Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Prvi
V marsikaterem vrtu lahko v kakšnem kotu najdemo rabarbaro, trpežno rastlino, ki je bila nekoč navzoča predvsem v prehrani revnejših slojev prebivalstva. Je zelenjava, ki jo jemo kot sadje, čeprav so nekateri njeni deli strupeni. V Zelenem nasvetu nam bo oskrbo in uporabo rabarbare predstavila Marija Urankar iz Biotehniškega centra Naklo.
Rastlina, ki jo lahko uporabite tako v kuhinji kot pri varstvu ostalih vrtnin
V marsikaterem vrtu lahko v kakšnem kotu najdemo rabarbaro, trpežno rastlino, ki je bila nekoč prisotna predvsem v prehrani revnejših slojev prebivalstva. Je zelenjava, ki pa jo jemo kot sadje, čeprav so nekateri njeni deli strupeni. V Zelenem nasvetu nam njeno oskrbo in uporabo predstavlja Marija Urankar z Biotehniškega centra Naklo.
Andreja Čokl
V marsikaterem vrtu lahko v kakšnem kotu najdemo rabarbaro, trpežno rastlino, ki je bila nekoč navzoča predvsem v prehrani revnejših slojev prebivalstva. Je zelenjava, ki jo jemo kot sadje, čeprav so nekateri njeni deli strupeni. V Zelenem nasvetu nam bo oskrbo in uporabo rabarbare predstavila Marija Urankar iz Biotehniškega centra Naklo.
Rastlina, ki jo lahko uporabite tako v kuhinji kot pri varstvu ostalih vrtnin
V marsikaterem vrtu lahko v kakšnem kotu najdemo rabarbaro, trpežno rastlino, ki je bila nekoč prisotna predvsem v prehrani revnejših slojev prebivalstva. Je zelenjava, ki pa jo jemo kot sadje, čeprav so nekateri njeni deli strupeni. V Zelenem nasvetu nam njeno oskrbo in uporabo predstavlja Marija Urankar z Biotehniškega centra Naklo.
Andreja Čokl
Vse epizode