Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Radi kuhate domačo hrano, a nimate ideje, kako bi vaše domače in monotone pojedine nadgradili v kulinarične presežke? Na pomoč prihaja vrhunski kuharski šef in član slovenske olimpijske kuharske reprezentance Grega Rozman, ki bo vaše domače recepte nadgradil in vam predstavil trike in preproste korake do pravih kulinaričnih poslastic.
Režiser: Perica Rai
Scenarij: Matevž Šalehar
Če ste mislili, da so jetrca in pire krompir lahko le opoldanska malica v lokalni menzi, ste se motili. Kuharski šef bo jetrca pripravil v prav posebnem vinskem fondu, poleg bo postregel čisto pravi francoski pire krompir, povrh pa bodo hrustali mandlji in čips iz slanine. Dober tek na kubik!
Če ste mislili, da so jetrca in pire krompir lahko le opoldanska malica v lokalni menzi, ste se motili. Kuharski šef bo jetrca pripravil v prav posebnem vinskem fondu, poleg bo postregel čisto pravi francoski pire krompir, povrh pa bodo hrustali mandlji in čips iz slanine. Dober tek na kubik!
Klasika, ki jo radi kuhajo povsod po svetu, bo tokrat dobila nove razsežnosti. Obarvana bo s sipinim črnilom, okusna bo zaradi lignjev in hobotnice, obogatili jo bomo s kompresiranim paradižnikom na krožniku pa ne bo niti ene rakove palčke. To bo rižota na kubik!
Klasika, ki jo radi kuhajo povsod po svetu, bo tokrat dobila nove razsežnosti. Obarvana bo s sipinim črnilom, okusna bo zaradi lignjev in hobotnice, obogatili jo bomo s kompresiranim paradižnikom na krožniku pa ne bo niti ene rakove palčke. To bo rižota na kubik!
Pripravite sladico, o kateri bodo vaši sosedje govorili še leta! Skuhali bomo sladoled iz brezovih vej, krožnik podmazali s pasto črnega fižola, v ustih pa vam bodo hrustale drobtine bučnega olja, vse skupaj bomo začinili z mlečno peno in sladico okrasili s čokoladnimi vejami. Če ste sladkosnedi, potem je ta sladica lahko hit letošnjega poletja.
Pripravite sladico, o kateri bodo vaši sosedje govorili še leta! Skuhali bomo sladoled iz brezovih vej, krožnik podmazali s pasto črnega fižola, v ustih pa vam bodo hrustale drobtine bučnega olja, vse skupaj bomo začinili z mlečno peno in sladico okrasili s čokoladnimi vejami. Če ste sladkosnedi, potem je ta sladica lahko hit letošnjega poletja.
Če ste siti klasičnih receptur za pico, potem vas bomo v tokratni Kuhariji na kubik navdušili. Klasično pico bo kuharski šef Grega razstavil na prafaktorje in prepoznaven okus v segmentih vrnil na krožnik v obliki, ki ne bo spominjala na pico, ampak bo to vrhunska kulinarična predstava: krema parmezana, paradižnikova omaka, pečena zelenjava in kruhov čips s prelivom balzamičnega kisa in sušenih oliv. To je pica na kubik!
Če ste siti klasičnih receptur za pico, potem vas bomo v tokratni Kuhariji na kubik navdušili. Klasično pico bo kuharski šef Grega razstavil na prafaktorje in prepoznaven okus v segmentih vrnil na krožnik v obliki, ki ne bo spominjala na pico, ampak bo to vrhunska kulinarična predstava: krema parmezana, paradižnikova omaka, pečena zelenjava in kruhov čips s prelivom balzamičnega kisa in sušenih oliv. To je pica na kubik!
Tokrat Grega pripravlja klasiko, ki se je na naših krožnikih nikoli ne naveličamo. Okusite file postrvi v koruzni skorjici s kremo polente, zraven pa pečeno sladka koruzo in še solato v omaki. Prava zabava za vaše brbončice! Kuhajte z nami na kubik!
