Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

RTV 365 Programi Oddaje Podkasti Moj 365 Menu
Domov
Raziskujte
Programi
Dokumentarci
Filmi in serije
Oddaje
Podkasti
Filmoteka
Zgodovina
Shranjeno
Naročnine
Več
Domov Raziskujte Programi Dokumentarci Filmi in serije Oddaje Podkasti
Plačljivo
Filmoteka
Moj 365
Zgodovina
Naročnine
Shranjeno

Po Sloveniji

866 epizod

Analize najodmevnejših tem in zanimivosti iz lokalnega okolja

Cene ogrevanja v Mariboru letos še ostajajo nespremenjene

Drugi poudarki: - Čistilne naprave na Gorenjskem so na robu zmogljivosti, zato prihaja do težav - Graditev športne dvorane v Bovcu, ki bi morala biti končana maja lani, se bo - kot kaže - še zavlekla - Konec tedna v Murski Soboti že 14-ti Festival prekmurske šunke in gibanice

22 min 6. 9. 2024


Odzivi na zaporo glavnega mostu v Mariboru različni - pešci zadovoljni, avtomobilisti ne

Drugi poudarki oddaje: - Po državi čedalje več mladostniškega vandalizma. Tako je tudi na Vrhniki - Prebivalci Vojnika nezadovoljni z načrtom reševanja prometnega kaosa, na 900 metrih bi bilo 6 semaforjev. - Bovški svetniki bodo danes prisluhnili predstavitvi obnove Gorskega centra Kanin. Predstavil jo bo Bojan Križaj z ekipo. - Kako bodo uredili parkirišče in dostop do obnovljenega parka Rafut?

20 min 5. 9. 2024


Kdo bo plačal podražitve Centra Rotovž v Mariboru, ki bi ga že morali dokončati?

Drugi poudarki iz oddaje: - Slovenija si prizadeva za uvrstitev med hokejsko elito, a po vsej državi deluje šest ledenih dvoran, ki imajo zaradi dotrajanosti vse več težav - Na gimnaziji v Ormožu bodo gradili tri milijone evrov vredne specializirane učilnice za zdravstveno nego -Med novimi regionalnimi kolesarskimi povezavami tudi dve na Celjskem

19 min 4. 9. 2024


V Sevnici nova šola za otroke s posebnimi potrebami

Nekateri preostali vsebinski poudarki oddaje: - Moderno šolsko stavbo si želijo tudi na Bledu, saj je zdajšnja dotrajana. - V Štorah slovesno odprli prenovljen odsek regionalne ceste do Laškega. - Razgledni stolp Vinarium je zgodba o drznosti in uspehu. - Gasilci v Kidričevem nove člane privabljajo tudi z "dnevom z gasilci".

21 min 3. 9. 2024


Šolske hodnike spet napolnil vrvež. Na novo šolo ponosni tudi v Kamniku.

Drugi poudarki: - V občini Logatec razburja podražitev nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča. - V Ribnici raste kulturna dvorana, največja med prestolnico in Kolpo - Z obeh strani reke Sotle že desetletja sporočila enotnosti, prijateljstva in sodelovanja, tudi v turizmu

18 min 2. 9. 2024


Mnenja o trajnem zaprtju mariborskega Starega mostu za promet različna

Drugi poudarki oddaje: - Številni obiskovalci ne upoštevajo zaprtja priljubljene brvi čez Sočo na Kobariškem. Prečkanje je lahko zelo nevarno! - Nezadržen razvoj turizma v Tuhinjski dolini, cokla napredka nerazvita infrastruktura. - Prleški študenti proslavljajo 70-letnico svojega kluba - V učilnici za gospodinjstvo v Osnovni šoli Cerkno živahno tudi med počitnicami. Zadišalo je po pajtičkah.

20 min 30. 8. 2024


Cene šolskih prevozov grejo v nebo

Drugi poudarki oddaje: - Selnica ob Dravi ponosna na nov, lesen in nič-energijski vrtec. Nova vrtca tudi v Lovrencu na Dravskem polju in Šmihelu pri Pivki. - V Ajdovščini zbrani mladi astronomi, v Sečjem selu pri Vinici mladi filmarji. - Na letališču Portorož ugotavljajo, da bo letošnja sezona povprečna. Vlagali bodo, želja je tudi daljša letališka steza.

18 min 29. 8. 2024


V bolnišnici Izola načrtujejo tudi prenovo operacijskega bloka.

Še drugi poudarki iz oddaje: -V občini Logatec so dobili nov štirioddelčni vrtec, skrbi pa jih prostorska stiska v osnovnih šolah. - V gorenjskih zgodovinskih mestih je letos dober obisk, goste pa vse pogosteje privabijo narava in doživetja. - Račiška pečina je umeščena na seznam svetovne geološke dediščine. - Nadaljuje se festivalsko poletje; v Novem mestu s pripovedovalstvom, v Murski Soboti pa s sôdobnim plesom.

20 min 28. 8. 2024


Odslej hitrejša cestna povezava med Zasavjem in avtocesto

Drugi poudarki oddaje: - Na območju Maribora in Lovrenca na Pohorju obnavljajo cestno infrastrukturo. - Mengeški vrtčevski malčki so po lanskih poplavah še vedno razseljeni po vsej občini. Ta je reševanje problematike zdaj vzela v svoje roke. - Na Primorskem bi radi poskrbeli za razvoj inovativnih idej za trajnostno turistično ponudbo. - Pri obnovi novogoriške železniške postaje naleteli na presenetljivo odkritje.

18 min 27. 8. 2024


Nesoglasja v krovni organizaciji madžarske manjšine pri nas

Nekateri preostali vsebinski poudarki oddaje: - Več kot 30 let uspešnega izvajanja rehabilitacije pljučnih bolnikov v kraški jami. - Z enoletno zamudo zaradi poplav se je v Škofji Loki začela prenova Mestnega trga. - Označitev morske meje Krajinskega parka Debeli rtič z rumenimi bojami pripomogla k zmanjšanju števila kršitev. - Kako v Centru Pika v Mariboru preživljajo še zadnje počitniške dni pred začetkom novega šolskega leta?

20 min 26. 8. 2024



Čakalna vrsta

Prispevki Po Sloveniji

RTV 365
Mobilna aplikacija
Prenesite iz Trgovine