Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Prvi
Kaj če bi klasične jedi, kot so čufti, polnjene paprike in burgerji, kdaj poskusili pripraviti na brezmesni način? Z živili rastlinskega izvora lahko pripravimo tudi dobro poznane sladice: različne biskvite, čokoladni mousse, kremno rezino, tiramisu. S čim v takem primeru nadomestimo smetano, maslo, jajca in mleko? In kako pri pretežno rastlinski prehrani zagotoviti polnovrednost obrokov, s tem pa tudi zadosten beljakovinski vnos? Gostja torkovega Svetovalnega servisa je Barbara Radojlović, certificirana mojstrica priprave presnih in veganskih jedi.
Ana Skrt
Kaj če bi klasične jedi, kot so čufti, polnjene paprike in burgerji, kdaj poskusili pripraviti na brezmesni način? Z živili rastlinskega izvora lahko pripravimo tudi dobro poznane sladice: različne biskvite, čokoladni mousse, kremno rezino, tiramisu. S čim v takem primeru nadomestimo smetano, maslo, jajca in mleko? In kako pri pretežno rastlinski prehrani zagotoviti polnovrednost obrokov, s tem pa tudi zadosten beljakovinski vnos? Gostja torkovega Svetovalnega servisa je Barbara Radojlović, certificirana mojstrica priprave presnih in veganskih jedi.
Ana Skrt
Vse epizode