Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Filmoteka V živo RTV 365 Raziskujte Več
Domov
Raziskujte
V živo
Oddaje
Podkasti
Glasba
Za otroke
Filmoteka
Zgodovina
Seznami
Naročnine
Več
Domov Raziskujte V živo Oddaje Podkasti Glasba Za otroke Filmoteka Zgodovina
Seznami
Zaključi urejanje
Moje
Moj 365
Zaključi urejanje
Vse naročnine

Magnet

Informativna oddaja Magnet vsak delovnik ob 21.45 ponuja gledalcem svež pregled najzanimivejših dogodkov s področja zabavne kulture v Sloveniji in tujini ter prinaša poglobljene prispevke, razmišljanja gostov, poročanje novinarjev s terena ter oglašanja posebnih poročevalcev iz svetovnih prestolnic in dopisnikov iz vse Slovenije.

Zadnji posnetki

Magnet

5. 8. 2022

James Blunt, ena največjih glasbenih zvezd, je v zadnjih 15 letih prodal več kot 20 milijonov albumov in ravno toliko singlov in je bil te dni čisto blizu nas. Z nami bo tudi Zala Đurić, ki je nazadnje opozorila nase z glavno vlogo v otvoritvenem filmu Puljskega filmskega festivala. Ne zamudite tudi vikend namigov, ki so včasih bolj sladki, spet drugič glasbeno raznoliki.

Magnet

4. 8. 2022

Hemingway je stavil na "Daiquiri", vemo, kaj pije najbolj slavni agent vseh časov, 007. Dejan Krajnc se je pridružil barmanom in nam pričara poletno koktajl druženje. Kako ste z rogovi? S tistimi, ki jih ima doma skorajda vsak slovenski dom? Spoznamo ustvarjalce sodobne in moderne reinterpretacije trofej, ki so danes umetniške stvaritve z 10 tisoč Swarovski kamenčki.

Magnet

3. 8. 2022

Z nami bo »Slovenskega naroda sin« oziroma kantavtor Tomaž Domicelj, ki se na sceno vrača s svojim dvojnim albumom, na katerem je ta in še številne druge skladbe, ki so že ponarodele. Vsestranski glasbenik in ustvarjalec je bil na svoji poklicni poti tudi prevajalec, saj je študiral slovenski jezik in angleščino, zato ni nič nenavadnega, da ga je glasbena pot odnesla tudi v London, kjer je deloval vrsto let. Manca Špik je prav tako vesela svojega novega albuma, ki pa je tokrat v znamenju duetov. Seveda pa pogledamo tudi na tuje.

Magnet

2. 8. 2022

Gost današnjega Magneta bo vedno nasmejani pevec Dejan Vunjak, ki bo razkril svoj skriti talent. O svojih poletnih razvadah in zabavnih anekdotah bo spregovoril štajerski slavček Damjan Murko. Spomnili se bomo večnih skladb Oliverja Dragojevića. Končalo se je namreč petdnevno druženje, posvečeno njemu v spomin. Odpravili smo se v Velo Luko in pogledali, kateri hrvaški glasbeniki so se poklonili spominu na velikega umetnika in kaj so ob tem povedali.

Magnet

1. 8. 2022

V Magntu se nam pridruži ena naših najbolj uspešnih vplivnic, osebna trenerka in lastnica najbolj seksi zadnjice v Sloveniji Patricia Pangeršič. Priljubljena mlada pevca Saša Lešnjek in Alex Volasko bosta razkrila, kdo in zakaj ne mara presenečenj in čigava zadnja beseda obvelja v delu in zasebnem življenju. Razkrijemo pa tudi zakaj je Kim Kardashian postala tarča posmeha, ali bo Shakira res morala v zapor in zakaj Britney Spears »še« ne more izdati biografske knjige.

Magnet

29. 7. 2022

V Magnetu iz prve roke izveste, kaj imajo skupnega Saša Lendero, tekila in zvit gleženj. Melani Mekicar se bo razgovorila o svoji prvi ljubezni in vas presenetila tudi z odgovorom o tem, brez česa ni dobre zabave. Družimo se še z Ano Praznik in pokukamo med najbolj odmevne in kontroverzne naslovnice svetovno priznane revije Vouge. Kdo jo je krasil največkrat?

