 09:15

5. 5. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo domačemu svetovnemu prvenstvu v hokeju na ledu in končnici jadranske košarkarske lige. Slovenski hokejisti so odigrali drugo tekmo turnirja v Tivoliju proti Romuniji, košarkarji Olimpije pa na gostovanju pri Igokeji drugo tekmo četrtfinala.

Naval na šport ob 17:45

4. 5. 2022

Popoldanske športne minute bodo namenjene nogometni ligi prvakov in košarki pred drugo tekmo končnice jadranske košarkarske lige Olimpije z Igokeo.

Naval na šport ob 09:15

4. 5. 2022

V dopoldanskih športnih minutah ponudimo odzive po uvodni tekmi hokejistov na domačem svetovnem prvenstvu prve divizije v Tivoliju tekmi velenjskih rokometašev v evropskem pokalu z Benfico.

Naval na šport ob 17:45

3. 5. 2022

V popoldanskih športnih minutah bosta v ospredju nogomet in sveža epizoda podkasta Žoga je okrogla.

Naval na šport ob 09:15

3. 5. 2022

Hokejisti so v pričakovanju prve tekme domačega svetovnega prvenstva, velenjski rokometaši v pričakovanju povratne četrtfinalne tekme evropskega pokala. V dopoldanskih športnih minutah bomo prepletli ti temi z zanimivostmi s prve tekme konferenčnega polfinala lige NBA.

Naval na šport ob 17:45

2. 5. 2022

Slovensko hokejsko reprezentanco čaka domače svetovno prvenstvo prve divizije, v košarkarski ligi NBA pa se začenja drugi krog končnice. Zanimivosti bomo prepletli v popoldanskih športnih minutah.

Naval na šport ob 09:15

2. 5. 2022

Končano je evropsko prvenstvo v judu, slovenski izkupiček bomo zaokrožili v dopoldanskem Navalu na šport, v katerem se bomo posvetili še rokometni ligi prvakinj in domačemu nogometnemu prvenstvu.

Naval na šport ob 09:15

1. 5. 2022

V dopoldanskih športnih minutah izveste, kdo ima boljše izhodišče ob koncu domačega nogometnega prvenstva, kakšna so pričakovanja rokometašic Krima pred četrtfinalno tekmo lige prvakinj in kaj prinaša zadnji dan evropskega prvenstva v judu.

Naval na šport ob 09:15

30. 4. 2022

V dopoldanskih športnih minutah bomo ponudili sveže novice iz Sofije, z evropskega prvenstva v judu. Pomudili se bomo pri najboljšem slovenskem hokejistu Anžetu Kopitarju in napovedali morda odločilno tekmo domačega nogometnega prvenstva.

Naval na šport ob 17:45

29. 4. 2022

Na evropskem prvenstvu v judu je končan prvi tekmovalni dan, zanimivosti lahko ujamete v popoldanskih športnih minutah, v katerih se bomo posvetili tudi rokometni ligi prvakinj in prihajajočemu dvoboju Krima s Kristiansandom.

Naval na šport ob 09:15

29. 4. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport se bomo preselili v Sofijo ob začetku evropskega prvenstva v judu in ponudili odzive po pripravljalni tekmi slovenske hokejske reprezentance v Italiji.

Naval na šport ob 17:45

28. 4. 2022

V popoldanskem Navalu na šport prepletemo vpoglede v tri slovenske reprezentance. Judoistična se pripravlja na začetek evropskega prvenstva v Sofiji, hokejisti predzadnjo pripravljalno tekmo za domače svetovno prvenstvo prve divizije igrajo v Italiji, odbojkarice pa so se zbrale v Kranjski Gori.

Naval na šport ob 09:15

28. 4. 2022

Dopoldanske športne minute bodo v znamenju nogometne lige prvakov in odzivov po četrtfinalni tekmi košarkarskega evropskega pokala v Stožicah.

Naval na šport ob 17:45

27. 4. 2022

Popoldanske športne minute bodo v znamenju nogometne lige prvakov, stopnjujemo košarkarsko evforijo pred tekmo v Stožicah in se posvetimo jadralski regati v Hyeresu.

Naval na šport ob 09:15

27. 4. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport ponudimo odzive po tekmi Velenjskih rokometašev v četrtfinalu evropskega pokala in napovemo nov košarkarski spektakel v razprodanih Stožicah.

