Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Shranjeno V živo RTV 365 Raziskujte Več
Domov
Bodi režiser
Raziskujte
V živo
Oddaje
Podkasti
Glasba
Za otroke
Filmoteka
Zgodovina
Shranjeno
Naročnine
Več
Domov Raziskujte V živo Oddaje Podkasti Glasba Za otroke Filmoteka
Moj 365
Zgodovina
Naročnine
Zaključi urejanje
Seznam
Shranjeno
Zaključi urejanje
Zadnje dodano
1. mesto v kategoriji mediji na Websi 2022

Kuharija na kubik

Radi kuhate domačo hrano, a nimate ideje, kako bi vaše domače in monotone pojedine nadgradili v kulinarične presežke? Na pomoč prihaja vrhunski kuharski šef in član slovenske olimpijske kuharske reprezentance Grega Rozman, ki bo vaše domače recepte nadgradil in vam predstavil trike in preproste korake do pravih kulinaričnih poslastic.

Režiser: Perica Rai

Scenarij: Matevž Šalehar

Zadnji prispevki

Cezarjeva solata, kuharska oddaja

21. 1. 2022

Zagotovo poznate to solato, sestavine bodo podobne izvirnemu receptu, struktura pa povsem drugačna. Grega bo pripravil solato v omaki, iz piščanca bomo oblikovali hrustljave kroglice na kubik, seveda ne bo manjkal najokusnejši cezarjev preliv. Skratka, solata na kubik, ki je vredna cesarskega naziva.

24 min

Zagotovo poznate to solato, sestavine bodo podobne izvirnemu receptu, struktura pa povsem drugačna. Grega bo pripravil solato v omaki, iz piščanca bomo oblikovali hrustljave kroglice na kubik, seveda ne bo manjkal najokusnejši cezarjev preliv. Skratka, solata na kubik, ki je vredna cesarskega naziva.

Šparglji z jajcem, kuharska oddaja

20. 1. 2022

Sicer vsakdanjo jed bomo v kuhinji na kubik na enostaven način nadgradili v pravi kulinarični presežek. Kuharski šef Grega bo šparglje pripravil z domačo holandsko omako, poleg bodo hrustali parmezanov čips in drobtine dimljenih račjih prsi. To bodo šparglji z jajci na kubik!

27 min

Sicer vsakdanjo jed bomo v kuhinji na kubik na enostaven način nadgradili v pravi kulinarični presežek. Kuharski šef Grega bo šparglje pripravil z domačo holandsko omako, poleg bodo hrustali parmezanov čips in drobtine dimljenih račjih prsi. To bodo šparglji z jajci na kubik!

Jetrca s pire krompirjem, kuharska oddaja

19. 1. 2022

Če ste mislili, da so jetrca in pire krompir lahko le opoldanska malica v lokalni menzi, ste se motili. Kuharski šef bo jetrca pripravil v prav posebnem vinskem fondu, poleg bo postregel čisto pravi francoski pire krompir, povrh pa bodo hrustali mandlji in čips iz slanine. Dober tek na kubik!

22 min

Če ste mislili, da so jetrca in pire krompir lahko le opoldanska malica v lokalni menzi, ste se motili. Kuharski šef bo jetrca pripravil v prav posebnem vinskem fondu, poleg bo postregel čisto pravi francoski pire krompir, povrh pa bodo hrustali mandlji in čips iz slanine. Dober tek na kubik!

Rižota z morskimi sadeži, kuharska oddaja

18. 1. 2022

Klasika, ki jo radi kuhajo povsod po svetu, bo tokrat dobila nove razsežnosti. Obarvana bo s sipinim črnilom, okusna bo zaradi lignjev in hobotnice, obogatili jo bomo s kompresiranim paradižnikom na krožniku pa ne bo niti ene rakove palčke. To bo rižota na kubik!

25 min

Klasika, ki jo radi kuhajo povsod po svetu, bo tokrat dobila nove razsežnosti. Obarvana bo s sipinim črnilom, okusna bo zaradi lignjev in hobotnice, obogatili jo bomo s kompresiranim paradižnikom na krožniku pa ne bo niti ene rakove palčke. To bo rižota na kubik!

Ribji brodet, kuharska oddaja

17. 1. 2022

Če ste mislili, da se ribji brodet kuha samo iz odpadnih delov rib in rakov, še ne obvladate kuharije na kubik! Brodet na kubik je namreč pripravljen iz prvovrstnih sestavin. Lignje v paradižnikovi omaki bomo napolnili s škampi, zraven postregli peteršiljev biskvit in škampov karpačo, v ustih pa nam bo hrustala tudi ocvrta polenta.

20 min

Če ste mislili, da se ribji brodet kuha samo iz odpadnih delov rib in rakov, še ne obvladate kuharije na kubik! Brodet na kubik je namreč pripravljen iz prvovrstnih sestavin. Lignje v paradižnikovi omaki bomo napolnili s škampi, zraven postregli peteršiljev biskvit in škampov karpačo, v ustih pa nam bo hrustala tudi ocvrta polenta.

