Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Ni najdenih zadetkov.
Na Ptuju so znani po slastnih krofih. V karnevalskem času jih v Ptujskih pekarnah dnevno pripravijo okoli 60 tisoč, glede na trajanje pusta pa prodajo od pol milijona pa vse do milijon krofov. Krofe cvremo ali jih pečemo in kako je z novimi trendi, kot na primer krof s kremo iz pistacije? Odgovore je iskala Nataše Kuhar.
Nataša Kuhar
Na Ptuju so znani po slastnih krofih. V karnevalskem času jih v Ptujskih pekarnah dnevno pripravijo okoli 60 tisoč, glede na trajanje pusta pa prodajo od pol milijona pa vse do milijon krofov. Krofe cvremo ali jih pečemo in kako je z novimi trendi, kot na primer krof s kremo iz pistacije? Odgovore je iskala Nataše Kuhar.
Nataša Kuhar
Vse epizode