Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Radio Maribor
V tednu, ko zaznamujemo Teden slovenske hrane, ki ga bo zaokrožil petkov tradicionalni slovenski zajtrk, smo v aktualni temi govorili o prednostih lokalno pridelane hrane in o spodbujanju potrošnikov, da izberejo slovensko hrano in s tem podprejo domačega kmeta. Med drugim smo poudarili, da je treba z ozaveščanjem začeti že v otroških letih, in da vse preveč hrane še vedno zavržemo.
Nataša Kuhar
V tednu, ko zaznamujemo Teden slovenske hrane, ki ga bo zaokrožil petkov tradicionalni slovenski zajtrk, smo v aktualni temi govorili o prednostih lokalno pridelane hrane in o spodbujanju potrošnikov, da izberejo slovensko hrano in s tem podprejo domačega kmeta. Med drugim smo poudarili, da je treba z ozaveščanjem začeti že v otroških letih, in da vse preveč hrane še vedno zavržemo.
Nataša Kuhar
Vse epizode