Ravioli, kuharska oddaja

14. 1. 2022

Ste vedeli, da testenine niso italijanska pogruntavščina? Kako pripraviti najboljšo pašto, vam razkrije kuharski šef Grega Rozman v Kuhariji na kubik! Predstavil bo recept za slastne raviole z nadevom iz račke. Dober tek na kubik!

22 min

Ste vedeli, da testenine niso italijanska pogruntavščina? Kako pripraviti najboljšo pašto, vam razkrije kuharski šef Grega Rozman v Kuhariji na kubik! Predstavil bo recept za slastne raviole z nadevom iz račke. Dober tek na kubik!

Burger z zdravim pomfrijem, kuharska oddaja

13. 1. 2022

Če ste ljubitelji hitre prehrane, pripravite burger in ocvrto kolerabo na kubik! Vse skupaj bomo opremili še z domačim kečapom, burger bo sočen na kubik, saj bo glavna sestavina jegnjetina z meto. Kako nezdravo hrano pripraviti na zdrav način, izveste v Kuhariji na kubik!

24 min

Če ste ljubitelji hitre prehrane, pripravite burger in ocvrto kolerabo na kubik! Vse skupaj bomo opremili še z domačim kečapom, burger bo sočen na kubik, saj bo glavna sestavina jegnjetina z meto. Kako nezdravo hrano pripraviti na zdrav način, izveste v Kuhariji na kubik!

Breza in fižol, kuharska oddaja

12. 1. 2022

Pripravite sladico, o kateri bodo vaši sosedje govorili še leta! Skuhali bomo sladoled iz brezovih vej, krožnik podmazali s pasto črnega fižola, v ustih pa vam bodo hrustale drobtine bučnega olja, vse skupaj bomo začinili z mlečno peno in sladico okrasili s čokoladnimi vejami. Če ste sladkosnedi, potem je ta sladica lahko hit letošnjega poletja.

21 min

Pripravite sladico, o kateri bodo vaši sosedje govorili še leta! Skuhali bomo sladoled iz brezovih vej, krožnik podmazali s pasto črnega fižola, v ustih pa vam bodo hrustale drobtine bučnega olja, vse skupaj bomo začinili z mlečno peno in sladico okrasili s čokoladnimi vejami. Če ste sladkosnedi, potem je ta sladica lahko hit letošnjega poletja.

Pica

11. 1. 2022

Če ste siti klasičnih receptur za pico, potem vas bomo v tokratni Kuhariji na kubik navdušili. Klasično pico bo kuharski šef Grega razstavil na prafaktorje in prepoznaven okus v segmentih vrnil na krožnik v obliki, ki ne bo spominjala na pico, ampak bo to vrhunska kulinarična predstava: krema parmezana, paradižnikova omaka, pečena zelenjava in kruhov čips s prelivom balzamičnega kisa in sušenih oliv. To je pica na kubik!

22 min

Če ste siti klasičnih receptur za pico, potem vas bomo v tokratni Kuhariji na kubik navdušili. Klasično pico bo kuharski šef Grega razstavil na prafaktorje in prepoznaven okus v segmentih vrnil na krožnik v obliki, ki ne bo spominjala na pico, ampak bo to vrhunska kulinarična predstava: krema parmezana, paradižnikova omaka, pečena zelenjava in kruhov čips s prelivom balzamičnega kisa in sušenih oliv. To je pica na kubik!

Postrv s polento, kuharska oddaja

10. 1. 2022

Tokrat Grega pripravlja klasiko, ki se je na naših krožnikih nikoli ne naveličamo. Okusite file postrvi v koruzni skorjici s kremo polente, zraven pa pečeno sladka koruzo in še solato v omaki. Prava zabava za vaše brbončice! Kuhajte z nami na kubik!

22 min

Tokrat Grega pripravlja klasiko, ki se je na naših krožnikih nikoli ne naveličamo. Okusite file postrvi v koruzni skorjici s kremo polente, zraven pa pečeno sladka koruzo in še solato v omaki. Prava zabava za vaše brbončice! Kuhajte z nami na kubik!

Lazanja z bikovim repom in hrenovim sladoledom, kuharska oddaja

7. 1. 2022

Vsi poznamo klasično lazanjo. Zagotovo pa še niste pripravili lazanje iz gomolja zelene, raguja iz bikovega repa, mlade špinače, pokovke, ajdove kaše in hrenovega sladoleda. V oddaji vam razkrijemo recept za lazanjo na kubik. Dober tek!

22 min

Vsi poznamo klasično lazanjo. Zagotovo pa še niste pripravili lazanje iz gomolja zelene, raguja iz bikovega repa, mlade špinače, pokovke, ajdove kaše in hrenovega sladoleda. V oddaji vam razkrijemo recept za lazanjo na kubik. Dober tek!

