Poslovni mikrofon

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

RTV 365 Programi Oddaje Podkasti Moj 365 Menu
Domov
Raziskujte
Programi
Dokumentarci
Filmi in serije
Oddaje
Podkasti
Filmoteka
Zgodovina
Shranjeno
Naročnine
Več
Domov Raziskujte Programi Dokumentarci Filmi in serije Oddaje Podkasti
Plačljivo
Filmoteka
Moj 365
Zgodovina
Naročnine
Shranjeno

Poslovni mikrofon

Oddaja Poslovni mikrofon je namenjena dogajanju na področju gospodarstva in trga dela na Štajerskem. V oddaji ob aktualnih vsebinah s področja gospodarstva in trga dela predstavljamo tudi inovativne poslovne rešitve.

208 epizod

Poslovni mikrofon

208 epizod

Oddaja Poslovni mikrofon je namenjena dogajanju na področju gospodarstva in trga dela na Štajerskem. V oddaji ob aktualnih vsebinah s področja gospodarstva in trga dela predstavljamo tudi inovativne poslovne rešitve.

Povratni lonček, ki je lahko tudi izviren oglaševalski kanal, oddaja se poslavlja

V zadnji oddaji Poslovnega mikrofona, ki se po štirih letih zdaj poslavlja, bosta na vrsti še poslednji ponovitvi iz niza pogovorov z avtorji izjav podjetna pozitiva, nabora najbolj pozitivnih podjetniških izjav leta. Spet bomo predstavili tudi eno izmed letošnjih inovacij v Podravju, in sicer povratni lonček, ki je lahko tudi izviren oglaševalski kanal.

18 min 30. 8. 2022


Senzor za svežost perutninskega mesa MeatQ

V poletnem Poslovnem mikrofonu nadaljujemo predstavitve letošnjih inovacij Podravja. Tokrat o inovaciji Inštituta za okoljevarstvo in senzorje iz Maribora, kjer so razvili senzor za svežost perutninskega mesa, ki so ga poimenovali MeatQ. Pponovili pa smo tudi pogovor z enim od avtorjev podjetne pozitive, nabora najbolj pozitivnih podjetniških izjav leta.

10 min 23. 8. 2022


Inovacija podjetja Evitel: hiša iz konoplje

Nadaljujemo predstavitev inovacij Podravja – tokrat o hiši iz konoplje, ki so jo postavili v sklopu turističnega naselja Goričke iže v Križevcih. Prisluhnite pa še ponovitvi enega izmed pogovorov z avtorji podjetnih pozitiv, to je najbolj pozitivnih podjetniških izjav leta.

9 min 16. 8. 2022


Virtualna harmonika – Vharmonika

V poletnem Poslovnem mikrofonu nadaljujemo predstavitve letošnjih inovacij Podravja - govorimo o projektu inovativnega pristopa k učenju igranja na harmoniko, poimenovanem virtualna harmonika – Vharmonika. Prisluhnite pa tudi ponovitvi pogovora z enim izmed avtorjev izjav iz podjetne pozitive, to je nabora najbolj pozitivnih podjetniških izjav leta.

9 min 9. 8. 2022


Pametni sistem za nadzor nad zdrsom sidra

V poletnem Poslovnem mikrofonu tudi danes nadaljujemo s predstavitvami letošnjih inovacij Podravja. Ena izmed njih je inovacija mariborskega podjetja Juniba, ki je razvilo pametni sistem za nadzor nad zdrsom sidra. Prisluhnite pa tudi ponovitvi pogovora z enim izmed avtorjev podjetne pozitive, nabora najbolj pozitivnih podjetniških izjav leta.

9 min 2. 8. 2022


Inovacija podjetja Ekosen: ogrevalnik za mize

V poletnem Poslovnem mikrofonu tokrat predstavljamo inovacijo mariborskega podjetja Ekosen – gre za ogrevalnik za mize, ki je energetsko učinkovitejših od podobnih naprav. Slišali pa boste tudi ponovitev pogovora z enim izmed avtorjev podjetne pozitive, nabora najbolj pozitivnih podjetniških izjav leta.

12 min 26. 7. 2022


Kondenzator za toplotne črpalke za ogrevanje vode,

V poletnem Poslovnem mikrofonu smo predstavili produktno inovacijo Taluma iz Kidričevega. Na izbor najboljših inovacij Podravja so prijavili kondenzator za toplotne črpalke za ogrevanje vode. Zatem smo ponovili pogovor z enim od avtorjev podjetne pozitive, nabora najbolj pozitivnih podjetniških izjav leta.

9 min 19. 7. 2022


Inovacija podjetja HighFly - električni vodni skiro

V poletnem Poslovnem mikrofonu smo predstavili inovacijo podjetja HighFly. Na letošnjem izboru najboljših inovacij Podravja so predstavili električni vodni skiro. Zatem pa smo ponovili pogovor z enim od avtorjev podjetne pozitive, nabora najboljših podjetniških izjav leta.

12 min 12. 7. 2022


Zvončkijada, projekt o ozaveščanju in varovanju zvončka; Spletna stran Občine Lovrenc na Pohorju

Tokrat boste spoznali dve izmed letošnjih inovacij štajerskih podjetij in ustanov. To sta t.i. Zvončkijada, ki osvešča javnost o zvončki, in spletna stran Občine Lovrenc na Pohorju, ki so jo prilagodili za slabovidne. Slišali pa boste tudi ponovitev pogovora z enim izmed avtorjev podjetne pozitive, nabora najbolj pozitivnih podjetniških izjav leta.

10 min 5. 7. 2022


Znane najboljše inovacije Podravja 2022

V poletnem Poslovnem mikrofonu vam prinašamo utrip s podelitve priznanj za najboljše inovacije Podravja 2022. Ob tem pa lahko prisluhnete tudi ponovitvi pogovora z avtorjem ene izmed podjetnih pozitiv, najbolj pozitivnih podjetniških izjav leta.

11 min 28. 6. 2022



Čakalna vrsta

RTV 365
Mobilna aplikacija
Prenesite iz Trgovine