Naval na šport ob 17:45

26. 4. 2022

Popoldanski Naval na šport bo minil v znamenju prve polfinalne tekme nogometne lige prvakov in olimpijade gluhih, na kateri bodo poleti nastopili štirje slovenski športniki.

Naval na šport ob 09:15

26. 4. 2022

V dopoldanskih športnih minutah ponudimo odzive po finalni tekmi odbojkarjev za naslov državnega prvaka in uvod v večerno prvo četrtfinalno tekmo velenjskih rokometašev v evropskem pokalu.

Naval na šport ob 17:45

25. 4. 2022

Odbojkarji so pred razpletom državnega prvenstva s finalom med ACH Volleyjem in Kamnikom, v popoldanskem Navalu na šport ujamete še zanimivosti po dirki motokrosistov za naslov svetovnega prvaka.

Naval na šport ob 09:15

25. 4. 2022

Dopoldanske športne minute izpostavljajo boj za naslov državnega prvaka v nogometu in zaokrožujejo spomladanske kolesarske klasike.

Naval na šport ob 09:15

24. 4. 2022

V dopoldnevu na Valu 202 ponudimo uvod v pester nedeljski športni program z zadnjo spomladansko kolesarsko klasiko in dirko svetovnega prvenstva v motokrosu.

Naval na šport ob 17:45

23. 4. 2022

V popoldanskih športnih minutah ponudimo zanimivosti s kolesarskih klasik v Belgiji in utrinek z nogometne tekme med Taborom in Mariborom v prvi slovenski ligi.

Eddy Merckx

23. 4. 2022

Jutri bo v Belgiji na sporedu še zadnja od spomladanskih kolesarskih klasik – Liege – Bastogne – Liege. Jasno je že, da na njej ne bo zadnjih dveh zmagovalcev – lanski junak Tadej Pogačar se je iz Belgije vrnil v domovino zaradi družinskih okoliščin, predlanski zmagovalec Primož Roglič pa trenutno odpravlja težave z mišico. Slovenski adut bo tako zmagovalec San Rema Matej Mohorič. Živa legenda te dirke, pa seveda tudi tako rekoč vseh drugih dirk, je 76-letni Belgijec Eddy Merckx. Naša ekipa v Belgiji se je pogovarjala z njim pred jutrišnjo klasiko in najuspešnejše kolesarsko ime je pojasnilo, zakaj trenutno najraje gleda slovenske kolesarje in zakaj ga jutri, kot gledalca ne bo na dirki. Več Igor Tominec.

Naval na šport ob 09:15

23. 4. 2022

V dopoldnevu na Valu 202 se posvetimo drugi tekmi finala državnega prvenstva za odbojkarje in nam najbližjem reliju za svetovno prvenstvo na Hrvaškem.

Naval na šport ob 17:45

22. 4. 2022

V popoldanskih športnih minutah se posvetimo svetovnim prvenstvoma v reliju in formuli 1. Vozniki relija so na nam najbližjem prizorišču na Hrvaškem, vozniki formule 1 pa v Imoli. Slovenska reprezentanca v judu pa se pripravlja na bližajoče se evropsko prvenstvo.

Naval na šport ob 09:15

22. 4. 2022

V dopoldanskih športnih minutah bosta v ospredju rokomet in odbojka. Slovenske rokometašice se pripravljajo na domače evropsko prvenstvo, odbojkarice pa so odigrale četrto tekmo finala državnega prvenstva.

Naval na šport ob 17:45

21. 4. 2022

V popoldanskem Navalu na šport tokrat v ospredju tenis in napredek slovenskih igralk, ter tekma slovenskih rokometašic, ki se pripravljajo na domače evropsko prvenstvo.

Naval na šport ob 09:15

21. 4. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo polfinalu domačega nogometnega pokala, kolesarskim klasikam v Belgiji in finalu odbojkarskega državnega prvenstva. Za moškimi je prva tekma, pred ženskami četrta morda že odločilna v Mariboru.

Naval na šport ob 17:45

15. 4. 2022

V popoldanskih športnih minutah se preselimo na teniška igrišča v Antalyi in ceste na Severnem Primorskem, kjer bo letos potekal del kolesarske dirke po Italiji.

Naval na šport ob 09:15

15. 4. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport se posvetimo slovenski teniški reprezentanci, ki je osvojila prvo mesto v svoji predtekmovalni skupini evroafriške skupine reprezentančnega pokala, in odbojkarjem, ki bodo konec poletja pred domačimi gledalci igrali na svetovnem prvenstvu.