Tokrat Grega pripravlja klasiko, ki se je na naših krožnikih nikoli ne naveličamo. Okusite file postrvi v koruzni skorjici s kremo polente, zraven pa pečeno sladka koruzo in še solato v omaki. Prava zabava za vaše brbončice! Kuhajte z nami na kubik!
Vsi poznamo klasično lazanjo. Zagotovo pa še niste pripravili lazanje iz gomolja zelene, raguja iz bikovega repa, mlade špinače, pokovke, ajdove kaše in hrenovega sladoleda. V oddaji vam razkrijemo recept za lazanjo na kubik. Dober tek!
Vsi poznamo klasično lazanjo. Zagotovo pa še niste pripravili lazanje iz gomolja zelene, raguja iz bikovega repa, mlade špinače, pokovke, ajdove kaše in hrenovega sladoleda. V oddaji vam razkrijemo recept za lazanjo na kubik. Dober tek!
Presenečenje na kubik! Kuharski šef Gregor Rozman bo znamenito in avtohtono kranjsko klobaso pripravil kot sladico! Če vas zanima, kako se kranjsko klobaso postavi na krožnik z gorčičnim sladoledom , medenim satjem in želejem karamelizirane hruške, potem z nami kuhajte na kubik!
Presenečenje na kubik! Kuharski šef Gregor Rozman bo znamenito in avtohtono kranjsko klobaso pripravil kot sladico! Če vas zanima, kako se kranjsko klobaso postavi na krožnik z gorčičnim sladoledom , medenim satjem in želejem karamelizirane hruške, potem z nami kuhajte na kubik!
Zagotovo poznate to solato, sestavine bodo podobne izvirnemu receptu, struktura pa povsem drugačna. Grega bo pripravil solato v omaki, iz piščanca bomo oblikovali hrustljave kroglice na kubik, seveda ne bo manjkal najokusnejši cezarjev preliv. Skratka, solata na kubik, ki je vredna cesarskega naziva.
Zagotovo poznate to solato, sestavine bodo podobne izvirnemu receptu, struktura pa povsem drugačna. Grega bo pripravil solato v omaki, iz piščanca bomo oblikovali hrustljave kroglice na kubik, seveda ne bo manjkal najokusnejši cezarjev preliv. Skratka, solata na kubik, ki je vredna cesarskega naziva.
Sicer vsakdanjo jed bomo v kuhinji na kubik na enostaven način nadgradili v pravi kulinarični presežek. Kuharski šef Grega bo šparglje pripravil z domačo holandsko omako, poleg bodo hrustali parmezanov čips in drobtine dimljenih račjih prsi. To bodo šparglji z jajci na kubik!
Sicer vsakdanjo jed bomo v kuhinji na kubik na enostaven način nadgradili v pravi kulinarični presežek. Kuharski šef Grega bo šparglje pripravil z domačo holandsko omako, poleg bodo hrustali parmezanov čips in drobtine dimljenih račjih prsi. To bodo šparglji z jajci na kubik!
Če ste mislili, da se ribji brodet kuha samo iz odpadnih delov rib in rakov, še ne obvladate kuharije na kubik! Brodet na kubik je namreč pripravljen iz prvovrstnih sestavin. Lignje v paradižnikovi omaki bomo napolnili s škampi, zraven postregli peteršiljev biskvit in škampov karpačo, v ustih pa nam bo hrustala tudi ocvrta polenta.
Če ste mislili, da se ribji brodet kuha samo iz odpadnih delov rib in rakov, še ne obvladate kuharije na kubik! Brodet na kubik je namreč pripravljen iz prvovrstnih sestavin. Lignje v paradižnikovi omaki bomo napolnili s škampi, zraven postregli peteršiljev biskvit in škampov karpačo, v ustih pa nam bo hrustala tudi ocvrta polenta.
Ste vedeli, da testenine niso italijanska pogruntavščina? Kako pripraviti najboljšo pašto, vam razkrije kuharski šef Grega Rozman v Kuhariji na kubik! Predstavil bo recept za slastne raviole z nadevom iz račke. Dober tek na kubik!