Magnet

28. 7. 2022

V Magnetu s pevko Raiven klepetamo o novem modnem nazivu in sprejetosti tetovaž v operi, Katarina Čas govori o tem, zakaj ne mara rdečih preprog in zakaj je dobro, da se smeješ tudi, kadar si slabe volje. Za vas pa smo izbrskali še najbolj vroče govorice o članih slavne kraljeve dinastije. Med drugim razkrivamo, zakaj kraljice Elizabete II. nikoli ne boste videli brez biserov.

Magnet

27. 7. 2022

Informativna oddaja Magnet vsak delovnik ponuja gledalcem svež pregled najzanimivejših dogodkov s področja zabavne kulture v Sloveniji in tujini ter prinaša poglobljene prispevke, razmišljanja gostov, poročanje novinarjev s terena ter oglašanja posebnih poročevalcev iz svetovnih prestolnic in dopisnikov iz vse Slovenije.

Magnet

26. 7. 2022

Danes bo v Magnetu pevka Nika Zorjan spregovorila o svoji poletni romanci in vročih bikinkah. Pohodno vlogerko Leo Mederal Gams pospremimo na Mengeško kočo. O vnovični ločitvi se šušlja okoli Britney Spears, razkrijemo pa tudi, katera lepotica je novo prvo ime Hollywooda.

Magnet

25. 7. 2022

Informativna oddaja Magnet vsak delovnik ponuja gledalcem svež pregled najzanimivejših dogodkov s področja zabavne kulture v Sloveniji in tujini ter prinaša poglobljene prispevke, razmišljanja gostov, poročanje novinarjev s terena ter oglašanja posebnih poročevalcev iz svetovnih prestolnic in dopisnikov iz vse Slovenije.

Magnet

22. 7. 2022

V Magnetu gostimo pevko Evo Boto, ki bo med drugim razkrila tudi svojo adrenalinsko stran. Z Rolling Stonsi slavimo jubilejnih 60 let in vam povemo, kje si boste legendarno britansko glasbeno zasedbo lahko ogledali najbližje Sloveniji. Pokukali bomo v novo knjigo o razvpiti Meghan Markle, po dober namig za vikend pa se odpravimo še k voditeljici Jasni Kuljaj.

Magnet

21. 7. 2022

V Magnetu danes pogledamo, kaj vročega in skupnega imajo Alya, zakonca Đurić, Tina Gorenjak in Matej Zemljič. Obiščemo družino Maje Štamol Droljc in pokukamo k »svetovnim mišicam«, ki slavijo 50 let.

Magnet

20. 7. 2022

V današnjem Magnetu vas seznanimo, katere hollywoodske zvezdnike lahko srečate v Dalmaciji, pokukamo k Miki Miški in razkrijemo, kdo je podnebna zločinka. O poletnih romancah, bikinkah in celo Titaniku klepetamo s Patricijo Pangeršič, Challe Sale in njegova Yvonne Šrdoč pa nam razkrijeta podrobnosti o zaroki in nosečnosti.

Magnet

19. 7. 2022

V Sloveniji se te dni mudita kar dve zvezdi svetovnega kova: igralec Robert Englund, ki je upodobi legendarnega Freddyja Kruegerja iz Nočne more na ulici brestov in hollywoodski zvezdnik ter glasbenik John Malkovich. Z njima se družimo tudi v današnjem Magnetu. Da bo poletni dan še bolj vroč, pa gostimo še našega, prav tako vročega, manekena in pevca Matjaža Kumlja.

Magnet

18. 7. 2022

O vseh poletnih temah bomo v Magnetu teh dneh klepetali z različnimi znanimi Slovenci v rubriki zabavnega "Poletnega izpraševalca". Danes začenjamo z Aljošo Bagola. Presenetil vas bo z izpovedjo o tem, za kaj vse je bila nekoč »kriva« njegova pričeska. Po dobre filmske predloge se odpravimo na Ljubljanski grad na Film pod zvezdami. Kdo se poroča, kdo ločuje, kdo je dočakal rojstvo naslednikov in kdo se je zapletel v incest, pa preverjamo na svetovnem zvezdniškem parketu.

Magnet

15. 7. 2022

Lačni Franz postaja zgodovina, Zoran Predin povabi vse generacije, da si še zadnjič skupaj zapojemo pesmi, ki smo jih peli zadnjih 43 let. V svoji bogati karieri je skupina izdala 13 studijskih albumov, dva živa albuma in štiri kompilacije. Odigrali so približno 2000 koncertov. K nam pa prihaja tudi nekdanji brazilski minister za kulturo in glasbenik svetovnega slovesa Gilberto Gil.

