Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Kombuča je osvežujoč napitek, ki ga poznamo že nekaj tisoč let, nastane pa s fermentacijo sladkanega črnega ali zelenega čaja. V Svetovalnem servisu tokrat o tem, kako lahko kombučo pripravimo tudi doma, katere sestavine naj izberemo, na kaj naj bomo še posebej pozorni pri procesu fermentacije. Naša gostja bo Maruša Ramšak, doktorica znanosti s področja sintezne biologije, ki vodi zeleni lab v Centru rog.
Klara Eva Kukovičič
Kombuča je osvežujoč napitek, ki ga poznamo že nekaj tisoč let, nastane pa s fermentacijo sladkanega črnega ali zelenega čaja. V Svetovalnem servisu tokrat o tem, kako lahko kombučo pripravimo tudi doma, katere sestavine naj izberemo, na kaj naj bomo še posebej pozorni pri procesu fermentacije. Naša gostja bo Maruša Ramšak, doktorica znanosti s področja sintezne biologije, ki vodi zeleni lab v Centru rog.
Klara Eva Kukovičič
Vse epizode