Ste vedeli, da testenine niso italijanska pogruntavščina? Kako pripraviti najboljšo pašto, vam razkrije kuharski šef Grega Rozman v Kuhariji na kubik! Predstavil bo recept za slastne raviole z nadevom iz račke. Dober tek na kubik!
Če ste ljubitelji hitre prehrane, pripravite burger in ocvrto kolerabo na kubik! Vse skupaj bomo opremili še z domačim kečapom, burger bo sočen na kubik, saj bo glavna sestavina jegnjetina z meto. Kako nezdravo hrano pripraviti na zdrav način, izveste v Kuhariji na kubik!
Če ste ljubitelji hitre prehrane, pripravite burger in ocvrto kolerabo na kubik! Vse skupaj bomo opremili še z domačim kečapom, burger bo sočen na kubik, saj bo glavna sestavina jegnjetina z meto. Kako nezdravo hrano pripraviti na zdrav način, izveste v Kuhariji na kubik!
Z vrhunskim kuharskim šefom in članom slovenske olimpijske kuharske reprezentance kuhamo na kubik! Če se sprašujete, zakaj je vaša svinjska pečenka vedno tako suha in zakaj so vaši jabolčni zavitki vedno dolgočasni, si oglejte preproste recepte, tehnike in trike kuharskega šefa Gregorja Rozmana, ki vam bo pomagal pripraviti pojedino na kubik!
Z vrhunskim kuharskim šefom in članom slovenske olimpijske kuharske reprezentance kuhamo na kubik! Če se sprašujete, zakaj je vaša svinjska pečenka vedno tako suha in zakaj so vaši jabolčni zavitki vedno dolgočasni, si oglejte preproste recepte, tehnike in trike kuharskega šefa Gregorja Rozmana, ki vam bo pomagal pripraviti pojedino na kubik!
Radi kuhate domačo hrano, a nimate ideje, kako bi vaše domače in monotone pojedine nadgradili v kulinarične presežke? V novi kuharski oddaji na pomoč prihaja vrhunski kuharski šef in član slovenske olimpijske kuharske reprezentance Grega Rozman, ki bo vaše domače recepte nadgradil in vam predstavil trike in preproste korake do pravih kulinaričnih poslastic. V prvi oddaji bomo poskušali dunajski zrezek ocvreti bolje, kot to počnejo naše tašče, za prilogo bomo pripravili bolj zdravo različico pireja iz pastinaka, posladkali pa se bomo z znamenito Sacherjevo torto, ki jo bo »chef« pripravil v pičlih desetih minutah. Kuhamo na kubik!
Radi kuhate domačo hrano, a nimate ideje, kako bi vaše domače in monotone pojedine nadgradili v kulinarične presežke? V novi kuharski oddaji na pomoč prihaja vrhunski kuharski šef in član slovenske olimpijske kuharske reprezentance Grega Rozman, ki bo vaše domače recepte nadgradil in vam predstavil trike in preproste korake do pravih kulinaričnih poslastic. V prvi oddaji bomo poskušali dunajski zrezek ocvreti bolje, kot to počnejo naše tašče, za prilogo bomo pripravili bolj zdravo različico pireja iz pastinaka, posladkali pa se bomo z znamenito Sacherjevo torto, ki jo bo »chef« pripravil v pičlih desetih minutah. Kuhamo na kubik!
Če ste mislili, da so jetrca in pire krompir lahko le opoldanska malica v lokalni menzi, ste se motili. Kuharski šef bo jetrca pripravil v prav posebnem vinskem fondu, poleg bo postregel čisto pravi francoski pire krompir, povrh pa bodo hrustali mandlji in čips iz slanine. Dober tek na kubik!
Če ste mislili, da so jetrca in pire krompir lahko le opoldanska malica v lokalni menzi, ste se motili. Kuharski šef bo jetrca pripravil v prav posebnem vinskem fondu, poleg bo postregel čisto pravi francoski pire krompir, povrh pa bodo hrustali mandlji in čips iz slanine. Dober tek na kubik!