Magnet

14. 7. 2022

Igralec Vojko Belšak je znova član mariborske gledališke zasedbe, po tem ko je prehodil dolgo gledališko pot. Gledališki nomad pa se najbolje počuti v Halozah, kjer si je uredil dom in kjer uživa v pristni naravi in v stiku z živalmi. Nadvse navdušujoča je tudi zgodba Rada Daradana, ki si je zamislil izdajanje personaliziranih knjig. V tej njegovi zamisli se lahko prepozna slehernik, pa tudi največje zvezde, ki so na družbenih omrežjih že delile svojo srečo ob listanju knjig, ki so jih napisale same, ob pomoči ekipe, ki jim da prepoznaven pečat. S svojo zamislijo žanje uspeh v številnih državah na več celinah.

Magnet

13. 7. 2022

Tonči Huljić je legenda hrvaške zabavne glasbe, v svoji karieri je nanizal številne uspešnice. Vprašali smo ga, ali se mu bo pri tem odslej pridružil Petar Grašo, najbolj slavni zet tega leta, ki se je skupaj s tastom mudil na odru. Nadvse markanten je tudi »naš« Gianni Rijavec, ki ko sede za klavir, očara z glasom in stasom.

Magnet

12. 7. 2022

Manca Špik veliko nastopa, a si zna vzeti tudi čas zase in za svoje drage. Skupaj z nami je uživala v sladoledu. Bili smo na snemanju nadaljevanja Primerov inšpektorja Vrenka, ob čemer se z avtorjem sprašujemo, zakaj nas kriminalne zgodbe čisto prevzamejo. Koreograf Edward Clug nas z baletnim ansamblom SNG Maribor popelje na Svatbo in Posvetitev pomladi, saj Festival Ljubljana še traja.

Magnet

11. 7. 2022

Informativna oddaja Magnet vsak delovnik ponuja gledalcem svež pregled najzanimivejših dogodkov s področja zabavne kulture v Sloveniji in tujini ter prinaša poglobljene prispevke, razmišljanja gostov, poročanje novinarjev s terena ter oglašanja posebnih poročevalcev iz svetovnih prestolnic in dopisnikov iz vse Slovenije.

Magnet

8. 7. 2022

Prva sobota v juliju je rezervirana na Melodije morja in sonca. Na zaslone prihaja festival poletja, ki tokrat prinaša 12 novih skladb. Spremljali smo zadnje priprave nanj, klepetali z ustvarjalci in glasbeniki, beseda pa bo stekla tudi o poslanstvu RTV Slovenija, ki že desetletja ustvarja in neguje tega in druge festivale.

Magnet

7. 7. 2022

Združena v plesu in glasbi – Tadeja Pavlič se preizkuša v novih preoblekah, a ne plesnih, z Dejanom Vunjakom pa sta znova skupaj zaplesala. Svojevrstno kondicijo vzdržuje tudi Boštjan Gorenc - Pižama, saj za poletje predlaga jezdenje morskega konjička. Poletje je čas osvežitev in po zgledu Italijanov, ki predlagajo obvezni »aperitivo«, smo se pozanimali, kako ti običajno vstopajo v večer.

Magnet

6. 7. 2022

Igralec Blaž Setnikar je član Prešernovega gledališča Kranj in prejemnik Severjeve nagrade. Nazadnje je blestel v nagrajenih predstavah in vlogah na Borštnikovem srečanju. Zaupal nam bo med drugim tudi, kaj meni o družbenih omrežjih. Četrt stoletja pa lahko praznuje gledališka menedžerka, producentka in ustanoviteljica Špas teatra Urška Alič. Kristina Kuzmić, Američanka hrvaških korenin, avtorica številnih knjižnih uspešnic, te dni v Sloveniji gostuje s svojo novo knjigo z naslovom Drži se! in podnaslovom Upanje in humor mojega nepopolnega življenja.

