Pojdite na vsebino Pojdite v osnovni meni Iščite po vsebini

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

RTV 365 Programi Oddaje Podkasti Moj 365 Menu
Zeleni nasvet
Zeleni nasvet

Spravilo korenovk in gomoljnic

Prvi

10.09.2021 6 min

Spravilo korenovk in gomoljnic

Prvi

10.09.2021 6 min

Korenovke in gomoljnice so med tistimi vrtninami, ki so zelo primerne za ozimnico, saj jih lahko skladiščimo dolgo v zimo. Med najbolj priljubljenimi sta korenje in rdeča pesa, vsekakor pa nista edina možna izbira. Kako poskrbeti za ravno pravšnjo temperaturo in zračno vlago, ki zagotavljata, da bo shranjeni pridelek zdržal čim dlje, bo povedala dr. Ana Slatnar z Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani.

Zdaj je pravi čas, da poskrbite za ozimnico

Korenovke in gomoljnice so med tistimi vrtninami, ki so zelo primerne za ozimnico, saj jih lahko skladiščimo dolgo v zimo. Med najbolj priljubljenimi sta korenje in rdeča pesa, vsekakor pa nista edina možna izbira. Kako poskrbeti za ravno pravšnjo temperaturo in zračno vlago, ki zagotavljata, da bo shranjeni pridelek zdržal čim dlje, bo povedala dr. Ana Slatnar z Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani.

Andreja Čokl

Prikaži več
Prikaži manj

Zeleni nasvet

Opis epizode

Korenovke in gomoljnice so med tistimi vrtninami, ki so zelo primerne za ozimnico, saj jih lahko skladiščimo dolgo v zimo. Med najbolj priljubljenimi sta korenje in rdeča pesa, vsekakor pa nista edina možna izbira. Kako poskrbeti za ravno pravšnjo temperaturo in zračno vlago, ki zagotavljata, da bo shranjeni pridelek zdržal čim dlje, bo povedala dr. Ana Slatnar z Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani.

Zdaj je pravi čas, da poskrbite za ozimnico

Korenovke in gomoljnice so med tistimi vrtninami, ki so zelo primerne za ozimnico, saj jih lahko skladiščimo dolgo v zimo. Med najbolj priljubljenimi sta korenje in rdeča pesa, vsekakor pa nista edina možna izbira. Kako poskrbeti za ravno pravšnjo temperaturo in zračno vlago, ki zagotavljata, da bo shranjeni pridelek zdržal čim dlje, bo povedala dr. Ana Slatnar z Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani.

Andreja Čokl

Vse epizode

323. epizod

RTV 365
Mobilna aplikacija
Prenesite iz Trgovine