Sladica s kranjsko klobaso

6. 1. 2022

Presenečenje na kubik! Kuharski šef Gregor Rozman bo znamenito in avtohtono kranjsko klobaso pripravil kot sladico! Če vas zanima, kako se kranjsko klobaso postavi na krožnik z gorčičnim sladoledom , medenim satjem in želejem karamelizirane hruške, potem z nami kuhajte na kubik!

22 min

Presenečenje na kubik! Kuharski šef Gregor Rozman bo znamenito in avtohtono kranjsko klobaso pripravil kot sladico! Če vas zanima, kako se kranjsko klobaso postavi na krožnik z gorčičnim sladoledom , medenim satjem in želejem karamelizirane hruške, potem z nami kuhajte na kubik!

Ričet, kuharska oddaja

5. 1. 2022

Ob sobotah kuhamo na kubik! Kuharski šef Gregor Rozman predstavlja slastne recepte in zanimive kuharske trike. Tokrat pripravlja ješprenjčkovo juho oz. ričet na kubik. Če ste mislili, da je lahko ričet samo jed na žlico, ste se motili. Vaš najljubši kuhar bo pripravil ričoto s svinjskim trebuhom, čipsom peteršilja in pečenim korenjem. Dober tek na kubik!

23 min

Ob sobotah kuhamo na kubik! Kuharski šef Gregor Rozman predstavlja slastne recepte in zanimive kuharske trike. Tokrat pripravlja ješprenjčkovo juho oz. ričet na kubik. Če ste mislili, da je lahko ričet samo jed na žlico, ste se motili. Vaš najljubši kuhar bo pripravil ričoto s svinjskim trebuhom, čipsom peteršilja in pečenim korenjem. Dober tek na kubik!

Svinjska pečenka in jabolčni zavitek, kuharska oddaja

4. 1. 2022

Z vrhunskim kuharskim šefom in članom slovenske olimpijske kuharske reprezentance kuhamo na kubik! Če se sprašujete, zakaj je vaša svinjska pečenka vedno tako suha in zakaj so vaši jabolčni zavitki vedno dolgočasni, si oglejte preproste recepte, tehnike in trike kuharskega šefa Gregorja Rozmana, ki vam bo pomagal pripraviti pojedino na kubik!

25 min

Z vrhunskim kuharskim šefom in članom slovenske olimpijske kuharske reprezentance kuhamo na kubik! Če se sprašujete, zakaj je vaša svinjska pečenka vedno tako suha in zakaj so vaši jabolčni zavitki vedno dolgočasni, si oglejte preproste recepte, tehnike in trike kuharskega šefa Gregorja Rozmana, ki vam bo pomagal pripraviti pojedino na kubik!

Dunajski zrezek in Sacher torta, kuharska oddaja

3. 1. 2022

Radi kuhate domačo hrano, a nimate ideje, kako bi vaše domače in monotone pojedine nadgradili v kulinarične presežke? V novi kuharski oddaji na pomoč prihaja vrhunski kuharski šef in član slovenske olimpijske kuharske reprezentance Grega Rozman, ki bo vaše domače recepte nadgradil in vam predstavil trike in preproste korake do pravih kulinaričnih poslastic. V prvi oddaji bomo poskušali dunajski zrezek ocvreti bolje, kot to počnejo naše tašče, za prilogo bomo pripravili bolj zdravo različico pireja iz pastinaka, posladkali pa se bomo z znamenito Sacherjevo torto, ki jo bo »chef« pripravil v pičlih desetih minutah. Kuhamo na kubik!

25 min

Radi kuhate domačo hrano, a nimate ideje, kako bi vaše domače in monotone pojedine nadgradili v kulinarične presežke? V novi kuharski oddaji na pomoč prihaja vrhunski kuharski šef in član slovenske olimpijske kuharske reprezentance Grega Rozman, ki bo vaše domače recepte nadgradil in vam predstavil trike in preproste korake do pravih kulinaričnih poslastic. V prvi oddaji bomo poskušali dunajski zrezek ocvreti bolje, kot to počnejo naše tašče, za prilogo bomo pripravili bolj zdravo različico pireja iz pastinaka, posladkali pa se bomo z znamenito Sacherjevo torto, ki jo bo »chef« pripravil v pičlih desetih minutah. Kuhamo na kubik!

Jetrca s pire krompirjem, kuharska oddaja

9. 6. 2018

Če ste mislili, da so jetrca in pire krompir lahko le opoldanska malica v lokalni menzi, ste se motili. Kuharski šef bo jetrca pripravil v prav posebnem vinskem fondu, poleg bo postregel čisto pravi francoski pire krompir, povrh pa bodo hrustali mandlji in čips iz slanine. Dober tek na kubik!

22 min

Če ste mislili, da so jetrca in pire krompir lahko le opoldanska malica v lokalni menzi, ste se motili. Kuharski šef bo jetrca pripravil v prav posebnem vinskem fondu, poleg bo postregel čisto pravi francoski pire krompir, povrh pa bodo hrustali mandlji in čips iz slanine. Dober tek na kubik!