Magnet

5. 7. 2022

Ni festivala, pa tudi ne radijskega glasbenega sporeda, brez njegove uspešnice. Vsi jih vsak po svoje prepevamo, on pa je še naprej skromen in pravi, da ne pozna recepta za snovanje zimzelenih melodij. Tokrat se nam predstavlja s svojim novim albumom, ki se lahko tudi bere. To je Drago Mislej - Mef. Oddaja Dobro jutro ostaja z nami tudi poleti, še ta teden je na sporedu Poletno jutro, že jutri z nasmejano Katjo Tratnik, ki se je vrnila v ekipo.

Magnet

4. 7. 2022

Informativna oddaja Magnet vsak delovnik ponuja gledalcem svež pregled najzanimivejših dogodkov s področja zabavne kulture v Sloveniji in tujini ter prinaša poglobljene prispevke, razmišljanja gostov, poročanje novinarjev s terena ter oglašanja posebnih poročevalcev iz svetovnih prestolnic in dopisnikov iz vse Slovenije.

Magnet

1. 7. 2022

Magnet danes gosti slavljenko, in sicer novopečeno 40-letnico Tanjo Žagar. Priljubljena pevka bo spregovorila o tej življenjski prelomnici, pa tudi o tem, ali se kaj boji staranja. Največji trampolin na svetu bo danes in v soboto povezal Hribarjevo in Gallusovo nabrežje, mi pa smo se ob tem družili s slovenskimi akrobati svetovnega kova Dunking Devilsi, ki so jim akrobacije v zraku domače kot tla pod nogami. Igralec Bojan Emeršič pa je ob koncu tedna z nami delil še vikend namig, kje preživeti lep konec tedna.

Magnet

30. 6. 2022

Informativna oddaja Magnet vsak delovnik ponuja gledalcem svež pregled najzanimivejših dogodkov s področja zabavne kulture v Sloveniji in tujini ter prinaša poglobljene prispevke, razmišljanja gostov, poročanje novinarjev s terena ter oglašanja posebnih poročevalcev iz svetovnih prestolnic in dopisnikov iz vse Slovenije.

Magnet

29. 6. 2022

V Magnetu se bomo danes družili s Challetom Salletom, ki nam je predstavil čisto nov, vroč videospot, kjer ne manjka niti vročih teles, niti poletnih avantur. So takšna tudi njegova poletja? Pogledali bomo med pestre festivale po Sloveniji, ki jih ne smete zamuditi. Kakšno bo poletje in kakšen je skrivni recept za večno mladost in energijo tudi po 70.em letu, pa nam je v ekskluzivnem pogovoru zaupala balkanska diva Neda Ukraden.

Magnet

28. 6. 2022

V Magnetu danes ne zamudite zelo iskrenega in intimnega pogovora z Janom Plestenjakom o njegovem življenju. Obiskali smo ga v njegovem Strunjanu, kjer je med drugim ekskluzivno pokomentiral govorice o očetovstvu, povedal kakšna vzgoja mu je blizu, spregovoril o zanimivem nasvetu življenja, ki mu ga je predal oče, izdal v čem je tradicionalist in do česa ima ničelno toleranco. Odšli smo tudi na Festival Ljubljana in premierno izvedbo novega projekta - muzikala West Side Story, kjer smo se družili z Urošem Smolejem, Sašo Lešnjek in Ireno Yebuah Tiran.

Magnet

27. 6. 2022

Informativna oddaja Magnet vsak delovnik ponuja gledalcem svež pregled najzanimivejših dogodkov s področja zabavne kulture v Sloveniji in tujini ter prinaša poglobljene prispevke, razmišljanja gostov, poročanje novinarjev s terena ter oglašanja posebnih poročevalcev iz svetovnih prestolnic in dopisnikov iz vse Slovenije.

Magnet

24. 6. 2022

V zabavnem izzivu smo preverili, kako dobro se poznata simpatična televizijska voditelja Bernarda Žarn in Jože Robežnik, pevec Miran Rudan je spregovoril o prav posebnih lažeh, z Magnetom pa smo pokukali tudi v prihajajoči konec tedna in z vami delimo nekaj idej za pestro preživljanje vikenda.

Magnet

23. 6. 2022

Informativna oddaja Magnet vsak delovnik ponuja gledalcem svež pregled najzanimivejših dogodkov s področja zabavne kulture v Sloveniji in tujini ter prinaša poglobljene prispevke, razmišljanja gostov, poročanje novinarjev s terena ter oglašanja posebnih poročevalcev iz svetovnih prestolnic in dopisnikov iz vse Slovenije.