Naval na šport ob 17:45

14. 4. 2022

Popoldanske športne minute bodo minile v znamenju evropske ženske košarke in teniškega pokala reprezentanc, kjer se Sloveniji nasmiha preboj v svetovno ligo.

Naval na šport ob 09:15

14. 4. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport ponudimo odzive po tekmi slovenske rokometne reprezentance v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, preostalih tekmah nogometne lige prvakov in ponudimo zanimivosti s pokala teniških reprezentanc v Turčiji.

Naval na šport ob 17:45

13. 4. 2022

Popoldanski Naval na šport ponuja preplet nogometne lige prvakov, odločilnega dela kvalifikacij rokometašev za nastop na svetovnem prvenstvu in odzivi po tekmi slovenskih teniških igralk v Turčiji.

Naval na šport ob 09:15

13. 4. 2022

V dopoldanskih športnih minutah ponudimo odzive po tekmi slovenske ženske nogometne reprezentance v Franciji in drugi tekmi finala jeseniških hokejistov v alpski ligi. Preselimo se še v Turčijo na reprezentančno tekmo slovenske teniške reprezentance.

Naval na šport ob 17:45

12. 4. 2022

V popoldanskih športnih minutah bo v ospredju nogomet pred povratnimi tekmami nogometne lige prvakov in teniški pokal ženskih reprezentanc, na katerem Slovenija v Turčiji lovi napredovanje v svetovni razred.

Naval na šport ob 09:15

12. 4. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport se bomo posvetili slovenski ženski nogometni reprezentanci, ki jo čaka tekma v Franciji, in začetku priprav slovenske moške hokejske reprezentance na domače svetovno prvenstvo.

Naval na šport ob 17:45

11. 4. 2022

V popoldanskih športnih minutah se posvetimo voznikom motokrosa po dirki za veliko nagardo Trentina.

Naval na šport ob 09:15

11. 4. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport ponudimo nogometni komentar kroga v prvi slovenski ligi, ki je ponudil tudi derbi med Mariborom in Olimpijo, športni plezalci so sklenili tekme na prvi postaji svetovnega pokala, košarkarji v ligi NBA pa odigrali tekme rednega dela.

Naval na šport ob 09:15

10. 4. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport postrežemo z odzivi po nogometnem derbiju v Mariboru, novi tekmi slovenskih hokejistk na prvenstvu tretjega kakovostnega razreda in pričakovanji pred novo dirko svetovnega prvenstva voznikov motokrosa.

Naval na šport ob 09:15

9. 4. 2022

V dopoldanskih športnih minutah bosta v ospredju kolesarstvo in košarka. V Baskiji se končuje šestnevna kolesarska dirka, v Euroleague pa so košarkarji zaokrožili redni del tekmovanja.

Naval na šport ob 17:45

8. 4. 2022

Slovenski ženski reprezentanci v hokeju na ledu in nogometu sta odigrali pomembni mednarodni tekmi. Hokejistke prvo v tretjem kakovostnem razredu svetovnega hokeja, nogometašice sedmo v kvalifikacijah za nastop na svetovnem prvenstvu. Odzivom dodamo še aktualne novice s kolesarske dirke po Baskiji.

Naval na šport ob 09:15

8. 4. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo kolesarski dirki po Baskiji, jadralski regati v Sredozemlju in začetku svetovnega pokala v športnem plezanju.

Naval na šport ob 17:45

7. 4. 2022

V popoldanskih športnih minutah se posvetimo nogometni ligi prvakov in razgibani hiboviti etapi kolesarske dirke po Baskiji.

Naval na šport ob 09:15

7. 4. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport zaokrožimo evropsko prvenstvo v šahu, ki se je razpletlo v Sloveniji. Ujamete tudi odzive po zadnji tekmi predtekmovanja košarkarjev Olimpije v evropskem pokalu.

Naval na šport ob 17:45

6. 4. 2022

V popoldanskem Navalu na šport bodo v ospredju košarka in zadnja tekma predtekmovanja v evropskem pokalu, šahovsko evropsko prvenstvo v Sloveniji in kolesarska dirka po Baskiji.

Naval na šport ob 09:15

6. 4. 2022

V dopoldanskih športnih minutah boste ujeli odzive po finalu državnega prvenstva v hokeju na ledu in tekmi rokometašev Velenja v osmini finala evropske lige. Zaokrožili bomo še prvi tekmi nogometne lige prvakov.

