Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Prvi
Vsak aditiv, ki ga odobri Evropska agencija za varnost hrane, je v dovoljenih oziroma predpisanih vrednostih neškodljiv, pa če je naravnega ali sintetičnega izvora. Zakaj se torej aditivov drži negativen predznak? Kako varna in regulirana je njihova raba in kako prepoznati številne in pogosto begajoče označbe na embalažah? To in še marsikaj bomo v sredinem Svetovalnem servisu vprašali magistrico inženirko prehrane Edvino Hafner z Inštituta za nutricionistiko. Pišite nam ali pokličite po 9h!
Darja Pograjc
Vsak aditiv, ki ga odobri Evropska agencija za varnost hrane, je v dovoljenih oziroma predpisanih vrednostih neškodljiv, pa če je naravnega ali sintetičnega izvora. Zakaj se torej aditivov drži negativen predznak? Kako varna in regulirana je njihova raba in kako prepoznati številne in pogosto begajoče označbe na embalažah? To in še marsikaj bomo v sredinem Svetovalnem servisu vprašali magistrico inženirko prehrane Edvino Hafner z Inštituta za nutricionistiko. Pišite nam ali pokličite po 9h!
Darja Pograjc
Vse epizode