Magnet

22. 6. 2022

Prestolnica je sinoči zaživela v vsem svojem sijaju, tudi zaradi slavnostnega odprtja 70. Festivala Ljubljana, ki se je letos začel s tradicionalno Poletno nočjo in tam smo bili tudi z Magnetom, kjer smo se družili s Patrikom Greblom, Evo Boto, Alenko Godec, Darjo Švajger in Alexom Volaskom. V goste smo povabili Saša Avsenika. Ta se bo s svojim ansamblom z vižami, ki opevajo Slovenijo, jutri na Ljubljanskem gradu poklonil naši domovini ob dnevu državnosti. Pokukali pa smo tudi na dogajanje na svetovnem zvezdniškem parketu.

Magnet

21. 6. 2022

Informativna oddaja Magnet vsak delovnik ponuja gledalcem svež pregled najzanimivejših dogodkov s področja zabavne kulture v Sloveniji in tujini ter prinaša poglobljene prispevke, razmišljanja gostov, poročanje novinarjev s terena ter oglašanja posebnih poročevalcev iz svetovnih prestolnic in dopisnikov iz vse Slovenije.

Magnet

20. 6. 2022

Z voditeljico Jasno Kuljaj si bomo umazali roke in pokukali na njen vrtiček sredi mesta. Komik Vid Valič bo razkril, kaj je novega pri njem. Naš namig: od seksa po slovensko do novopečene očetovske vloge. S pevko Sašo Lešnjek pa smo pobrskali po asociacijah.

Magnet

17. 6. 2022

Petkov Magnet bo v znamenju klobučarske kulture. Kdaj ste nazadnje nosili klobuk in se ob tem počutili sproščeno in elegantno? To uspeva slovenski estradi, ki se zbere na tradicionalni zabavi revije Lady – pod klobuki. Spogledovali se bomo tudi z angleškim dvorom, kjer imajo svoj slog, tradicijo nošenja klobukov in modo, ki narekuje svetovne trende. Ne zamudite minut s poznavalko britanske kulture Niko Urbas.

Magnet

16. 6. 2022

Zucchero je razprodal Stožice. Občinstvo je bilo navdušeno, da se je glasbenik po skorajda šestih letih znova ustavil v Ljubljani. V Magnetu vas bomo povabili na Dan 202, saj Val 202 nocoj v Križankah praznuje pet desetletij oddajanja in ustvarjanja radijskih vsebin, ki so ves čas v samem vrhu po priljubljenosti med občinstvom. Starši malčkov pa se bodo gotovo razveselili novice, da bo naše glavno mesto kmalu dobilo prvo javno previjalnico.

Magnet

15. 6. 2022

Informativna oddaja Magnet vsak delovnik ponuja gledalcem svež pregled najzanimivejših dogodkov s področja zabavne kulture v Sloveniji in tujini ter prinaša poglobljene prispevke, razmišljanja gostov, poročanje novinarjev s terena ter oglašanja posebnih poročevalcev iz svetovnih prestolnic in dopisnikov iz vse Slovenije.

Magnet

14. 6. 2022

Legendarna hrvaška skupina Novi fosili je v svoji dolgoletni karieri posnela številne uspešnice. Člani zasedbe so nam zaupali, katera je njihova najljubša pesem in zakaj ne bodo več snemali novih. Ogledali smo si edinstveno razstavo portretov dobitnikov Borštnikovega prstana na Turjaškem gradu in se odpravili v naravo z nagrajeno igralko Sašo Pavček. Vedno nasmejana voditeljica Špela Močnik, ki nam vošči "dobro jutro", je z nami sedla na kolo.

Magnet

13. 6. 2022

V Magnetu se bomo danes družili z legendo jugoslovanske in slovenske košarke Juretom Zdovcem, ki bo te dni deležen posebnega poklona – dobil bo svoj film. Ker je v tem času veliko porok, bomo z modno oblikovalko Majo Ferme pokukali med letošnje poročne trende. Nekaj namigov glede svoje bližajoče se poroke pa nam bo razkril tudi priljubljeni pevec Miran Rudan.

