Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Filmoteka V živo RTV 365 Raziskujte Več
Domov
Raziskujte
V živo
Oddaje
Podkasti
Glasba
Za otroke
Filmoteka
Zgodovina
Seznami
Naročnine
Več
Domov Raziskujte V živo Oddaje Podkasti Glasba Za otroke Filmoteka Zgodovina
Seznami
Zaključi urejanje
Moje
Moj 365
Zaključi urejanje
Vse naročnine

Planica

FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih v Planici je vsakoletni, največji slovenski športni praznik.
Dolino pod Poncami obišče več deset tisoč navijačev iz celega sveta.

Zadnji posnetki

Nordijsko smučanje - svetovni pokal: smučarski poleti, prenos iz Planice

27. 3. 2022

Za zaključek letošnje sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih bomo na letalnici v Planici spremljali še eno posamično preizkušnjo. Poleg boja za najvišja mesta na tej tekmi bomo po njej dobili odgovore o tem, kdo bo letošnji dobitnik velikega kristalnega globusa za zmago v skupnem seštevku svetovnega pokala, kdo bo najboljši v posebnem seštevku poletov in kdo v pokalu narodov. Ob koncu si boste lahko ogledali vse podelitve, dan pa začeli že z ogledom poskusne serije. V studiu bomo ocenili sezono, ta je bila za Slovenijo izjemno uspešna. Nekaterim vrhuncem bomo posvetili še dodatno pozornost.

Nordijsko smučanje - svetovni pokal: smučarski poleti, ekipna tekma, prenos iz Planice

26. 3. 2022

Sobota v Planici že tradicionalno prinaša zadnjo ekipno tekmo letošnje sezone smučarskih skokov. V prenosu boste lahko spremljali že poskusno serijo, nato pa še obe seriji boja za zmago. Favoriti preizkušnje so Slovenci, ki so v Vikersundu osvojili zlato ekipno medaljo na svetovnem prvenstvu v poletih. Naša reprezentanca se je na domači letalnici do zdaj veselila dveh ekipnih zmag, v letih 2013 in 2015. Tekma bo pomembna tudi za Avstrijce in Nemce, ki se borijo za zmago v pokalu narodov. V bogatem studijskem programu boste skakalce po nastopih lahko tudi videli in slišali, poleg tega se bomo spomnili številnih uspehov naših v tej sezoni.

Nordijsko smučanje - svetovni pokal: smučarski poleti, kvalifikacije, prenos iz Planice

24. 3. 2022

Planiški finale svetovnega pokala v smučarskih skokih se bo začel s kvalifikacijsko serijo za petkovo posamično tekmo. V njej bo nastopilo kar 13 naših skakalcev. Po treh letih bodo letalce pod Poncami znova pozdravili tudi gledalci. V našem planiškem studiu boste izvedeli vse, kar potrebujete za spremljanje zaključka svetovnega pokala. Osrednji gost studia bo nekdanji slovenski skakalec Jernej Damjan.

Smučarski poleti - svetovno prvenstvo, prenos iz Planice

11. 12. 2020

V Planici se začenja boj za naslov svetovnega prvaka v poletih. Lovoriko s prejšnjega prvenstva brani Norvežan Daniel Andre Tande. Na sporedu bosta prva in druga serija tekmovanja. V neposrednem prenosu bomo spremljali že ogrevanje, torej tudi poskusni skok. V našem studiu bomo poskrbeli za zanimive pogovore, analizo skokov in prispevke.

Planiške priprave na edinstveno svetovno prvenstvo v poletih

4. 12. 2020

Eden največjih športnih dogodkov zime v Sloveniji bo tokrat minil brez značilne kulise tisočih gledalcev z vsega sveta, a to ne zmanjšuje njegovega športnega pomena. Za Planico neobičajen decembrski termin je za organizatorje svetovnega prvenstva v poletih velik zalogaj, zato z vodjem tekmovanja Jelkom Grosom razmišljamo o posebnostih letošnje izvedbe in novostih, ki jih pripravljajo za tekmovanje, ki se bo začelo 10. decembra.