Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

RTV 365 Programi Oddaje Podkasti Moj 365 Menu
Domov
Raziskujte
Programi
Dokumentarci
Filmi in serije
Oddaje
Podkasti
Filmoteka
Zgodovina
Shranjeno
Naročnine
Več
Domov Raziskujte Programi Dokumentarci Filmi in serije Oddaje Podkasti
Plačljivo
Filmoteka
Moj 365
Zgodovina
Naročnine
Shranjeno

Notice

Novosti domače glasbene scene

250 epizod

Notice

250 epizod

Novosti domače glasbene scene

Herkylees - Woki Toky

Rok Klobučar je bobnar skupine Mrfy, ki je pred kratkim izdal samostojno skladbo z naslovom Woki Toky. Zanjo pravi, da je ljubezensko izpovedni pop banger, fuzija modernih hyperpop ritmov in sanjavih sintetizatorjev.

5 min 19. 6. 2024


Dear Annie - Crybaby

Dear Annie se vračajo v Notice. Singel Freshly je tako nasledil nov z naslovom Crybaby, kaj še je novega, pa vokalistka in klaviaturistka Anja Trobec ter sicer tudi član Prismojenih profesorjev bluesa, kitarist Julijan Erič.

8 min 11. 6. 2024


Moving as a Giant - The World

Moving as a Giant je novopečeni post-rock/noise trojec iz prekmurskega podtalja. Na kratko - hrup, kitarski efekti in močan ženski vokal. V studiu sta se pred izidom prvenca, na katerem je tudi skladba The World, ki jo bomo predstavili v Noticah, oglasila Martin in Bojana. Ta je ob prihodu dejala: "Hvala bogu, da če so že poslali dva introvertiranca, intervju ni v živo."

8 min 4. 6. 2024


Svojat - Tri disgracije

Avant-rokovski power trio Svojat ima nov album z naslovom Ošili me modro. Med šestimi skladbami je tudi skladba Tri disgracije, ki jo izpostavimo v oddaji.

8 min 28. 5. 2024


Ichisan - Vertigo (feat. Vid Jamnik)

Domači DJ in producent predstavlja skladbo Vertigo, ki jo je ustvaril z Vidom Jamnikom na vibrafonu. Narejena je bila v sodelovanju z modno znamko za plesalce Just a Corpse. Kako drugače je ustvarjati glasbo po naročilu in kako je to vplivalo na njegovo nadaljnjo ustvarjanje? Izveste v oddaji.

6 min 22. 5. 2024


SBO - Antifrend

Nemoč je naslov drugega dolgometražnega albuma ljubljanskega kolektiva SBO. Predstavljata ga Juca Bonaca in Filip Đurić.

13 min 15. 5. 2024


auto - Departure

Aleš Mačkovšek, Marko Petrič in Zlatko Đogić sestavljajo auto, domači trio, ki vozi v žanrih krautrocka, psihedelične glasbe, surf rocka in garage noisa. Prvenec, ki je izšel v začetku tedna, bodo predstavili 17. maja v Gali Hali.

6 min 8. 5. 2024


Maja Keuc - Labirint

Maja Keuc in ne Amaya, v slovenskem jeziku in ne v angleščini, v pop vodah in ne v soul/rnb-ju v oddajo na deževen dan prinaša sonce.

7 min 24. 4. 2024


Kontradikshn - Vesolje posodil kolegu

Posavski Kontradikshn je malce svojevrstna glasbena skupina. Bila je že označena za eno redkih slovenskih elektro-rokovskih atrakcij. Po kaljenju na tujih odrih fantje niso nikoli pozabili na domača prizorišča in pričakujejo koncertno živahno poletje 2024. Skupina je po lanskem dobro sprejetem albumu Ahead of Ourselves ravno pred izidom prve skladbe v slovenščini Vesolje posodil kolegu, ki bo premiero doživela 24. aprila.

6 min 17. 4. 2024


Capital Crew - Victoria Beckham

Novosti domače glasbene scene

14 min 10. 4. 2024



Čakalna vrsta

Prispevki Notice

RTV 365
Mobilna aplikacija
Prenesite iz Trgovine