Magnet

10. 6. 2022

Jurski park je zavzel naše kinematografe, mi pa estradnike, ki so prišli na premiero. Družili smo se z Andrejem Šifrerjem, Omarjem Naberjem, Dejanom Kranjcem in Irino Osypenko. Ker se bliža poletje smo z znanim osebnim trenerjem Janom Kovačičem preverili, kateri so miti o hujšanju in se z njim podali na trening. Pred naš mikrofon je stopila mednarodno uspešna glasbeni diva Senidah, ki je spregovorila tudi o prijateljevanju z Dinom Merlinom. Kam se odpraviti za vikend, pa nam je svetovala naša najbolj priljubljena pevka ta hip Nina Pušlar.

Magnet

9. 6. 2022

Tokrat o usodni lepoti in ljubezni, ki lahko spremeni tok življenja. Doma in v svetu imamo številne njegove občudovalce, a le redki so se zaradi njega podali na drugo celino, tu ostali in si ustvarili povsem novo življenje. Svetovljana in velika slovenske arhitekture – Jožeta Plečnika - odkrivamo s prikupnim Američanom. Večer pa si začinimo tudi z glasbo, nocoj z glasnimi člani zasedbe Viperstone.

Magnet

8. 6. 2022

V Magnetu vas bomo danes popeljali na magično noč skupaj z Majo Keuc, Marjeto Grošelj, Ivano Šundov, Urošem Smolejem in še kom. Družili se bomo z najbolj vročim slovenskim pevcem ta hip Žanom Serčičem, napovedali povratek legendarne glasbene skupine California in v studiu gostili Darjo Gajšek, ki nas bo ob petkih pozdravljala v Poletnem pozdravu.

Magnet

7. 6. 2022

Raznovrstno bo, saj se preselimo na oder Melodij morja in sonca. Festival je v štirih desetletjih obveljal za pomembno odskočno desko, o čemer poklepetamo s pevko Alyo. Za konec pa še v svet mističnega orientalskega plesa, žvenketalo bo, dekleta pa pravijo, da je najstarejši ples na svetu prava sprostitev za telo in duha, odkrili boste, katera od naših novinark se je prepustila plesnemu izzivu.

Magnet

6. 6. 2022

Informativna oddaja Magnet vsak delovnik ponuja gledalcem svež pregled najzanimivejših dogodkov s področja zabavne kulture v Sloveniji in tujini ter prinaša poglobljene prispevke, razmišljanja gostov, poročanje novinarjev s terena ter oglašanja posebnih poročevalcev iz svetovnih prestolnic in dopisnikov iz vse Slovenije.

Magnet

3. 6. 2022

Informativna oddaja Magnet vsak delovnik ponuja gledalcem svež pregled najzanimivejših dogodkov s področja zabavne kulture v Sloveniji in tujini ter prinaša poglobljene prispevke, razmišljanja gostov, poročanje novinarjev s terena ter oglašanja posebnih poročevalcev iz svetovnih prestolnic in dopisnikov iz vse Slovenije.

Magnet

2. 6. 2022

Informativna oddaja Magnet vsak delovnik ponuja gledalcem svež pregled najzanimivejših dogodkov s področja zabavne kulture v Sloveniji in tujini ter prinaša poglobljene prispevke, razmišljanja gostov, poročanje novinarjev s terena ter oglašanja posebnih poročevalcev iz svetovnih prestolnic in dopisnikov iz vse Slovenije.

Magnet

1. 6. 2022

Informativna oddaja Magnet vsak delovnik ponuja gledalcem svež pregled najzanimivejših dogodkov s področja zabavne kulture v Sloveniji in tujini ter prinaša poglobljene prispevke, razmišljanja gostov, poročanje novinarjev s terena ter oglašanja posebnih poročevalcev iz svetovnih prestolnic in dopisnikov iz vse Slovenije.

Magnet

31. 5. 2022

Informativna oddaja Magnet vsak delovnik ponuja gledalcem svež pregled najzanimivejših dogodkov s področja zabavne kulture v Sloveniji in tujini ter prinaša poglobljene prispevke, razmišljanja gostov, poročanje novinarjev s terena ter oglašanja posebnih poročevalcev iz svetovnih prestolnic in dopisnikov iz vse Slovenije.

Magnet

30. 5. 2022

Informativna oddaja Magnet vsak delovnik ponuja gledalcem svež pregled najzanimivejših dogodkov s področja zabavne kulture v Sloveniji in tujini ter prinaša poglobljene prispevke, razmišljanja gostov, poročanje novinarjev s terena ter oglašanja posebnih poročevalcev iz svetovnih prestolnic in dopisnikov iz vse Slovenije.