Naval na šport ob 17:45

5. 4. 2022

V popoldanskih športnih minutah ponudimo zanimivosti ob nadaljevanju nogometne lige prvakov, ob začetku sezone športnih plezalecev, ujamemo tudi razplet druge etape kolesarske dirke po Baskiji.

Naval na šport ob 09:15

5. 4. 2022

V dopoldanskih športnih minutah ujamete odzive po tekmi slovenske in brazilske reprezentance v dvoranskem nogometu in po uvodni vožnji na čas kolesarjev na dirki po Baskiji. Posvetimo se še nadaljevanju evropskega pokala v rokometu in Velenjčanom, ki gostujejo v Franciji.

Naval na šport ob 17:45

4. 4. 2022

Med vrhunce prvega dela sezone ob enodnevnih klasikah sodi tudi dirka po Baskiji, kjer je v preteklosti že navduševal Primož Roglič. Tudi letos je med favoriti za končno slavje, uvodna etapa pa ponuja vožnjo na čas.

Naval na šport ob 09:15

4. 4. 2022

V dopoldanskih športnih minutah ujamete odzive po dirki motokrosistov za točke svetovnega prvenstva, komentar kroga v prvi slovenski nogometni ligi in izjave najboljših kolesarjev drugega spomenika v sezoni.

Naval na šport ob 09:15

3. 4. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport se posvetimo odzivom po pestri športni soboti na čelu s tekmo rokometašic Krima v ligi prvakinj. Preselimo se v Belgijo na start enodnevne kolesarske klasike, dirke po Flandriji.

Naval na šport ob 17:45

2. 4. 2022

V popoldanskih športnih minutah postrežemo s svežimi novicami s tekem rokometašic Krima v ligi prvakinj, košarkarjev Krke v jadranski ligi in telovadcev na svetovnem pokalu v Bakuju.

Naval na šport ob 09:15

2. 4. 2022

V dopoldanskem Navalu na šport bodo v ospredju priprave rokometašic Krima na povratno tekmo osmine finala lige prvakinj s Ferencvarosem in žreb skupin svetovnega prvenstva v nogometu.

Naval na šport ob 17:45

1. 4. 2022

Popoldanski Naval na šport postreže z aktualnimi novicami s finala svetovnega pokala v gimanstiki in zanimivostimi iz rokometnega sveta.

Naval na šport ob 09:15

1. 4. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo šahovskemu evropskemu prvenstvu, ki ga gosti Slovenija in načrtom Gorenjske, Furlanije Julijske krajine in Koroške pri skupni kandidaturi za zimske olimpijske igre.

Naval na šport ob 17:45

31. 3. 2022

V popoldanskem Navalu na šport bosta v ospredju rokometna liga prvakinj in povratna tekma Krima v Budimpešti, ter začetek sezone golfa na najvišji ravni.

Naval na šport ob 09:15

31. 3. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo košarkarskemu evropskemu pokalu in tekmi Olimpija Valencija, ter nadaljevanju svetovnega pokala telovadcev.

Naval na šport ob 17:45

30. 3. 2022

V popoldanskem Navalu na šport bo v ospredju večerna košarkarska tekma Olimpije v evropskem pokalu, v boju za boljše izhodišče v izločilnih bojih v Stožicah gostijo Valencio.

Naval na šport ob 09:15

30. 3. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se posvetimo evropski rokometni ligi in članski nogometni reprezentanci, ki je sklenila priprave v Katarju.

Naval na šport ob 09:15

25. 3. 2022

V dopoldanskih športnih minutah se preselimo v dolino pod Poncami, kjer skakalce čaka prva tekma finala svetovnega pokala v smučarskih skokih in se posvetimo mladi slovenski nogometni reprezentanci.

Naval na šport ob 17:45

24. 3. 2022

V popoldanskih športnih minutah se posvetimo nogometnemu reprezentančnemu koncu tedna in finalu svetovnega pokala v smučarskih skokih v Planici.

Naval na šport ob 09:15

24. 3. 2022

V dopoldanskih športnih minutah ponudimo odzive po evropski tekmi košarkarjev in četrtfinalu rokometnega pokala. Preselimo se tudi v dolino pod Poncami, kjer se je začel finale svetovnega pokala v smučarskih skokih.