Pojdite na predvajalnik Pojdite v osnovni meni

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

RTV 365 Kratki Programi Oddaje Podkasti Moj 365
Radiovedni
Radiovedni

Radiovedni z Nikom: Zakaj se piškoti s časom omehčajo, kruh pa otrdi?

Val202

27.12.2025 8 min

Radiovedni z Nikom: Zakaj se piškoti s časom omehčajo, kruh pa otrdi?

Val202

27.12.2025 8 min

Ste se kdaj vprašali, zakaj kruh sčasoma otrdi, piškoti pa postanejo mehki? In zakaj se nikoli ne dogovorijo za menjavo vlog? V prazničnem uredništvu Radiovednih so zaradi ene same uganke odložili kekse in odhiteli na teren. Na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana, kjer je že dišalo po kruhu in piškotih, so se dodobra podkrepili tudi z napotki o tem, kako praznične dobrote pravilno shranjevati in ali je Božičku ali Dedku Mrazu bolje nastaviti potico ali piškote.

Gostja:

Petra Mole, BIC Ljubljana

Nik Škrlec,Maja Ratej,BIC,piškot,keksi,kruh,potica

Prikaži več
Prikaži manj

Radiovedni

Opis epizode

Ste se kdaj vprašali, zakaj kruh sčasoma otrdi, piškoti pa postanejo mehki? In zakaj se nikoli ne dogovorijo za menjavo vlog? V prazničnem uredništvu Radiovednih so zaradi ene same uganke odložili kekse in odhiteli na teren. Na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana, kjer je že dišalo po kruhu in piškotih, so se dodobra podkrepili tudi z napotki o tem, kako praznične dobrote pravilno shranjevati in ali je Božičku ali Dedku Mrazu bolje nastaviti potico ali piškote.

Gostja:

Petra Mole, BIC Ljubljana

Nik Škrlec,Maja Ratej,BIC,piškot,keksi,kruh,potica

Vse epizode

307. epizod

RTV 365
Mobilna aplikacija
Prenesite iz Trgovine