Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Radio Maribor
Radio Maribor
Na martinovo smo se pogovarjali z Jernejem Lubejem. Preživlja se kot samostojni somelje, pripravlja svetovanja in turistična vodenja z degustacijami (ali brez), svetuje in streže vina v gostinstvu predvsem pa pomaga ljudem, da bi bolje razumeli vina. Želi si, da bi si ljudje vzeli več časa ob srečanju z njimi, da bi si tekočino v kozarcu ogledali, jo povohali in da bi si med okušanjem vzeli čas. Ko je v času epidemije koronavirusa začasno izgubil voh in okus, je odkril nov način zaznave vina, z največjim organom, kožo. Kurja pol ali mravljinci po hrbtu so mu dali vedeti, da gre za dobro vino in ta nova obzorja zaznavanja vina še danes s pridom izkorišča.
Irena Kodrič Cizerl
Na martinovo smo se pogovarjali z Jernejem Lubejem. Preživlja se kot samostojni somelje, pripravlja svetovanja in turistična vodenja z degustacijami (ali brez), svetuje in streže vina v gostinstvu predvsem pa pomaga ljudem, da bi bolje razumeli vina. Želi si, da bi si ljudje vzeli več časa ob srečanju z njimi, da bi si tekočino v kozarcu ogledali, jo povohali in da bi si med okušanjem vzeli čas. Ko je v času epidemije koronavirusa začasno izgubil voh in okus, je odkril nov način zaznave vina, z največjim organom, kožo. Kurja pol ali mravljinci po hrbtu so mu dali vedeti, da gre za dobro vino in ta nova obzorja zaznavanja vina še danes s pridom izkorišča.
Irena Kodrič Cizerl
Vse epizode