Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Sladki krompir je vse bolj cenjen tudi v naših krajih. V primerjavi s klasičnim krompirjem ima nižji glikemični indeks in je zato primernejši v prehrani sladkornih bolnikov, čeprav je slajšega okusa. Če želimo sami vzgojiti sadike, ki jih bomo sredi maja posadili na prosto, je zdaj čas za nakaljevanje gomoljev. Kako se lotiti tega opravila, povedala Miša Pušenjak.
Metka Perko
Sladki krompir je vse bolj cenjen tudi v naših krajih. V primerjavi s klasičnim krompirjem ima nižji glikemični indeks in je zato primernejši v prehrani sladkornih bolnikov, čeprav je slajšega okusa. Če želimo sami vzgojiti sadike, ki jih bomo sredi maja posadili na prosto, je zdaj čas za nakaljevanje gomoljev. Kako se lotiti tega opravila, povedala Miša Pušenjak.
Metka Perko
Vse epizode