Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Prvi
Da bi evropskemu potrošniku dokazali, da imamo v Evropi kakovosten med, bodo danes v Kopru pod okriljem Čebelarske zveze Slovenije in Obalno čebelarskega društva Koper razglasili prve evropske prvake. Zbrali so 114 vzorcev iz 11 držav. Okušala jih je mednarodna komisija strokovnjakov senzoričnega ocenjevanja medu. Kaj so ocenjevali in kako so med vzorci usta nevtralizirali? Sogovornica: dr. Mojca Korošec iz Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani.
Nataša Rašl
Da bi evropskemu potrošniku dokazali, da imamo v Evropi kakovosten med, bodo danes v Kopru pod okriljem Čebelarske zveze Slovenije in Obalno čebelarskega društva Koper razglasili prve evropske prvake. Zbrali so 114 vzorcev iz 11 držav. Okušala jih je mednarodna komisija strokovnjakov senzoričnega ocenjevanja medu. Kaj so ocenjevali in kako so med vzorci usta nevtralizirali? Sogovornica: dr. Mojca Korošec iz Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani.
Nataša Rašl
Vse epizode