Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
RTV Slovenija
Joško Sirk je gostinec, ki ve, da si velik toliko, kot ceniš lokalno. Njegovi krožniki so kulinarični rokopisi, skozi katere se pije zgodovina Brd in Furlanije ter življenje njegovih prednikov. Velja za pionirja turizma na podeželju, ki je skupaj z ženo Loredano v vasi Krmin na italijanski strani Brd že v osemdesetih pričel razvijati celovito turistično ponudbo na posestvu La Subida. V času, ko lokalno - še posebej na slovenski strani Brd - ni imelo prave cene in veljave, sta pričela oživljati izvirne kmečke jedi, ki so že skoraj utonile v pozabo. Z njim se v novem turističnem podkastu FuTurist pogovarja Marjana Grčman.
Joško Sirk je gostinec, ki ve, da si velik toliko, kot ceniš lokalno. Njegovi krožniki so kulinarični rokopisi, skozi katere se pije zgodovina Brd in Furlanije ter življenje njegovih prednikov. Velja za pionirja turizma na podeželju, ki je skupaj z ženo Loredano v vasi Krmin na italijanski strani Brd že v osemdesetih pričel razvijati celovito turistično ponudbo na posestvu La Subida. V času, ko lokalno - še posebej na slovenski strani Brd - ni imelo prave cene in veljave, sta pričela oživljati izvirne kmečke jedi, ki so že skoraj utonile v pozabo. Z njim se v novem turističnem podkastu FuTurist pogovarja Marjana Grčman.
Vse epizode