Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

RTV 365 Programi Oddaje Podkasti Moj 365 Menu
Domov
Raziskujte
Programi
Dokumentarci
Filmi in serije
Oddaje
Podkasti
Filmoteka
Zgodovina
Shranjeno
Naročnine
Več
Domov Raziskujte Programi Dokumentarci Filmi in serije Oddaje Podkasti
Plačljivo
Filmoteka
Moj 365
Zgodovina
Naročnine
Shranjeno
Veste, kaj jeste
Veste, kaj jeste

Funkcionalna priprava jedi z najmanj koraki

Prvi

8 min 06.10.2021

Funkcionalna priprava jedi z najmanj koraki

Prvi

8 min 06.10.2021

Arhitektka Nina Vodopivec (idaa.si) pri načrtovanju kuhinje svetuje, naj se najprej opazujemo pri kuhanju. V bivalnem okolju gre namreč za kompleksen prostor, v katerem je najpomembnejša tudi praktičnost. Težave se lahko pokažejo, če pri načrtovanju pozabimo na delovno površino, delovni trikotnik, dovolj vtičnic itd.

Pri načrtovanju kuhinje moramo najprej opazovati sebe

Arhitektka Nina Vodopivec (idaa.si) pri načrtovanju kuhinje svetuje, naj se najprej opazujemo pri kuhanju. V bivalnem okolju gre namreč za kompleksen prostor, v katerem je najpomembnejša tudi praktičnost. Težave se lahko pokažejo, če pri načrtovanju pozabimo na delovno površino, delovni trikotnik, dovolj vtičnic itd.

"Velikokrat stranki rečem, jaz sem ti narisala kuhinjo oziroma nekaj idejnih zasnov, zdaj pa pojdi na otroško igrišče in s kredami nariši elemente, da boš videl, kako se med njimi premikaš. Če ti še vedno ne bo jasno, si s škatlami naredi 3D-prostor."

Nataša Rašl

Prikaži več
Prikaži manj

Veste, kaj jeste

Opis epizode

Arhitektka Nina Vodopivec (idaa.si) pri načrtovanju kuhinje svetuje, naj se najprej opazujemo pri kuhanju. V bivalnem okolju gre namreč za kompleksen prostor, v katerem je najpomembnejša tudi praktičnost. Težave se lahko pokažejo, če pri načrtovanju pozabimo na delovno površino, delovni trikotnik, dovolj vtičnic itd.

Pri načrtovanju kuhinje moramo najprej opazovati sebe

Arhitektka Nina Vodopivec (idaa.si) pri načrtovanju kuhinje svetuje, naj se najprej opazujemo pri kuhanju. V bivalnem okolju gre namreč za kompleksen prostor, v katerem je najpomembnejša tudi praktičnost. Težave se lahko pokažejo, če pri načrtovanju pozabimo na delovno površino, delovni trikotnik, dovolj vtičnic itd.

"Velikokrat stranki rečem, jaz sem ti narisala kuhinjo oziroma nekaj idejnih zasnov, zdaj pa pojdi na otroško igrišče in s kredami nariši elemente, da boš videl, kako se med njimi premikaš. Če ti še vedno ne bo jasno, si s škatlami naredi 3D-prostor."

Nataša Rašl

Vse epizode

329. epizod

RTV 365
Mobilna aplikacija
Prenesite iz Trgovine